çok mesafeli geldin bana...onunla konuşurken de böyle misin?
yani yanlış anlama çok samimi olmak değil kastım ama burdan
zorla yaptırılmış bir şey gibi geldi bu tanıştırılma..her ne kadar
şimdilerde görücü usulüde olsa bir şekilde tanışılır ,ortak zevkler
var mı anlaşılır,beğeni var mı düşünür..vs..hemen neden aileler
devreye girdiki???
enişteniz aracı olduğuna göre az çok tanıyordur. bence o araya girip araştırsın. çevreye sorabilir. onunda bir şekilde vakit ayarlayıp seninle zaman geçirmesi lazım. nişanlılık döneminde de aileyi daha fazla tanıma imkanın olur.
İlk görüşme ve ilk telefonda konuşmalar için normal seyler yaşamışsiniz bence. Bir de daha önce bir tecrübeniz olmamış. Onun olmuş mu sorabildiniz mi ? Bence öncelikle sizli beyli konuşmayın artık zira o size öyle hitap etmiyormuş iyice tanımaya ve samimi olmaya çalışıyor belli ki siz de öyle yapın.
Araştırma faslında bir sorun çıkmadı, olumsuz bir şey duymadık hiç. Ama bu şekilde de anlaşılamayan birçom şey olabilir, nsanların başka başka yüzleri var malum.
Adam 34 yaşında doktor ve ilk görüşme sonrasında anne ben begendimsende gör mü demiş.Hala bu zihniyette olan insanları anlamıyorum ne yani annesi begenmeseydi sizinle görüşmeyecekmiydi şimdi bence siz babamda görsun derse ciddimi oldugunu tartmaktan önce nasıl yanı baban begenmezse sendemi begenmeyeceksin de bakalım ne cevap verecek.
Ailesi bukadar işin içine gırerse şimdiden benım tek anladıgım aile evlen evlen diye tutturmuştur oda evlenecektir ozaman kendınden önce ailesinin begenmesi önemli olur onun için insan begenir+sever+evlenir ben bundan başka bır yol ızleyene şaşarım ne yanı 24 yasında aklı basında bır ınsanı neden aılesıne begendırme ıhtıyacı hıssedıyor ki.Bakalım sızın akrabalarınız begenecekmi.Hatta sen ona deki tamam sizinkiler görunce bende aile buyuklerımın fıkrını almak ıcın senı tanıştırayım.
peki ailesiyle aynı şehirde mi ailesiyle birlikte mi yasıyor bu bey
Hayır, 6 saat uzaklıkta başka bir şehirde yaşıyor. Ailesi benim bulunduğum şehirde.
Evet sordum daha önce ünv. okurken bir kız arkadaşı olmuş ayrılmışlar sonra birkaç kez de görücü usulü görüşmüş onlarla da olmamış. Neden olmadı ayrıldınız diye sormadım. Aslında merak da ediyorum. Telefonda olmaz tabii de, ikinci görüşmemizde sormam tuhaf olur mu?
iki hafta önce ailesinin ve senin bulundugun şehre geldı ozaman değil mi?
valla canım aılesnın fıkırlerıne cok onem veren bırı demekkı
huyunu suyunu bıraz tartabıldın mı tutucu mu ilerri goruslu mu ailesi felan nasıl
uyum olduktan snra sorun yok bence
tipi de önemli tabı yakıstıysanız sorun yok
hmmm kendini çok kaptırmadan tanımaya çalış,elektrikte aldıysan huyunu suyunu öğren ama cok acele edıyor gıbı geldi bana, sankı gordum begendım artık yasta 34 olmus nasılsa aşk meşk geçmiş kafalar anlassın statüler uysun yeter mantıgında olabılır mı?bu iş olursa düğün ne zaman olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?