Nasil unuttururum

Çok normal ki bunları yapması. Ben hepsine izin veriyorum kendine zarar verecek bir şey yoksa. Ama mesela duvarı boyuyorsa duvarı değil defteri/ kağıdı boyamalıyız diyoru . Yine de boyuyorsa karışmıyorum ama ısrarla belirtiyorum. Boya yediği de oluyor, her şeyi yere attığı da

17 aylık oğlumun ve 7,5 yaşındaki kızımın tableti yok. Bişiler izlemek isterse telefonumu alıyor kızım, böylece çok daha iyi kontrol ediyorum, kalabalık bi ortamdaysak restaurantta yemekte filansak video açıyoruz biz oğluma, dışarda bizi gören belki çok izlettiğimizi düşünür ama işin aslı öyle değil, o da atıyorum haftada on beş günde bir bi saat izliyor olabilir, genelde izlemiyor istemiyor da. Bahçemiz var gün boyu dışarda, bebek arabasında ,memede o şekilde geçiyor zamanı.

Tableti elinden alınca kriz geçirmesi çok korkutucu geldi bana tableti kırın bence yokedin.

Ben de müdahale etmem heryer dağınık çoğu zaman. Müdahale etmediğim için hiç hırçın bi bebek değil.

Ben 3 yaşına kadar vermedım eline telefon ama bu ayda verilmesi hiç iyi olmadığı söyleyebilirim oyuncak verim tablet felan ortadan kaldır derim görünmesin

7 aylık bebeğim var. Eşim sizinkiyle benzer şekilde hep yorgun ve biraz umursamaz bebeğin teknolojiyle muhataplığı konusunda. Bir dezavantajım da evin boyutu ve düzeni gereği nerdeyse tüm gün salonda yaşıyor olmamız. TV hep açık. Telefonla tabletle bir işimiz pek yok. Ama laptop üzerinden çalışıyoruz bol bol yanında. Ortada oyun çiti içinde yüz üstü oyuncaklarıyla oynuyor bazen de yayılıp TV izliyor maalesef. Tek elimden gelen şey olabildiğince evden çıkarmak, çok yorgun olmadığım her an nerdeyse parklardayız. Ama kışın bu böyle mümkün olmayacak tabii. Eşimin değişmesinden umudum yok. Ben de öneri daha doğrusu mucize bekliyorum.

Siz o evin hizmetcisi olmuşsunuz. Siz de çalışıyormuşsunuz boşanmama sebebiniz ne eşinizin aşk dolu olması mı,çok ilgili bir baba olması mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…