Natrelle/Allergan silikon taktıranlar memnun musunuz ?

S styx09 Ve sizinki high profil olduğu için daha ön planda ve dolgun durması normal bizimki normal profil olduğu için de biraz sönük duruyor olabilir

yabanci sitelerdeki 500-600'luk protezlerin serisi farkli bi de.. yani mentor ya da natrelle'in puruzlu yuzey serisi degil de ici serum fizyolojik sivi veya puruzsuz yuzey ici farkli jel olanlari falan kullaniliyor. videolarini takip ettigim bi cerrah mesela cok unlu biri ama smooth yuzey falan kullaniyor.. oysa turkiye'de hemen her estetik cerrah puruzlu yuzey kullaniyor. boyutlari da o yuzden farkli bence. 500'luk takiliyo sanki 375 kas alti gibi duruyor.
işte insan yaptırınca hep daha büyüğünü istiyor göz doymuyor :)

resimlerimi ekleyeceğim ama nasıl yapacagımı bulamadım bana anlatırsanız ekleyeyim birde siz yorum yapın

resimlerimi ekleyeceğim ama nasıl yapacagımı bulamadım bana anlatırsanız ekleyeyim birde siz yorum yapın

albumler kismina tiklayip, yeni album olustur diyin. fotolari ekleyin. gizlilik ayari da yapin.. bu albumu sadece takip ettiklerim gorebilir ve her foto icin de gizlilik ayari yapin

yükledim arkadaşlar birde sizden bir yorum istiyorum ameliyat izlerim sanki çok yukarıdan kesilmiş gibi benmi yanlış düşünüyorum :KK43:

vengeange vengeange sen benden daha şanslısın çünkü 2 göğsün arasındaki mesefa çok yakın benim göğüs kemiğim çok düz ve 2 elimle sıkıstırsam dahi ortada zor birleştiriyorum. bi 375 cc fln olsaymış inanılmaz dururmuş sende çünkü dediğim gibi göğüslerin birbirine yakın sen benimkileri görsen ağlarsın :KK70:
Can'ım boyum 176 kilom 60 idi ameliyatta. Bu cüsseyle bana 400 fln takılmalıydı di mi?!? Ama öyle değil bu işler... Benim göğüs kafesim 80 cm meme ile 83 cm idi. Ve ancak 325 cc olabildi. Çünkü, göğüs kafesim oval, yani uçlar koltukaltlarına doğru, yaniiii çoook ayrık MEMELERİM var. Hiç Bi Dr büyük cc ile o ayrıklığı birleştiremez. Diyelim birleşik bi çatal için tabanı daha geniş Bi protez taktı. Eee sonuç???? Yine uçlar kenarda kalır. Bu sefer uçları yanlarda duran (şaşı gibi) birleşik memelerin olur. Protezin %50 sini meme ucunun sağına %50 sini de soluna, meme ucunu ortalayacak şekilde yerleştirir iyi Bi Dr. Bana 325 yuvarlak high profil natrelle protez takıldı. Ferruh bey de bu cc yi uygun görmüştü görüştüğümde. Ameliyatımı yapan Volkan hoca da :KK66: benimkiler hala ayrık, iki mememi güç kullanarak ellerimle ortada birleştirebiliyorum. Ben de isterdim birleşik Bi meme dekoltesi. Ama sahip olduğun gerçeklerin de farkında olmak lazım. Yoksa mutsuz olursun.BİRLEŞİK AMA UÇLARI KENARLARDA KALMIŞ ŞAŞI GİBİ MEMELERİN OLACAKTI... Bunu istemezdin sanırım :KK66: albüm yap istersen :KK66:

Arkadaşlar geçmiş olsun herkese. cc kararını nasıl verdiniz? Bu hafta ameliyat olmayı planlıyorum doktorum natrella daha doğal olduğundan onu önerdi ama isterse mentor da takabileceğimi söyledi. Ben 172 boy 52 kiloyum. Meme dokum var. Ama kollarım omzum falan ince belim de ince. Büyük bir ölçü takmayı pek uygun görmedi. Ama kararı bana bıraktı. 2 seçenek sundu 295cc ya da 250cc bunlara sen karar ver dedi. Ama çok zor karar vermek çünkü hayal edemiyorum. Gösterdiği fotoğraflardan da yola çıkamadım çünkü çeşit çeşit meme şekli var beni yanıltırdı. yardım eder misiniz nasıl karar verebileceğim boyuta

Arkadaşlar geçmiş olsun herkese. cc kararını nasıl verdiniz? Bu hafta ameliyat olmayı planlıyorum doktorum natrella daha doğal olduğundan onu önerdi ama isterse mentor da takabileceğimi söyledi. Ben 172 boy 52 kiloyum. Meme dokum var. Ama kollarım omzum falan ince belim de ince. Büyük bir ölçü takmayı pek uygun görmedi. Ama kararı bana bıraktı. 2 seçenek sundu 295cc ya da 250cc bunlara sen karar ver dedi. Ama çok zor karar vermek çünkü hayal edemiyorum. Gösterdiği fotoğraflardan da yola çıkamadım çünkü çeşit çeşit meme şekli var beni yanıltırdı. yardım eder misiniz nasıl karar verebileceğim boyuta
ben de seninle aynı ölçülerdeyim ve 300-350 arası istiyorum. çektiğin acıya değecek bir boyut olsun bence max 295 ise onu taktır.

ben de seninle aynı ölçülerdeyim ve 300-350 arası istiyorum. çektiğin acıya değecek bir boyut olsun bence max 295 ise onu taktır.

doktorum daha önce burnumu da yapmıştı doğallıktan yana ama doğal olacak derken de yine destekli çamaşır giyme ihtiyacım olacaksa anlamsız olur ameliyat. Üzerimdeki dolgulu sütyenle ölçüm yaptı 80b dolgulu kullanıyorum hep ama zaten o boyuttan da memnun değilim. Doktor da bu boyutu desteksiz kullanmak istersen 250 cc takalım dedi. Çünkü zaten meme dokum 150cc imiş. Bu cc olayı yüzünden ameliyattan vazgeçeceğim nerdeyse. Zaten zar zor karar verdim

doktorum daha önce burnumu da yapmıştı doğallıktan yana ama doğal olacak derken de yine destekli çamaşır giyme ihtiyacım olacaksa anlamsız olur ameliyat. Üzerimdeki dolgulu sütyenle ölçüm yaptı 80b dolgulu kullanıyorum hep ama zaten o boyuttan da memnun değilim. Doktor da bu boyutu desteksiz kullanmak istersen 250 cc takalım dedi. Çünkü zaten meme dokum 150cc imiş. Bu cc olayı yüzünden ameliyattan vazgeçeceğim nerdeyse. Zaten zar zor karar verdim
protez nereye koyulacak kas üstü mü ? güvendiğin bir doktorun varsa vazgeçme çünkü en zor kısmı doğru doktoru bulmak.ilk sabit konuda daha çok fikir sahibi olabilirsin bu cc konusunda ben hatmettim neredeyse yazlanları :) :)

protez nereye koyulacak kas üstü mü ? güvendiğin bir doktorun varsa vazgeçme çünkü en zor kısmı doğru doktoru bulmak.ilk sabit konuda daha çok fikir sahibi olabilirsin bu cc konusunda ben hatmettim neredeyse yazlanları :) :)

:))) sen ne zaman olmayı planlıyosun? Kas üstüne de koyabilirim onu ameliyattan önce tam kararını veririz dedi. Kas altı daha doğal vs diyolar dedim buralardan okuduklarıma dayanarak Kas dediğin dokunun kalınlığı çok değil büyük bir etki yaratmaz doğallık konusunda ki zaten şanslıyız meme dokun var dedi ben de karışmak istemedim açıkçası kalanına. Neyse pazartesiye kadar zamanım var bi şekilde karar vermem lazım evde sütyen deneye deneye ölçü bulurum başka yolu yok sanırım

:))) sen ne zaman olmayı planlıyosun? Kas üstüne de koyabilirim onu ameliyattan önce tam kararını veririz dedi. Kas altı daha doğal vs diyolar dedim buralardan okuduklarıma dayanarak Kas dediğin dokunun kalınlığı çok değil büyük bir etki yaratmaz doğallık konusunda ki zaten şanslıyız meme dokun var dedi ben de karışmak istemedim açıkçası kalanına. Neyse pazartesiye kadar zamanım var bi şekilde karar vermem lazım evde sütyen deneye deneye ölçü bulurum başka yolu yok sanırım
bana da kas üstü yapalım dokun var dedi ama kas altı yaptıracağım yeterli görmüyorum dokumu :) doktorun protezleri sana göstermedi mi ben çok fazla boyut denedim deneme protezi sütyenin içine koyuyorsun bakıyorsun falan :KK70:

bana da kas üstü yapalım dokun var dedi ama kas altı yaptıracağım yeterli görmüyorum dokumu :) doktorun protezleri sana göstermedi mi ben çok fazla boyut denedim deneme protezi sütyenin içine koyuyorsun bakıyorsun falan :KK70:

protezlere baktım ama en güzeli evde kendim deneyerek uzun uzun bakmamdı :) 80b çift dolgulu bi sütyenle gideceğim sanırım son muayeneye.süngerleri götürüp al bunu yap dicem :halay: çünkü kıyafetle 80b yarım dolgulu sütyen giydiğimde tatmin etmiyor. şöyle bi durumu da düşünmek lazım üzerimde kıyafet varken nasıl bikiniyle falan nasıl bunu da düşünmemi istedi doktor. ikisinin ortak yerini bulalım dedi. orda 295cc vardı 3.9 diametre ileriye çıkaran bişeydi.ya 3-4 cm için çektiğimiz çilelere bak :rolleyes: peki senin dokun kaç cc imiş? bunla ilgili bi bilgi öğrenebildin mi?

:halay: biz o dolguluları kıyafetlerden de bikini de biliyoruz. sütyenle görünce doktorun ne istediğini anlar sanırım :KK9: benim 140 cc lik bir protezin boyutlarında yaklaşık. a cup biraz küçük b cup biraz büyük oluyor. boy 170 kilo 52 meme altı 74 meme çevresi 84

X