Selülit Naturallife Bromelain Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
arkadaşlar topice yazı yazanların genelinin mesajları az. tesdüfenmi oldu yoksam başka CADIARZU:uhm:bişey mi var

sensiii cim sen ne kadardır kullanıyorsun bi faydasını görebildinmi acaba :uhm:

ben 45 gün oldu kullanıyorum..bittiler dün bugün yenilerini alıcam..raishi, bosvalla serata ve bromolin kullanıyorum..bunlar mucize haplar diil ama kullanım şekline uygun davranırsanız kesinlikle etkisini görürsünüz..bunlar sadece zayıflamak amaçlıda kullanılmaz..antiaginc.etkilerinin yanında vücudun gerekli olan biçok temel taşlarınıda oluşturur.birden zayıflama beklemeyin ama zamanla dolaşımı düzenlediği için ve ödem attığı için vücudunuza herhangi bir zarar vermeden metobolizmanızı düzenler ve kanserden korur..en azından güvenilir..ama öle zayıflatır falan diye düşünmeyin..sizin yaptığınız egzersiz ve diyetlere yardımcı olur..vücut drencinizi artırır..bende öle bariz değişimler olmadı ama bacaklarımdaki selülitlere etki ettiğini hissettim..ben aslında sağlık amaçlı kullanıyorum..birde kendimi daha ii hissediyorum..bahar yorgunlugum olmuyo mesela raishi sayesinde..

arkadaşlar topice yazı yazanların genelinin mesajları az. tesdüfenmi oldu yoksam başka CADIARZU:uhm:bişey mi var

topice yazı yazanlardan biri de benim,hatta bu topic sayesinde aldım ve kullanmaya başladım.. dediğin kategoride ben de var mıyım bilmiyorum ama genelleme yapmasak daha dogru olabilir sanırım.. görülen etkileri paylasıyoruz,diger arkadaslar bosu bosuna almasın ya da eger gercekten etkiliyse bilgi vermek amaçlı...

bu arada ben bu ara ilaç alımımı aksattım yeme düzenim de kalmadı..ondan saglıklı bilgi veremicem suan.. yarından ıtıbaren yuruyus diyet baslıcam yine umarım ilacın da etkısı olur.

yokmu baska kullanan????

ben de 2 haftadir GNC Bromelain kullaniyorum ancak bugun alirken oradaki satıcı hanım dedi ki;

kullanimini biliyo musunuz? 10 gun sonra 2 hafta ara verip sonra tekrar almaniz lazim... dedi...

ben de dogru mudur bilemedim? siz boole mi kullaniosunuz?
kiz da baska birsey demedi...

ama icime de kurt dustu cunku ben hergun aliyorum??? :uhm:

ben de eczaneden aldım ama herhangi bişey demediler bana.. başka bi eczaneye de sorabilirsin aslında kullanımı nasıl diye ya da internette falan varmıdır GNC'nin sitesinde? markadan markadaya dozu değişiyorsa falan ondan kullanım farklı olabilir belki..

yaa ne kadar cok yeni uye ve naturallifeci var bu topicte :uhm: :uhm: :sm_confused:

arkadaşlar, bromelain ve boswellia serrata ile ilgili yazdıklarınızdan sonra ben de almaya karar verdim ama selçuk ecza deposundan sordurdum, bromelain en son 2006da alınmış fakat hiç tutulmadığı için 2006dan beri satış olmamış diyolar. boswellia serrata'yı ise hiç duymamışlar. iyice kafam karıştı benim :uhm:

canım doğrusu benim de kafam karıştı çok memnun olduğunu söyleyende var işe yaramadığını söyleyende ama acaba bende işe yararmı diye düşünüyorum bu arada samsundasın galiba bende:) neresindesin yerimseniben

canım doğrusu benim de kafam karıştı çok memnun olduğunu söyleyende var işe yaramadığını söyleyende ama acaba bende işe yararmı diye düşünüyorum bu arada samsundasın galiba bende:) neresindesin yerimseniben

evet tatlım, samsundanım, bafra'dan... :teytey: sen neredensin, samsun merkez mi? şutarafagitti

bu arada, ben bu ürünleri almaya karar verdim, bi de bunları deneyelim bari.. herhangi bir gelişme olursa (iyi-kötü) buradan paylaşırım..

:1
evet tatlım, samsundanım, bafra'dan... :teytey: sen neredensin, samsun merkez mi? şutarafagitti

bu arada, ben bu ürünleri almaya karar verdim, bi de bunları deneyelim bari.. herhangi bir gelişme olursa (iyi-kötü) buradan paylaşırım..

canım bende bafradayım şaşırdım şimdi:1shok: tanışalım senle iyi olur valla deneyim sonuçlarını merakla bekliyorum canım

:1

canım bende bafradayım şaşırdım şimdi:1shok: tanışalım senle iyi olur valla deneyim sonuçlarını merakla bekliyorum canım

tatlım, ben de çok şaşırdım şimdi... :1shok: aynı meslekle uğraşıyormuşuz üstelik, ister misin en sonunda akraba çıkalım? :roflol: öpüyorum canım.. a.s.

Arkadaslar 2 aydır kullanıyorum hatta birazda gecti amasüper iyi geldi ,10 kilo verdim ve cildim cok guzellesti.Herkese tekrar tekrar tavisye ediyorum

bişi soylucem şu klasik yeni bu aylarda uye olmus ve 10u gecmeyen msj sayısına sahip aşırı naturallifecılar ve ozellikle de onemli diyetisyenlerin (taylan kumeli, ender sarac) isimlerini verenler beni biraz huzursuz etti sanki?? hayır ben mi cok supheciyim yoksa haklımıyım suphelerimde?

yok canım aynı sekilde ben de rahatsiz oldum ve almadim o yuzden de şakkıdı cunku 3-5 kisi arasinda donuyo resmen konu... kimse uzerine alinmasin bu arada yasakkelime sadece ic gudu... sırnaşık şey

arkadaşlar ben hala birinci kutularımı bitiremedim hatta baya da var içinde cunku cok duzensız almaya basladım unutuyorum.. bikaç gün hiç almıyorum sora aklıma gelıo ıcıyorum falan,böyle olunca da bi etki göremedim.. kutum bitene kadar hiç yoktan duzenlı yapıym dedim.. bakalım bi iki haftada etki olursa devam edicem.. ama benim anlamadıgım kilo verdiğini yazmış herkes.. sanki yan etkisi selülit tedavisiymiş gibi anlaşılıyo,yani bu ilacın asıl etki alanı nedir bilen varmı?

yok canım aynı sekilde ben de rahatsiz oldum ve almadim o yuzden de şakkıdı cunku 3-5 kisi arasinda donuyo resmen konu... kimse uzerine alinmasin bu arada yasakkelime sadece ic gudu... sırnaşık şey

ben de o yuzden almaktan vazgectim zaten iyi simdilik boyle :1closedeyes:

yani ne diyeyim siz de haklısınız hergün farklı bi ürün (ilaç krem alet vs..) çıkıyo.. reklam yapanla yapmayanı da anlamak zor belki.. bugün yine arattım bromelain diye nette,selülitle alakalı yazılar cıktı acıkcası.. bugunde itibaren duzenli alıma devam ediyorum. umarım etkili olur o zaman cidden yapıcam reklamını alakam olmasa da:) bu da adak olsun:KK70:

crystal umarım işe yarar bizim lafımız zaten sana degil yani kime gittigi aşikar, apacık meydanda ama dedigim gibi insallah sen de gercekten ise yarar da biz de adam gibi guvenebilecegimiz birini buluruz da oyle alırız bromelain'i :)

ya şimdi sen de yeni üyesin konu yine kafaları karıstırıcak.. off :S ben bile kullanmama ragmen şüphe eder oldum ne cabuk aldım keske beklesemiydim die...umarım işe yarar ya.. 3 ay demişsin sen ama ilk syfalarda iki haftada bile etkisini gördüm diyenler vardı.. 3 ayda ilaçsız da gecerdi istikrar olduktan sonra...

mrb kızlar burdakiler reklammı değilmi bilmiyorum ama ben iki gün önce bromelain,selenium e,vitamin e kullanmaya başladım naturalife ın doktor tavsiyesiyle kanserden korunmak için verdi ama bana bunları inşallah sizin dediğiniz gibi selülite felan iyi geliyodur bu arada bana ilaçların bitince 10 gün ara ver sonra yine başla dedi doktorum erkan topuz tanıyan vardır belki

X