Benim cildimede iyi geldi yüzümde dahil olmak uzere gerginlesti,parlaklık geldi.Yalnız göğüs dokusuylan alakalı olurmu inanın bilmiyorum ama zannetmiyorum cok alakasız gibi duruyor ..!!!
Evet oğluşş ben de sitelerde arattığımda selülitle ilgili seyler görmedim yazılanlar mutlaka dogru bunlara dicek bir şeyim yok mesela baharasude'nin yazdıkları..doktoru oldukça tanınan bi isim ve haplar ona iyi gelmiş bu bir gerçek ama arkopharmayı arattıgında direk selülitle ilgili sonuçlar göreceksin.Ben de bu yüzden ikilemde kaldım insanı hangisini alacağı konusunda ikilemde bırakan şey satan sitelerdeki bu tanıtımlar zaten :sm_confused:
cnm sen nekadar zamanda etkisini görmeye başladın..bende kullanıyorum 2 hafta oldu..nekadar kullanmam gerekiyomuş..bilgilendirirsen çok sevinirim..bide aynı markanın raishi diye bi hapı var..cilt güzelliği için oda ve antiosidant..ben üçünü kullanıyorum...
sende kullanalı 2 hafta oldu diye yazmışsın peki sana iyi gelmedimi değişme var mı kilonda yada selülittte başka kulananlar memnun kalan arkdaşlar yazarsa iyi olur fiyatı nekadar kulllanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.
elinde olmadığı içinde öle sölemiş olabilir..)hem zaten bu ilaçlar yeni gündeme geldi..yani 2006 da ancak bilen biliyomuştur..bende kullanıyorum ve biçok eczanede var..mecidiyeköyde bile bulabiliyosam heryerde rahatça bulabilirsin..