- Onu tanıyan birileri aşağı-yukarı bir yorumda bulunabilirler. İnsanları tanımak için mahalle bakkalına, imamına biri daha vardı sanki işte bunlara soruyorlarmış ya eskiden :)) Tabi arasının bozuk olduğu birine de sorarsanız olumlu şeyler duyamazsınız.
- Benim eşimde telefonda çok resmi gibi konuşuyordu nişanlıyken bile. Telefonla arası olmadığından sanırım, sadece benimle böyle değil çünkü, şimdi bakıyorum en yakınından en uzağına kim ararsa onu yanında olduğumda görüyorum resmi resmi konuşuyor, bu huy sanırım karşısındaki insanla alakalı birşey değil.
- Burcunun özelliklerini okuyabilirsiniz, hatta bunu karşılıklı konuşabilirsiniz. Diyelim burcunda çok sosyaldir yazıyor, sosyal misiniz filan diye sorarsınız, o da işte yok ben evi severim der yada evet haftada birkaç akşamı arkadaşlarla dışarda geçiririm der, yani öğrenmiş olursunuz bazı özelliklerini burcu vesile yaparak...
- İç sesinize güvenin ayrıca, içiniz ısınıyor mu anlaşabileceksiniz gibi geliyor mu vs...
- Onun annesinin fikrini alması bana da hiç abes gelmedi. Çünkü annesi onu en iyi tanıyan kişi neticede, onun heyecandan yada başka şeyden farkedemediği şeyleri görür, sizinle anlaşıp anlaşamayacağına dair fikri oluşabilir. Bunu onun annesi üzerinden söyledim ama sizin için de geçerli yani. Sizi iyi tanıyan birinden eş adayınızı değerlendirmesini isteyebilirsiniz bence.
Bende eşimle evlenmeden önce birilerinin tanıştırmasıyla birçok kişiyle görüşmüştüm böyle hiç tanımadan. Bu konuya uzak değilim yani.