komik birşey söyliyim dua ederek. 35 yaşındayım iki senelik evliyim. Benim sevgilim bile olmamıştı. olmuştu denemez. Flörtün ötesine geçmez. Karşıma hiç alakam olmayan tipler çıktı. Bakımlı ve güzel biriyim ama 90 kiloyum. O yüzden ilk tercih değilim. zeki biriyim ve cool dururum hep. Hem ailemin hem kendi durumum baya iyi o yüzden de zordum. Bu kız bana bakmaz imajı hep var. 30 yaşında karar vermiştim ben galiba evlenemiycem bari evlat edineyim, bir çocuğun hayatı kurtulsun diye. 35 yaşına kadar evlenemezsem diye kendime hedef koydum. İmkansızlık seviyesini anlatmaya çalışıyorum.
gelelim ne yaptığıma. Bir kağıda bir erkekte ne bekliyorsam yazdım. sarışın, hobisi olsun, mesleği olsun, başarılı olsun, bakımlı olsun v.s. o zaman ramazandı gerçi ama her gece benzer bir saatte, aynı köşeye geçip , önce hayal ettim sonra dua ettim. Kuran okumayı bilirim. hayal kurdum, kuran okudum, dua ettim. Dini görüşünü bilemem o yüzden kuranı atlayabilirsin tabi. İnandığın kavrama göre düşün. 3 ay sonra alakasız bir yerde iş teklifi aldım ve orda eşimi buldum, dene bence birşey kaybetmezsin. Manifest, dua, ismini sen koy.