- 29 Eylül 2010
- 55
- 22
tamam izliyorum yeniden :)evet canim duzelmis suan goremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam izliyorum yeniden :)evet canim duzelmis suan goremiyorum
Banada natrella takıldı 450 yeni olduğu için küçük geliyor olabilir cnm oturdukca meydana çıkar bence sorun etme için olsunevet 5 senemde oluştu kapsül ilaçla kurtarabiliriz belki diye düşündük ama ilaçla geçmedi ilk takılan 280 cc nagor markaydı yeni takılan natrella 310 cc takıldı gözüme küçük geliyor benim
280 ilk takıldığında kocaman gelmişti gözüme zamanla oturdu ve biraz küçüldü gibi inşallah bu da zamanla küçülmezBanada natrella takıldı 450 yeni olduğu için küçük geliyor olabilir cnm oturdukca meydana çıkar bence sorun etme için olsun
Kuculmez daha buyur hatta resim koydum bak280 ilk takıldığında kocaman gelmişti gözüme zamanla oturdu ve biraz küçüldü gibi inşallah bu da zamanla küçülmez
Bana natrella takıldı canım ve 25 gün olmasina rağmen baya yumusaklar truform 2 serisi takıldı soft touch. Ama kimisi yumuşak meme sever kimisi sert tercih meselesi ama ben memnunum canım öneririm :)
Ben de resme bakmak istiyorum . Benim on yıl oldu yeniden yaptırmam lazım küçüldüler ayrıca çokKuculmez daha buyur hatta resim koydum bak
kıyafetli olan resmin değil mi canım?sütyen de var içinde :)Kuculmez daha buyur hatta resim koydum bak
zamanla bariz gözle görülür küçülme oluyor haklısınız ilk silikonlarımı bende 5 sene kullandım ve küçülmüşlerdiBen de resme bakmak istiyorum . Benim on yıl oldu yeniden yaptırmam lazım küçüldüler ayrıca çok
aynı dert benim de kafamı kurcalıyor bir önceki 280 cc nagordu,ikinci ameliyatımda madem öle bir büyüğü takılsın dedim yeni takılan 310 cc ama küçük gibi duruyor4 ay önce bende allergen marka silikon taktırdım fakat çok merak ettiğim bir konu bu markanın cc boyutları mentor'a göre daha küçük sanki. Çünkü ben 330 cc kas altı yuvarlak taktırdım fakat 4 ay geçmesine rağmen görenler en fazla 250 cc derler aşırı küçük duruyor 330 cc bir silikonun boyutu nasıl bu kadar küçük olabilir beynimi kemiriyor bu soru
boyum 1.62 ilk ameliyatımı olduğumda zayıftım doktor 280 sırıtmaz güzel durur sende dedi memnundum taki kapsül oluşana kadar sonra tekrar ameliyat oldum mayıs ayında kilomda 52 olmuştu bu arada bari dedim biraz daha büyüğü olsun ama sargılar açılınca hüsrana uğradım nasıl ağladım anlatamam görüncevengeange Ben şunu anladım boyun çok kısa olmadığı sürece yani 1.55-1.60 arası değilsen 350 cc altı küçük duruyor. Yabancı sitelere baktım insanlar 500-600 hatta 800 cc taktırıyorlar ve gayet normal boyutta duruyor. Bunun neyle alakası var inan bilmiyorum düşünmekten yoruldum artık
seni izlemeye aldım resimlerim var bakabilirsin.evet hatta zaman zaman keşke kalaydı kapsüllü de 2.ameliyatı olmasaydım diyorum.hala iki göğsüm arasında fark var biri anya ya biri konyaya bakıyor :)vengeange İnan bana yanlız değilsin bu konuda ben hep boyum uzun olduğu için silikonun vücuduma küçük geldiğini düşünürdüm ama sende bu sorunda yok. Seni çok iyi anlıyorum ben bile bu acıyı 1 kez çekmişken bu kadar üzüntü duyuyorsam 2. kez çektikten sonra mutlu olamamak ne kadar zor tahmin bile edemiyorum (( Göğüs dokumuz hiç yokmuş demekki bunu düşünmeye başladım sadece silikonun dolgunluğu olunca yeterli gelmedi demekki...
resmin varsa izle beni bakayım bende.aslında ilk yapıldığında benim göğüs aramda çok açıktı,ikincisinde biraz kapandı herhalde silikon yayıldığı için de küçük görünüyorvengeange sen benden daha şanslısın çünkü 2 göğsün arasındaki mesefa çok yakın benim göğüs kemiğim çok düz ve 2 elimle sıkıstırsam dahi ortada zor birleştiriyorum. bi 375 cc fln olsaymış inanılmaz dururmuş sende çünkü dediğim gibi göğüslerin birbirine yakın sen benimkileri görsen ağlarsın
vengeange Ben şunu anladım boyun çok kısa olmadığı sürece yani 1.55-1.60 arası değilsen 350 cc altı küçük duruyor. Yabancı sitelere baktım insanlar 500-600 hatta 800 cc taktırıyorlar ve gayet normal boyutta duruyor. Bunun neyle alakası var inan bilmiyorum düşünmekten yoruldum artık
sizin yine bana oranla baya varmış göğüs dokunuz ondan dolgun duruyordur benceboyum 1.65, kilom 53.5. biraz dokum vardi, 275 yuvarlak high takildi kas alti. gayet dolgun ve bekledgimden buyuk duruyor..
herkesin gogus kafesi, meme doku miktari farkli oldugu icin her protez herkeste ayni durmuyor.. bence sebep bu.
vengeange Ben şunu anladım boyun çok kısa olmadığı sürece yani 1.55-1.60 arası değilsen 350 cc altı küçük duruyor. Yabancı sitelere baktım insanlar 500-600 hatta 800 cc taktırıyorlar ve gayet normal boyutta duruyor. Bunun neyle alakası var inan bilmiyorum düşünmekten yoruldum artık