Selülit Naturallife Bromelain Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bu ürünleri kullanan arkadaşlar, gelişmeler konusunda bilgi verebilir misiniz?Ben kullanmaya başlayalı henüz 1 hafta olmadı.

Kızlar 2 haftadır bu 3 hapı kullanıyorum ancak pek kilo veremedim.Son zamanlarda uyuyamama problemim var ama yorgun degilim bu günde başım dönüyor midem bulanıyor:Bunlar ilacın yan etkileri olabilirmi lütfen cevap yazın.Vucuda bir zararının olmadıgını söylüyorlardı ozaman bu yan etkiler neden?İlacı bıraksam mı?Ben daha çok cabbagesoup with green tea tablletlerinden şüpheleniyorum

ben ilkbaharda bromelain ve boswelia... haplarını kullanmıştım ama herhangi bir yan etki görmedim. belki dediğin gibi 3. olarak dediğin yapmış olabilir. ama yan etkiler genelde ilk zamanlarda olmazmı..

Denemek için aldım. Fakat sadece bu ürünü kullanarak etkili sonuç alabilir miyim bundan emin değilim.

Arkadaşlar merhaba,benim 3. Kutum fakat herhangi bir etkisini göremedim maalesef birlilte kullandığınız başka bir ürün var mı?1 hafta ara verip yeniden kullanmaya başladım.

slogar bromealin hapı deneyeceğim selülitten kurtulmuş kadının videosu ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…