• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasip deyip susmak..

Adamın sizi manipüle etmeye çalıştığının farkındasınız umarım. Siz ona istediği paşa hayatı vermek istemiyorsunuz diye hemen ayrılığı seçti. Siz şimdi "tamam hünkarim. Canımın padişahı. Sen yat ben meyveni soyup, sırtını da keselerim" deseniz gelir kuzu kuzu. Böyle 🐒 ne eş yapın kendinize nede çocuklarınıza baba. Üstüne eklemek isterim: Vicdanı ve sevgisi olan insan eşine kıyamadığı için bile yardım eder (ne kadar da zaten iş paylaşımı doğru olan olsa da). Bu adam kendine hizmetçi arıyor. Annenize bir sorun sizi hizmetçi olun diye mi doğurmuş. Eklemek istediğim : 20 gündür hayatım iç acıci geçmiyor diye kendinize full dram mode gazı vermeyin. Üzülmeniz normal.

Boyle yazanlara bırtek sız sevıyorsunuz demı hııı dıyesım gelıyorr. Ben burda sıze uzuluyorum sız kendınıze uzulmuyorsunuz sevgı ınsanı oldurmezzzz bu dunyada ne acılar varr sevgı neyy ya 3 bes ay sonra gecıyor gıdıyor hele boylesı aklına bıle gelmez mmantık dıyorum baska bısey demıyorumm. Sevgı demek ıkı ucu pıslı degnek demek bosver aklına gıtt bacım

Kismetse olur gibilerinden laflarla kapiyi acik tutmus bir de. Sizin de kafaniz karismis. Otu copu bahane etmis ayrilmak icin. Arayisa girmis o. Hani demid bulamazsam sen de yedeklerde dur. Baskasini bulana kadar seninle idare ederim demek istemis. Sevdigi falan yok. Arada bos kaldikca erkekler eskileri yoklarlar. Bu cok tanidik sahne.

Bahane yaratmış,biodan sildin ne ya.Bu kadar yüzeysel mi yani? Hem de terslemiş bir de.Üstüne düşmeyin bırakın,tekrar tekrar yazınca kaybedecek bir seyim yok diye kafaya göre takılıyor işte

Adam seni sevmiyor üzgünüm sen sevdiğin için görmek istemiyorsun seni kenarda tutmaya çalışacak.kendide yeni birilerini bulacak sen göz yaşı dökerken.senin hatan kuyruğu dik tutayım demişsin ama geri aramissin olmaz çok yanlış.adam senin kararlı olduğunu görmemiş.adami heryerden engelle sil asla arama sorma bı kaybol .şimdi o senden iyisini bulmaya çalışacak belki ilerde pişman da olur senin için uğraşır .ama şuan yanlış yapıyor sun

Seven insan nasip kısmet diyip sıyrılmaya çalışmaz.Resmen adam sen köşede bekle ben birini bulamazsam dönerim diyor sana. Gözünü açmayacak mısın?

uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak üyelik açıp sizin fikirlerinizi almak istedim. bir yılı aşkın süredir bir ilişkim vardı. 20 gün oluyor ayrılalı. birkaç konuda anlaşamamıştık evlilik gibi. ben sen karar ver ne yapacağımıza diyince ayrılmayı seçti kendisi. ben de kuyruğu dik tuttum tamam dedim, yolun açık olsun vs.. ayrılınca da birkaç fotoğrafımızı, bioda yazan tarihimizi sildim. yani ayrılmışım kalacak mıydı bunu da anlamıyorum. 20 gündür birkaç kez daha konuştuk. maalesef ben yazdım her birinde, o tersledi. :))) cumartesi sabah çok uzun bir mesaj yazıp kalbinin de kafasının da karışık olduğunu, kendinin çok üzgün olduğunu, önceden olan tartışmalarımızda arayı bulduğumuzu ama bunda neden bulamadığımızı anlamamış. fotoğrafları ve bioyu silmem ayrılık sürecini çok hızlandırmış, kaderde nasipte varsa bir şekilde olurmuşuz ama şimdi aklında devam etmek yokmuş. ben yapım gereği çok sulu göz biriyim, ayrıldığımızdan beri de hayatım pek iç açıcı gitmiyor. sevmiştim, herkesten çok sevmiştim diyor madem neden geri dönmüyor? evlilik konusunda ben iş yapmam, elimi sürmem tarzı konuşmuştu ben de bunları kabul etmemiştim. bana olan ilgisizliğini söyleyince, içimi dökünce ben ağır konuşmuş oldum ona göre. kalbim ile mantığım arasında çaresizlik içindeyim. kendisi o kadar inat ki bir adım bile atmıyor. ben atsam beni de tersliyor. ah şu sevda olmasa dedikleri ne doğruymuş. anlatacak, beni dinleyen pek kimse yok etrafımda sadece bunun sonu nereye varır, bu insanın inadı kırılır mı, düşüncelerinden vazgeçer mi onu merak ediyorum. uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin..
Senin kadar uzun değil ama beş ay biri ile konuştum ben de. Aileler tanıştı. Nisan olacaktı ki olmadı. O kişide arkamda hiç durmadı benim de yirmi gün oldu. Ama Nisan hazırlıkları bile tamamlanmıştı. Elbise bakıyordum. Vs. Olmadı ayrıldık ben aradım vs. O da hayırlısı değilmiş nasip değilmiş dedi durdu hiç mücadele etmeden. Bıraktı gitti kaldım ortada gibi.
Yapılacak şey şu. Unutmak. Unutacaksıniz vr yolunuza devam edeceksiniz. Bu kolay değil biliyorum ama sunan tek dermanimiz çaremiz zaman. Zaman geçtikçe yaralarımız kabuk tutacak ve unutacağız. Değmeyen insanlar için de hayatımızı mahvetmeyecegiz. Zaman...

uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak üyelik açıp sizin fikirlerinizi almak istedim. bir yılı aşkın süredir bir ilişkim vardı. 20 gün oluyor ayrılalı. birkaç konuda anlaşamamıştık evlilik gibi. ben sen karar ver ne yapacağımıza diyince ayrılmayı seçti kendisi. ben de kuyruğu dik tuttum tamam dedim, yolun açık olsun vs.. ayrılınca da birkaç fotoğrafımızı, bioda yazan tarihimizi sildim. yani ayrılmışım kalacak mıydı bunu da anlamıyorum. 20 gündür birkaç kez daha konuştuk. maalesef ben yazdım her birinde, o tersledi. :))) cumartesi sabah çok uzun bir mesaj yazıp kalbinin de kafasının da karışık olduğunu, kendinin çok üzgün olduğunu, önceden olan tartışmalarımızda arayı bulduğumuzu ama bunda neden bulamadığımızı anlamamış. fotoğrafları ve bioyu silmem ayrılık sürecini çok hızlandırmış, kaderde nasipte varsa bir şekilde olurmuşuz ama şimdi aklında devam etmek yokmuş. ben yapım gereği çok sulu göz biriyim, ayrıldığımızdan beri de hayatım pek iç açıcı gitmiyor. sevmiştim, herkesten çok sevmiştim diyor madem neden geri dönmüyor? evlilik konusunda ben iş yapmam, elimi sürmem tarzı konuşmuştu ben de bunları kabul etmemiştim. bana olan ilgisizliğini söyleyince, içimi dökünce ben ağır konuşmuş oldum ona göre. kalbim ile mantığım arasında çaresizlik içindeyim. kendisi o kadar inat ki bir adım bile atmıyor. ben atsam beni de tersliyor. ah şu sevda olmasa dedikleri ne doğruymuş. anlatacak, beni dinleyen pek kimse yok etrafımda sadece bunun sonu nereye varır, bu insanın inadı kırılır mı, düşüncelerinden vazgeçer mi onu merak ediyorum. uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin..
Çok üzgünüm ama adam seni sevmiyor. Bunu asla aklımdan çıkatma ve yoluna bak. Belki de doğtuyu görmn için şimdiden böylr bi anlaşmazlık yaşaman getekiyordu? Evlenince sana yardım etmeyen kanepeden kalkmayan seni hizmetçi diye evine alacak bi adamdan kurtulmuşsun. Sonra buraya konu açardın eşim bana yardım etmiyor diye. Hayırlısı olsun.

Seven insan nasip kısmet diyip sıyrılmaya çalışmaz.Resmen adam sen köşede bekle ben birini bulamazsam dönerim diyor sana. Gözünü açmayacak mısın?
Kesin bulmuştur. Bu hiç şaşmaz. Bi adam soğuk yapıyorsa başka tüzgara kapılmıştır. Yönü kolay değişen bir adamın yasını tutmaz umarım konu sahibi.

Başka birini ya bulurum ya bulamazsam diye düşünüp ne köprüleri atayım ne atmayayım demiş resmen.Bu karakter özelliklerine sahip biriyle gelecek kurulmaz.Evlense hiçbirşeye elini sürmezmiş sen kralın oğlu musun seni zorla mı alıyorlar hayırdır :sinirli::sinirli::sinirli:

Siz zaten cantada kekliksiniz.Biraz gezer sizden iyisini bulamaz ya da sıkılir geri döner merak etmeyin.

Simdi soyle dusunelim, bu adam size geri donse ve evlenseniz, mutlu olurum onunla ona guvenebilirim ve ona yaslanabilirim, cunku beni gercek anlamda seviyor ve kiymet veriyor diyebiliyor musunuz?

Bir de sunu soyleyeyim karsi taraf benden ayrilacak durduk yere, yallah derim sevda mevda hicbisey benim kadinlik onurumdan daha onemli degil. Hayatimdan gitmeyi secen adama donup de sumugumu atmam o saatten sonra. Nokta.

Öncelikle üzülme.Şöyle düşünelim bitmesi belki deiyi olmuştur.Böylesi daha hayırlıdır.Çok şükür ki evli değilsin nisanlı değilsin.Bu kişi seni sevmiyor.Bunu seni üzmek için demiyorum kaçan kovalanır pişman da olur merak etme.Ama sakın ne bir mesaj at ne de attığı mesaja cevap ver.Burda ki konuşmalarından anladığım sen beni bekle ben daha iyisini bulamazsam gelir seni bulurum demek istemiş.

Back
X