Nasıl sevgili buluyorsunuz

Benim hiçbir zaman sevgili bulmadan yana sıkıntım olmadı. Biraz girişken bir kadınım o yüzden heralde. Trafikte bile buldum. 🙂 Hiç unutmuyorum bir gece eğlenmeden dönüyordum. Çevre yolunda biriyle kapıştım 😂 mahmutbey gişelerinden bahçeşehir çıkışına kadar kapıştık. Gişelerin çıkışında ben sağ çektim. Onun arabasının camlarında film vardı. Diyorum “Allah’ım genç biri olsun” Aşağı genç, hoş bir adam indi. Beni tebrik etti. Sonra bir nargileci de oturduk, sohbet ettik. 1 sene kadar da sevgili olduk.

Benim hiçbir zaman sevgili bulmadan yana sıkıntım olmadı. Biraz girişken bir kadınım o yüzden heralde. Trafikte bile buldum. 🙂 Hiç unutmuyorum bir gece eğlenmeden dönüyordum. Çevre yolunda biriyle kapıştım 😂 mahmutbey gişelerinden bahçeşehir çıkışına kadar kapıştık. Gişelerin çıkışında ben sağ çektim. Onun arabasının camlarında film vardı. Diyorum “Allah’ım genç biri olsun” Aşağı genç, hoş bir adam indi. Beni tebrik etti. Sonra bir nargileci de oturduk, sohbet ettik. 1 sene kadar da sevgili olduk.
Ay ne guzell :KK70:

Üniversite de tanıştık. Bölümlerimiz farklı ama kantinde çok karşılaştık kocaman üniversite de hemen hemen hergün görünce bu bir işaret dedim ve gerçekten öyle oldu 😂

Üniversite de tanıştık. Bölümlerimiz farklı ama kantinde çok karşılaştık kocaman üniversite de hemen hemen hergün görünce bu bir işaret dedim ve gerçekten öyle oldu 😂
Okul süreçleri bitti yüksek lisans yapayım desem bölüm hemşirelik ordada erkek yok hsdjjdjdjdjjdjd nerden tutsam elimde kalıuor

Kaderim bu demekki yalnızlığı sevilmemeyi kabul etmem gerekiyor sanırım 🥹
Ama bu kadar negatif olursan güzel şeyler seni bulmaz ki. Önce dilini değiştir, sorna düşünce tarzını. Kendi kendine sevdiğin özelliklerini tekrar et , hatta üstüne düşün en harika on ozelligini yaz, ufak tefek değişiklikler ne olursa daha iyi bir versiyonun olacağını dusun, onları yapmaya çalış, kendini sev, kendinle gurur duy. Zamanla cevrene bu enerjiyi yaymaya başlarsın, emin ol.
"Zaten kimse beni sevmez, alışayim yalnızlığa" falan. Bu enerjide mutlu olman, güzel birini bulman imkansiz

Ama bu kadar negatif olursan güzel şeyler seni bulmaz ki. Önce dilini değiştir, sorna düşünce tarzını. Kendi kendine sevdiğin özelliklerini tekrar et , hatta üstüne düşün en harika on ozelligini yaz, ufak tefek değişiklikler ne olursa daha iyi bir versiyonun olacağını dusun, onları yapmaya çalış, kendini sev, kendinle gurur duy. Zamanla cevrene bu enerjiyi yaymaya başlarsın, emin ol.
"Zaten kimse beni sevmez, alışayim yalnızlığa" falan. Bu enerjide mutlu olman, güzel birini bulman imkansiz
25 yaşındayım bu yaşa kadar hep güzel düşündüm hep sabırla umutla bekledim sonuç hüsran

Evet olmuyor işe girince olur dedik sabrettik atandım hala yok
Aynenn öyle. Atandıktan sonra da hiçbir halt olmadı.
E iste nasıl bulsun sen evde oturunca, etkinliklere katilmayinca, kimseyle bir yerlere gitmeyince, kurslara workshoplara yazilmayinca, spor etkinliklerine katilmayinca, tek başına seyahate çıkmayınca??
Nasıl tanışmayı ümid ediyorsun?
Bence sen çok dışa dönük güzel bir kızsın o yüzden sana yağıyor. Olmayınca olmuyor ben şu an tekrar asosyal halime döndüm(yer değişikliği) kabul ama bundan 3 ay önce falan gayet sosyaldim de çalıştığım yer de çoğu insanı tanıyordum konuşuyordum, iş dışında tanıdığım insanlar vardı sosyalleşiyodum yok.
Sadece işte bana bakan olduğunu düşündüğüm birkaç kişi oldı birisinin sevgilisi varmış ve hep öyle bakarmış. Diğeri de uzaktan baktı sadece hiçbir şey yapmadı.

Olmayınca olmuyor. Ya çook güzel olmak gerekiyor ya da fıkır fıkır

Bence sen çok dışa dönük güzel bir kızsın o yüzden sana yağıyor. Olmayınca olmuyor ben şu an tekrar asosyal halime döndüm(yer değişikliği) kabul ama bundan 3 ay önce falan gayet sosyaldim de çalıştığım yer de çoğu insanı tanıyordum konuşuyordum, iş dışında tanıdığım insanlar vardı sosyalleşiyodum yok.
Sadece işte bana bakan olduğunu düşündüğüm birkaç kişi oldı birisinin sevgilisi varmış ve hep öyle bakarmış. Diğeri de uzaktan baktı sadece hiçbir şey yapmadı.

Herkes kadar güzelliğim. Boy, pos, sarisinlik renkli göz, dolgun duduş, ojeli tırnak, dolgun meme vs yok, dişlerim inci gibi değil, Karadeniz burnum var, topuklu aykkabiyla yürüyemem, hiç şık biri değilimdir kot pantolon tişört yaşar giderim, saçlarımı tepeden toplarım öyle bakanı bir daha döndürüp bakacak bir guzelligim yok.
Hatta şimdiki sevgilimle tanıştığım gün birkaç aylık kol killarim vardı, hava çok sıcak olduğu için kısa kollu giymistim😅
Bence olay kesinlikle güzellikle ,bakımla, şıklıkla falan alakalı değil.
İs dışında da sosyalliginiz varmış, bu güzel bir şey
Peki yeni yeni ortamlara girilen bir sosyallik miydi yoksa aynı arkadaş grubuyla takilip durmak gibi miydi?
yeni yeni ortamlara girip ciktikca yeni yeni insanlarla tanışılır.
Bence hiç ümidi kesmeyin, kalabalığa karışacak ortamlara girin durun:) mesela bu aralar çok aktif, arama kurtarma dernekleri. Hem herkesin alması gereken eğitimler hem de eğitimlerde ip bağlayıp tirmaniyorsunuz falan, sosyallesmeye çok açık bir ortam oluyor hem de gelenlerin geneli erkek, işi gücü yerinde ve merhametli insanlar oluyorlar..benim arama kurtarma ekibim 60 kişiyse en az 15i 30'larin başında, bekar nişanlısı vs olmayan genç adamlardi :)

Ben beğenilen güzelsinde denilenim ama sonuç yine yok atandım hastane minik herkes evli nişanlı

Herkes kadar güzelliğim. Boy, pos, sarisinlik renkli göz, dolgun duduş, ojeli tırnak, dolgun meme vs yok, dişlerim inci gibi değil, Karadeniz burnum var, topuklu aykkabiyla yürüyemem, hiç şık biri değilimdir kot pantolon tişört yaşar giderim, saçlarımı tepeden toplarım öyle bakanı bir daha döndürüp bakacak bir guzelligim yok.
Hatta şimdiki sevgilimle tanıştığım gün birkaç aylık kol killarim vardı, hava çok sıcak olduğu için kısa kollu giymistim😅
Bence olay kesinlikle güzellikle ,bakımla, şıklıkla falan alakalı değil.
İs dışında da sosyalliginiz varmış, bu güzel bir şey
Peki yeni yeni ortamlara girilen bir sosyallik miydi yoksa aynı arkadaş grubuyla takilip durmak gibi miydi?
yeni yeni ortamlara girip ciktikca yeni yeni insanlarla tanışılır.
Bence hiç ümidi kesmeyin, kalabalığa karışacak ortamlara girin durun:) mesela bu aralar çok aktif, arama kurtarma dernekleri. Hem herkesin alması gereken eğitimler hem de eğitimlerde ip bağlayıp tirmaniyorsunuz falan, sosyallesmeye çok açık bir ortam oluyor hem de gelenlerin geneli erkek, işi gücü yerinde ve merhametli insanlar oluyorlar..benim arama kurtarma ekibim 60 kişiyse en az 15i 30'larin başında, bekar nişanlısı vs olmayan genç adamlardi :)
İş, şehir değiştirdim o yüzden sosyalliğim gitti 😅 Şu an çalıştığım yeri de sevmiyorum. Önceki şehir de hem iş hem ortam olarak hayatımın en sosyal zamanıydı yine olmadı mesela derneklerdeki teyzelerle de takılıyodum ama onlardan da sana şunu bunu yapalım diyen olmadı (1 kişi hariç)

Arama kurtarma ekiplerine bakıyım özellikle isim vereceğiniz bir yer var mı 😆😅

İş, şehir değiştirdim o yüzden sosyalliğim gitti 😅 Şu an çalıştığım yeri de sevmiyorum. Önceki şehir de hem iş hem ortam olarak hayatımın en sosyal zamanıydı yine olmadı mesela derneklerdeki teyzelerle de takılıyodum ama onlardan da sana şunu bunu yapalım diyen olmadı (1 kişi hariç)

Arama kurtarma ekiplerine bakıyım özellikle isim vereceğiniz bir yer var mı 😆😅
Var, özelden mesaj kapali ama sen bana yazar mısın😇😇😇

Önce bir pankart hazırlıyoruz
Büyük harflerle sevgili arıyorum yazıyoruz
Sonra yaşadığımız ilin meydanına çıkıp pankartı sallıyoruz.
İyi mi?
Töbe est...

Sosyal ol, daha geçen haftasonu yılda bir kere açık olan tarihi bir mekana Christmas kermesine gittim
Oralardaki arkadaşımla haberlestik, kendisi bir barda takiliyormus, gittim arkadaslariyla tanıştım, işinde gucunde bir sürü insan. Konuştuk,içtik eğlendik, başka mekana gittik, anlaştıklarımizla instadan ekleştik. Tabi benim başım bağlı, o gözle bakamadım:) ama bekar olsam mis gibi sevgili adayları
Evde dura dura kimse kimseyi bulamaz.
Ben genelde çıktığım seyahatlerde falan tanışıyorum,daha kolay oluyor. Az vaktin olduğu için daha yoğun yaşıyorsun her şeyi vs.
Onun dışında gezilere katılıyorum, böyle bir sürü insanla tanıştım (o gözle baksam sevgili olmam çok kolay olurdu), çok sık tiyatro izlerim, zamanla tiyatrosever arkadaşlarımın arkadaşları ile tanıştım, onlarla da arkadaşlığımız oldu, tiyatro öncesi/sonrası buluşmalar, güzel oyunlara birbirimizi davet ettik falan. Eğer birinden hoslansam pekala koluma takardım böyle buluşa buluşa.
Yani benim önerim sosyallesmekten yana.
O kadar çok 30larinin başında, aşkı arayan, bir sevgilim olsun da güzel yerlere gotureyim hevesinde, işinde gücünde adam var ki:)
Bu kadar mutlu ve olumlu olmayı nasıl başarıyorsun şaşkınlıklar içerisindeyim.hiç mi kötü bir günü olmaz insanın.havayi fişek atıyorlar resmen kadının içinde.😀

X