- 18 Mayıs 2008
- 40
- 0
- 44
burası solgar naturallife kavgasına donmus dedimya alın size bir ornek dahaarkadaşlar ben hala birinci kutularımı bitiremedim hatta baya da var içinde cunku cok duzensız almaya basladım unutuyorum.. bikaç gün hiç almıyorum sora aklıma gelıo ıcıyorum falan,böyle olunca da bi etki göremedim.. kutum bitene kadar hiç yoktan duzenlı yapıym dedim.. bakalım bi iki haftada etki olursa devam edicem.. ama benim anlamadıgım kilo verdiğini yazmış herkes.. sanki yan etkisi selülit tedavisiymiş gibi anlaşılıyo,yani bu ilacın asıl etki alanı nedir bilen varmı?
burası solgar naturallife kavgasına donmus dedimya alın size bir ornek daha
peki arkadaşlar madem bağ dokusnuna yani kolajene zarar veriyor (ki selülitleri çözüyor) dolayısıyla ilacı bıraktığınız zaman cildinizde gevşeme olabilir? tam selülitlerden kurtuldum diyeceksiniz sonra oranız uranız sarkacak...kısa vadede düşünmeyin bence...başta almayı düşündüm ama Primrose 'un söyledikleri mantıklı geldi...
hapı kullanınca yorumlarını bizlerle paylaşırmısınSelülit çayları,haplar.. şunların kilo verdirmeyeni,sadece selülitleri gidereni yok mu yaaben zayıfım zaten bu iki hapı deneyemeyeceğim maalesef..gittigim güzellik merkezindeki doktorum bana Arkopharma'nın Pineapple(ananas) hapını tavsiye etti.Bu hapın da içeriği bromelain'miş,selülitlerin oluşmasını engelliyor,giderilmesine YARDIMCI oluyormuş.Belki bu hap tek başına kullanıldığı için kilo verdirmez,sadece selülitlerimi giderir, derdi benim gibi kiloları değil de selülitleri olanlara yardımcı olur.. Bu aksam ilk kez kullanmaya başlıcam. Bu arada Arkopharma'nın Pineapple(ananas) hapının fiyatı: 32YTL gayet uygun.