Selülit Naturallife Bromelain Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Bende kesinlikle reklam yapıldığını düşünüyorum.
Belki gerçektende faydalıdır ama böyle kandırılmaya çalışılınca insanın alası gelmiyor.
Bromelain solgarda da var bu arada, miligramıda hiç düşük değil, 500 mg.dı yanlış hatırlamıyorsam.
yani natural life almak zorunda değiliz.

Burda solgar ,naturallife kavgası yapacagınıza iyi olan faydalımı faydasızmı onun tartısmasını yapın lütfen ,bu baslık Naturallife bromelain ve boswellia kullanan varmı diye ,niye bazı baska firmalar tutusuyor anlamıyorum.Bu firmanın urununu kullanan varmı diye .:)Kendinizi bu kadar acık etmeyin

ben bu iki ürünü de forumdan edindiğim bilgiye dayanarak kullandım ama memnun kalmadım. solgarın bromelainini aldım bakalım o etki edecekmi bu arada muradın bi ürünü vardı hatta onunla ilgili de bi başlık açmıştım kullanan ya da bilgisi olan varmı diye.. almayn arkadaslar hiçbi değişiklik olmadı üstelik 140 milyondu.. solgarın bromelaini hem ucuz digerlerine göre hem de solgar belki bi umut etki eder.. cok bi ümidim yok acıkcası

burası solgar naturallife kavgasına donmus dedimya alın size bir ornek daha

MRHABA arkadaşlar.ilk msj.dikkatimi çekti konu selülit oluca kulak kesildim.ben kilo vermek istemiyorum.sadece selülit problemim.bronmelain tek başına işe yarar mı?

burası solgar naturallife kavgasına donmus dedimya alın size bir ornek daha

yoo hiç o niyetle yazmadım!!! ben de buradan ögrendım natural life'ı ve kullandım sonra da yorumumu yazdım.burada bazıları reklam falan dıyo dıye ınsan kendını zan altında bırakılmıs hıssedıyo ondan acıklamak amacıyla yazdım. naturallıfe pahalıydı solgara gore ondan dolayı da bu defa solgardan aldıgımı soyledım ama ıstedıgınız yere cekebılırsınız tabıkı!!!

28.05'te başlamıştım iki ürünü kullanmaya... İkisini kullanırken cildinizde bariz bir sıkılaşma hissediyorsunuz, özellikle bacaklarımdaki selülitlerde kısmen azalma ve toparlanma gözlemledim ama kilo kaybı yaşamadım. Ancak ürünleri kullanırken diyet yapmadım, belki yapabilseydim daha da işe yarayacaklardı.

Yalnız şunu belirtmek istiyorum; ben Naturalife'ın tabletlerini almıştım. Kutuyu açtıktan 2-3 gün sonra Bromelain tabletlerinde benekler belirdi ve kapağı açtığımda keskin bir acımsı koku yüzüme çarpıyordu. Kutular nispeten serin ve karanlık bi dolapta duruyordu. İst'te yaşıyorum, burada bir hayli nem var ama hiçbir ilaç açıldıktan sonra uzun süreler saklanmazsa bu şekilde bayatlamıyordu. İlk defa bu markada böyle bişeyle karşılaştım, dikkatinize...:enbuyukkk:

Uyari:her ne bitkisel takviye olsun yada ilaç olsun kutuyu actiginiz anda pamugunu atin yoksa nem yapar ve kullandiğiniz sey bozulur.haberiniz olsun bu solgar ,natural life ,douglas lab. Olsun pamugu cikartip cope atin size doktor tavsiyesi

Ardaslar yazıma baslamadan once ,ister reklam diyin ister ne derseniz diyin.Ben doktorum ve suanda DOĞAL TIP VE GUZELLİK KONGRESİ İCİN AMERİKADA CALİFORNİADAYIM.Burda firma yetkilisi yani bunu TÜRKİYEYE GETİREN Natural Life Firmasının doktorlarıda var hem burdaki eyaletlerdeki calışan doktorları hemde türkiyede iki doktoru daha(yalnız cok yaksıklılar :)).Türkiyede aldım 1,5 hafta kullandım cok faydasını gordum.Yaklaşık iki haftadır burdayım ve burdada eczanelerde satılıyor ama turkiyedekinden biraz farklı.Neyse burdan aldım türkiyedeki lahana furyasında sonra .İkinci haftam yalnız bunun kulllanım sartlarına cokiyi uymanız lazım.Cunku bilimsel calısmalar hemen kilo vermeye baslayamıyorssanız vucudunuzun bir direnc durumunu ve bu direnc durumunu kırmanız icin belirli sure gecmesi gerektigiv epes etmeden kullanmanız gerektigini soyluyor.
1-Boswellia serrata (3*1) Yemeklerde sonra
2-Bromelain 800gdu (3*1 yemek aralarında,,
3-Cabbage and Green Tea (Lahana ) yemeklerden yarım saatonce 2 bardak su ile icilecek
Bakın ben su anda tam 3,5 kilo verdim ve selülitlerimdeki azalmada cabası
Bunları yalnız aldıktan sonra kutudan pamugunu cıkartıp atın benden size doktor tavsiyesi.Burda gnc ,solgar ,natural wealt,naturallifetime gibi bir suru firma var ama butun doktorlar aynı seyi soyluyor duzenli kullanın ve kullanım sartlarına uyunn.Fırsat buldukca yazacagım.Birde FaST food dan kacının kanser olmak istemiiyorsanız.

merhabalar ben lahana kapsulu olarak CabbagePow markalı urunu kullanıyorum ve gercekten sureklı yazıyorum yanı bu tarz urunu kullanan kişilerle konuşmak istıyorum benım bugun 4, gunum ve ben 2 kılo verdım basladım da 60 kılo ıdım su anda 58 kıloyum benım ayagım kırılmıştı ve kılo almak istemedım için bu urunu kullanıyorum hemde hedefım 54 kılo olmaktı ben ayagımdan dolayı yuruyuş yapamıyorum ama evde kendımce karnımı bacaklarımı egzersızle calıştırıyorum ve gercekten bole bel gobek kısmında bı toparlama sıkılaşma gozlede fark edılıyor bacaklarımdada ıncelme var ben etkısı olduna ınanıyorum yazılan yorumların cogunda işe yaramadıgı cope atıldıgı para tuzagı oldugu yazılıyor ama bence hiçbir urun faydasız bişi satısa sunulmaz yanı bence doğru uygulamak sart ve yanında yeme içme alışkanlımızı bıraz degiştırmekte cunku aynı sekılde devam edınce olmaz tabı bırazda hareket lazım duzenlı kullanmak gerekıyor her bunyede etkı farklı olucaktır tabıkı ılk gunlerde destek alamamakta dogal olabılır bence duzenlı kullanıp sonucu gormekte yarar var ben su anda memnunum vede markası farklı olsada lahana kapsulu kullanan kişilerin yorumlarını dınlemek isterım ayrıcada yorumlarını paylasan kişilerede tesekkurederım

peki arkadaşlar madem bağ dokusnuna yani kolajene zarar veriyor (ki selülitleri çözüyor) dolayısıyla ilacı bıraktığınız zaman cildinizde gevşeme olabilir? tam selülitlerden kurtuldum diyeceksiniz sonra oranız uranız sarkacak...kısa vadede düşünmeyin bence...başta almayı düşündüm ama Primrose 'un söyledikleri mantıklı geldi...

Aklın yolu bir arkadaşım... Benim anlamadığım hep aynı türden mesajlarla güncel tutulmaya çalışılan bu başlık neden hala kilitli değil?

Böyle sonunda ne olacağı belirsiz haplar almak yerine 3erli 5erli bir araya gelip göbek atalım. Hem stres atarız, hem kilo, hem de bacaklara iyi gelir valla :teytey:

valla ben denedim hiçbir faydasını göremedim başta iki kilo verdim ama sonra hemen geri aldım artı bunları (bromalain+bossawilla serrata) kullanırken sporda yaptım sanırım verdiğim iki kiloyuda spor sayesinde verdim bilgilerinize sunulur..........

gobek atmak mantikli geldi.unutmayin marka ne olursa olsun 1.kutuda herkeste gelisme olmaz, bazi insanlarin direnc noktasi wardir.SPOR,SPORher zamaman 1.olarak Qppor

Arkadaslar at kestanesinin selülitli bölgelere dıştan sürüldüğünde mucizevi sonuçları varmış duyan varmı???

hapı kullanınca yorumlarını bizlerle paylaşırmısın

ceydasay doktor tavsiyesiyle mi kullandın?günde kaç doz almamız gerekiyor?kürlere başladım demişsin, neler yaptın?anlatırmısın

Verdiğin bigiler için teşekkürler canım.Cabbage soup with green tea hakkında bilgin var mı?Hiç denedin mi:Üçünü bir arada kullanmayı düşünüyorumda

3 ürünüde aldım ve bu gün kullanmaya başladım ama lahana ve yeşil çay kapsülü konusunda çok tedirginim.İnşallah saglıgımıza bir zararı olmaz.Lahana kapsüllerinin troide neden oldugunu duymuştum bu hap farklı diyorlar,umarım dogrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…