Selülit Naturallife Bromelain Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Benim cildimede iyi geldi yüzümde dahil olmak uzere gerginlesti,parlaklık geldi.Yalnız göğüs dokusuylan alakalı olurmu inanın bilmiyorum ama zannetmiyorum cok alakasız gibi duruyor ..!!!

çok sevindim ya cildede iyi gelmesine bende eczacıya danıştım oda göğüse çok etki ediceğini sanmıyorum dedi bide bana gota colayı önerdi yanında guarana diye bi takviye önerdi ama tabi çokda emin olamadım diğer arkadaşlar ne kadardı kullandılar iyi geldimi biraz daha ayrıntı verseniz çok sevinirim tercih yapmak gerekirse arkdaşlar sizden öneri bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

arkadaşlar internetten bu tabletlere baktım selülitle ilgili hiçbişey yazmıyoo:uhm:

Evet oğluşş ben de sitelerde arattığımda selülitle ilgili seyler görmedim yazılanlar mutlaka dogru bunlara dicek bir şeyim yok mesela baharasude'nin yazdıkları..doktoru oldukça tanınan bi isim ve haplar ona iyi gelmiş bu bir gerçek ama arkopharmayı arattıgında direk selülitle ilgili sonuçlar göreceksin.Ben de bu yüzden ikilemde kaldım insanı hangisini alacağı konusunda ikilemde bırakan şey satan sitelerdeki bu tanıtımlar zaten :sm_confused:

evet cnm arkadaşların yazdığı doğru olabilir ama ben çok sıkıldım artık bunlarla uğraşmaktanbenneyaptımki selülitlerimle yaşamam gerektiğini öğrenmem gerektiğini düşünüyorum artıksengözlerimebaksanab ilaçlar ,türlü türlü kremler, keseler, sabunlar bıktım artık:mymeka: dün for you dan aldığım çok güzel bi sabun var fiyatıda çok uygun kullanımıda kolay masaj başlığı gibi yapmışlar kese yapmayada gerek kalmıyo onu kullanıp banyodan sonrada bi krem sürücem ara sırada ttreşimli kemer takarım başkada bişii yapmak istemiyorumbenneyaptımki içimden hiçbişey yapmak gelmiyoo:a015:

Bende bıktım, umutsuz olduğum da çok oldu ama biraz sabredersek sonunda kendimize olan güvenimiz çook daha fazla olucak eminim.Bence kese veya sabun gibi dıştan müdehaleler sadece yardımcı tedavi olabilir ana tedavi olarak mezoterapi ve aletli masaj tedavisi gördüm.Tedavi 1.5 ay sürdü suan yarıyarıya azaldılar. Bu iş çok üzgünüm ama biraz da para işi ve benim bıktıgım konu da bu! Ben de bu işe para dökmekten bıktım. Umudum var ama sanırım param kalmıcak :) :sm_confused:

İşyerime yakın bi güzellik merkezinde 15 seans LPG 600-ytl.ydi bana fiyat olarak daha uygun geldi ama gidecek vaktim yokbenneyaptımki gitim diyelim kesin sonuç verirmi? Tabi onunda garantisi yok selüliti olan ünlüleri düşününce boşa kürek çekiyomuşum gibi geliyoosenağlama

sende kullanalı 2 hafta oldu diye yazmışsın peki sana iyi gelmedimi değişme var mı kilonda yada selülittte başka kulananlar memnun kalan arkdaşlar yazarsa iyi olur fiyatı nekadar kulllanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.

evettttttt ya bende bekliyorum kullananları ama kimse bişey yazmıyor aslıcım 2 ürünün fiyatı toplam 140 ytl ben eczaneden öğrendim ama sonuç alan arkadaşlar baya zaman oldu bişeyler söylseler en azından iyi geldimi nasıl kullandılar spor yaptılarmı yemelerinde herhangi bi değişiklilk yaptılarmı kaçar tane kullandılar ne kadar zamanda ne kadar gelişme oldu yada olmadımı ne biliyim işte beklenti çindeyim yaaa :sm_confused: aşk olsun valla yaaa kimse bişey demiyor

arkadaslar ben de kullanıyorum. ama acıkcası ben daha birsey farkedemedim.. benim iki hafta olmadı sanırım ama tam hatırlayamıyorum.. kilomda bi değişme de olmadı ama yine de ümitliyim kullanmaya devam ediyorum.

ikiürünü birliktemi kullanıyorsun değişme olursa bizi haberdar ederemisin yorumlarını bekliyoruz sgl

evet arkadaslar neler oluyor bize de haber verin jeyyar

:roflol: :roflol: :roflol:

evet iki ürünü birlikte kullanıyorum.gelişmeleri tabiki yazarım ben de buradan okuyup almıştım yazmazmıyım ah bide olumlu gelişme olsa:)

merhaba günde kaç tane içiyorsun[

evet iki ürünü birlikte kullanıyorum.gelişmeleri tabiki yazarım ben de buradan okuyup almıştım yazmazmıyım ah bide olumlu gelişme olsa:)

merhaba,ben başta iki gün falan günde 3 tane aldım ama sonra öğlen almayı bıraktım yani neredeyse hep iki defa kullandım.. sen de bi gelişme varmı dicem ama daha bi hafta olmus seninde..

merhaba

bende aynen seninki gibi kullanıyorum evet henüz bendede bir gelişme yok herhalde ilaçların bitmesine yakın etki göstericek ama öyle ilk haftada kilo verme falan olmadı

aynen bende de olmadı gerçi ben dikkat etmeyi kesmiştim bu hafta hem sporu kestim(yuruyusu yani) hem de kendimi hamurişi tatlıya verdim.. önce extra kilolarımı vermem gerek,şiş hissediyorum,belki psikolojik ama iki iştahımı tutamadım diye onca çaba boşa gitti gibi gelio.. umarım dediğin gibi kutu bitimine belli eder kendini

arkadaşlar, bromelain ve boswellia serrata ile ilgili yazdıklarınızdan sonra ben de almaya karar verdim ama selçuk ecza deposundan sordurdum, bromelain en son 2006da alınmış fakat hiç tutulmadığı için 2006dan beri satış olmamış diyolar. boswellia serrata'yı ise hiç duymamışlar. iyice kafam karıştı benim :uhm:

elinde olmadığı içinde öle sölemiş olabilir..)hem zaten bu ilaçlar yeni gündeme geldi..yani 2006 da ancak bilen biliyomuştur..bende kullanıyorum ve biçok eczanede var..mecidiyeköyde bile bulabiliyosam heryerde rahatça bulabilirsin..

sensiii cim sen ne kadardır kullanıyorsun bi faydasını görebildinmi acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…