Nasıl sorabilirim :(

Evet çocuk yok.
Ağzı iyi laf yapar ve ben ona söz cümle yetiştiremiyorum.
banyo tuvalet bir ve ben bunu en başında söyledim başta surat yaptı sonrasında hiç sözünü etmedi.
oda bu kadar kalacaklarını bilmiyordu belki de bilmiyorum.

ben odama geçip yatıyorum, ne zaman gelmiş görmüyorum.

arada uğrar yanıma neden yanımıza gelip oturmuyorsun en azından benim yanımda otur der ve ben istemediğimi söylerim gider.

her gun dizi mi izlenir? adamların her gün bir dizisi var hani baba anne oğul muhabbet ediyor deseniz hayır asla
dizilerini izlerler kesintisiz.
Televizyonu boz.

Esenmine Esenmine muhtemelen geri adım attın, yazmıyorsun buraya. Belliydi böyle olacağı, o zaman bundan şikayet etmeden yaşamaya bak

Selam , yazmama sebebim yıl sonu yoğunluğuydu
Avukatla konuştum delil toplamamı istedi, genelde bu tür davalarda eş ve eş ailesi inkar ediyormuş kalmadıklarını vs söylüyorlarmış vb durumlara çok rastlanılmış

Kaldıkları süre kanunen boşanma isteğim için yeterliymiş , davayı pazartesi günü açıyoruz

boşanma ve şartlarda anlaştık durum bu şekilde şuan

Konu sahibi konuya bakmışsın cevap vermemişsin neden?

Dün veya evvelsi gün işyerindeyken bir baktım dönüş yapacaktım ama inanın bu hafta düzgün yemek dahil yiyemedim
Yıl kapanışı yapıyoruz iş çok yoğun az önce geldim eve :( kusura bakmayın ilginiz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

Çalışıyorsunuz muhtemelen evin giderlerine de ortak oluyorsunuzdur. Ben olsam bunda sonra tek kuruş ev için harcamam. Sorarsa da evin giderlerini karşılamak erkeğin görevidir kocacım ben aslında çalışmak zorunda değilim derim. Eve geldiğimde selam bile vermeden kendi odama geçer otururum. Gitmedikleri müddetçe bu şekilde davranacağıniza ikna etmeniz lazım. Konu maddiyat olunca nasıl da gönderir görürsünüz.

Ortak bir hesabımız vardı o şekilde ilerliyorduk
Maddiyat veya surat asma görmemezlikten gelme gibi bir şeyle çözülemezdi maalesef
Eşim şuan çok pişman olduğunu söylüyor ama bir yandan da bunu benim bahane ettiğimi onu bırakmayı istediğimi dile getiriyor

Maddiyat veya surat asma görmemezlikten gelme gibi bir şeyle çözülemezdi maalesef
Eşim şuan çok pişman olduğunu söylüyor ama bir yandan da bunu benim bahane ettiğimi onu bırakmayı istediğimi dile getiriyor
Manipule etmesine izin verme seni. '' Bu hale sen getirdin, senden bir günde vaz geçmedim, çok emeğin oldu. '' de yüzüne yüzüne.

Manipüle ediliyorsun kanma bu masala sakın. Sen onu konuyu açtığından beri kaç defa uyardın, öncesini saymıyorum

Ortak hesabınızı boşaltabilir, bu konuda yapabileceğin bir şey varsa yap. Birbirinizin hesabına yaptığınız havaleleri falan kayıt altına al

Evimdeyim evi satılığa çıkarıyoruz
Ailesi yarın diğer oğullarına gidiyor :) aramadan sormadan gidiyorlar 😂
Ben şunu anlamıyorum. Bu insanlarla şu an aynı evdesin. Sizler hiç mi konuşmuyorsunuz ?

Ayriliyorsanız kayinvalideler niye evi terk ediyor?
Demek barışacağınızı düşünüyorlar.

Şimdi de gidip abisinin evliliğini mi bozmak istiyorlar ?
Bunların evleri yok mu ? Kendi evlerine gidemiyorlar mı ?

Evimdeyim evi satılığa çıkarıyoruz
Ailesi yarın diğer oğullarına gidiyor :) aramadan sormadan gidiyorlar 😂
Bence sizi yalnız bırakıyorlar ki konuşun anlaşın aranızdaki buzlar erisin. Barışınca geliriz yine diyorlar. Hatta oğullarına tembih ettiler, şunun karnına bebeği koy artık aklına estikçe gidemesin diye..

Ben şunu anlamıyorum. Bu insanlarla şu an aynı evdesin. Sizler hiç mi konuşmuyorsunuz ?

Ayriliyorsanız kayinvalideler niye evi terk ediyor?
Demek barışacağınızı düşünüyorlar.

Şimdi de gidip abisinin evliliğini mi bozmak istiyorlar ?
Bunların evleri yok mu ? Kendi evlerine gidemiyorlar mı ?

Konuşmuyorum hiç
Nasılsın hoş geldin diyorlar mutfakta karşılaşırsak
Cevap vermiyorum
Abisinde kalamazlar en fazla 1 hafta kalabiliyorlar
Gelin istemiyor ve bunu anlıyorlar kendileri de rahat edemiyor çünkü gelin hep evde
Bende istedikleri gibi at koşturuyorlar

Konuşmuyorum hiç
Cevap vermiyorum
Gelin istemiyor ve bunu anlıyorlar kendileri de rahat edemiyor çünkü gelin hep evde
Gelin hizmet etmiyor, abisi de karısını seviyor ki demek, laf ettirmiyor, karıştırtmıyor.

Selam , yazmama sebebim yıl sonu yoğunluğuydu
Avukatla konuştum delil toplamamı istedi, genelde bu tür davalarda eş ve eş ailesi inkar ediyormuş kalmadıklarını vs söylüyorlarmış vb durumlara çok rastlanılmış

Kaldıkları süre kanunen boşanma isteğim için yeterliymiş , davayı pazartesi günü açıyoruz

boşanma ve şartlarda anlaştık durum bu şekilde şuan
Şartlar derken, umarim hakkınızı aliyorsunuzdur.

Konuşmuyorum hiç
Cevap vermiyorum
Halen seni yok sayıyorlar, bizim yüzümüzden bosaniyorsunuz bosanmayin,bosanin,hic bir laf yok, tam delirmelik.Bunlar bir oyu oynuyor, biz bilmiyoruz ayağına yatalım, oğlan da biz gidince kandırsın planı yapılmış bence,umarım inanmazsın. Çünkü sen dik durmadıkca geri gelecekler.Asalak ,yüzsüzler

Back
X