nasıl tanıyacağım onu?

ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum bu tarz şeyleri
yıllarca tanıdığını sandığın insanı bile yeri geliyo hiç tanımıyor gibi oluyosun
tam anlamıyla piyango
bide uzaklıkta war nasıl yani telefonda mı tanıyacaksınız birbirinizi

Ayda üç kere hafta sonları gelecekmiş. Öyle de ne kadar tanınır bilemiyorum. Ama zaten aynı şehirde de olsak yoğun çalıştığı için hafta sonları görüşebilirdik ancak. Ben de çalışıyorum.

Son düzenleme:

yazarken bile nasıl bir cümle kursam diye düşünüyorum ki
normalde ben çok rahat yazarım forumda konulara...madem amaç
evlenmek için tanışmak biraz daha zincirlerini kırıp samimice
konuşabilirsin..biraz daha güler yüzlülükle daha fazla sana açılıp
onu daha yakından tanıma fırsatını yakalayabilirsin..yaşlarınız arasında
çok yok gibi duruyor ama bana sen yaşlarda 34 yaşındaki adamlar çok
olgun ve rahat gelirlerdi..çünkü çok fazla görüp yaşadıkları şey oluyor..
girdikleri ortamlar ve yaşam tarzları bir kıza göre daha fazla..hepsi için
olmasa da geneli için bu böyle..yakın olmanız güzel bir şey..ben 24 saat
uzakta biriyle bir ilişki yürütüyorum uzun zamandır ve gayet iyi tanıdığımı
düşünüyorum ilk aşamada...çünkü bir insanı tanımak ömür boyu sürüyor
bu bir gerçek...her gün dip dibe olanlar birbirlerini tanıyamıyorlarsa sorun
insanların olaylara bakış açıları ve kavrayışlarıyla ilgilidir...ayrıca neden
ayrıldığını da konuyu uygun bir yere getirip sormanda bir sakınca yok..

- Onu tanıyan birileri aşağı-yukarı bir yorumda bulunabilirler. İnsanları tanımak için mahalle bakkalına, imamına biri daha vardı sanki işte bunlara soruyorlarmış ya eskiden :)) Tabi arasının bozuk olduğu birine de sorarsanız olumlu şeyler duyamazsınız.
- Benim eşimde telefonda çok resmi gibi konuşuyordu nişanlıyken bile. Telefonla arası olmadığından sanırım, sadece benimle böyle değil çünkü, şimdi bakıyorum en yakınından en uzağına kim ararsa onu yanında olduğumda görüyorum resmi resmi konuşuyor, bu huy sanırım karşısındaki insanla alakalı birşey değil.
- Burcunun özelliklerini okuyabilirsiniz, hatta bunu karşılıklı konuşabilirsiniz. Diyelim burcunda çok sosyaldir yazıyor, sosyal misiniz filan diye sorarsınız, o da işte yok ben evi severim der yada evet haftada birkaç akşamı arkadaşlarla dışarda geçiririm der, yani öğrenmiş olursunuz bazı özelliklerini burcu vesile yaparak...
- İç sesinize güvenin ayrıca, içiniz ısınıyor mu anlaşabileceksiniz gibi geliyor mu vs...
- Onun annesinin fikrini alması bana da hiç abes gelmedi. Çünkü annesi onu en iyi tanıyan kişi neticede, onun heyecandan yada başka şeyden farkedemediği şeyleri görür, sizinle anlaşıp anlaşamayacağına dair fikri oluşabilir. Bunu onun annesi üzerinden söyledim ama sizin için de geçerli yani. Sizi iyi tanıyan birinden eş adayınızı değerlendirmesini isteyebilirsiniz bence.
Bende eşimle evlenmeden önce birilerinin tanıştırmasıyla birçok kişiyle görüşmüştüm böyle hiç tanımadan. Bu konuya uzak değilim yani.

Bir gününü nasıl geçirdiğini sorabilirsiniz.
Tatil günlerinde neler yaptığını sorabilirsiniz.

Bunlar geldi aklıma ekleyeyim dedim... :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim, bu sayede değişik bakış açılarını durumun nasıl göründüğünü farkediyorum.

Telefonda soguk konusmaniz bence gayet normal. Bende nisanlimla yeni tanistigimda cok soguk konusurdu. Sanki onu zorluyomusum gibi bile hissederdim ben onu aramamis olsam bile. Heyecandan oldugunu dusunuyorum ki o da itiraf etmisti bunu. Gorustugun bey biraz olgun oldugu icin asktan ote mantigiyla hareket edebiliyo bence. Seni zaten begenmis anlattigina gore ama duygularini bastirip mantigini on plana cikariyo. Bunu benim nisanlimda yapar. Yapti da. Benide hemen ailesiyle ozellikle annesiyle tanistirdi. Ama ben bu durumdan suphelenmedim. Aksine beni mutlu etmisti. Turkiyede cevremizde gordugumuz kadariyla evlilik iki kisi arasinda degil iki aile arasinda oluyo (bunu yargilamak icin soylemiyorum kesinlikle napalim bu boyle) ve gorustugun bey mantigiyla hareket etmis, annesinin rizasini almis olurunu yoklamis. Ama bence erkeklerden kizlarin vercegi tepkileri beklememek lazim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…