sensiii cim sen ne kadardır kullanıyorsun bi faydasını görebildinmi acaba :uhm:
arkadaşlar topice yazı yazanların genelinin mesajları az. tesdüfenmi oldu yoksam başka CADIARZU:uhm:bişey mi var
arkadaşlar, bromelain ve boswellia serrata ile ilgili yazdıklarınızdan sonra ben de almaya karar verdim ama selçuk ecza deposundan sordurdum, bromelain en son 2006da alınmış fakat hiç tutulmadığı için 2006dan beri satış olmamış diyolar. boswellia serrata'yı ise hiç duymamışlar. iyice kafam karıştı benim :uhm:
canım doğrusu benim de kafam karıştı çok memnun olduğunu söyleyende var işe yaramadığını söyleyende ama acaba bende işe yararmı diye düşünüyorum bu arada samsundasın galiba bende:) neresindesin yerimseniben
evet tatlım, samsundanım, bafra'dan... :teytey: sen neredensin, samsun merkez mi? şutarafagitti
bu arada, ben bu ürünleri almaya karar verdim, bi de bunları deneyelim bari.. herhangi bir gelişme olursa (iyi-kötü) buradan paylaşırım..
:1
canım bende bafradayım şaşırdım şimdi:1shok: tanışalım senle iyi olur valla deneyim sonuçlarını merakla bekliyorum canım
yok canım aynı sekilde ben de rahatsiz oldum ve almadim o yuzden de şakkıdı cunku 3-5 kisi arasinda donuyo resmen konu... kimse uzerine alinmasin bu arada yasakkelime sadece ic gudu... sırnaşık şey