- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- Konu Sahibi asksizmevsim
İyi günler kızlar eşimle bizim 9.500 lira borcumuz var borçla evlendik destekcimiz hicbir zaman olmadı tam aksine köstek bir kayınvalidem var elimden geldiğince mutfak masraflarından arttırıp elli yüz biriktiriyorum ama sonra eşimin parası olmayınca kiyamayip veriyorum ama ben beş kuruş arttırma derdindeyken o annesi para istese canını verecek cebindeki son parayı verir öyle bir insan bu yüzden ondan gizli para biriktirme kararı aldım fakat pek başarılı olamıyorum cüzdanıma saklamıştım geçen cüzdanı ortalıkta unutmuşum içini karıştırırdi paramı buldu ki normalde asla karistirmaz esyalarimi neyse bı mahcup oldum sanki parasini çaldım gibi hissettim sonuçta ondan gizli ama istiyorum ki borç bitimine yakın 2000 lira gibi bir para biriktirsem diyorum çünkü eşim 2700 lira maas alıyor 1200 lira kira +borç eve 900 lira 150 sigara geriye kalan para hastane giyim vs kısacası kumbara mız dışında arttirdigimiz beş kuruş yok maalesef bide eşim ameliyat olacak en az 15 gün evde nasıl olacak çok strese girmeye başladım borcumuz olan şahıs (eşimin patronu) eşim bu ay borcu vermesem idare eder misin demiş bakarız demiş ki parayı eşim istemedi biz evlenirken kendi teklif etti para vermeyi çünkü esimin işten ayrılmaması için mecbur bırakmak adına verdi verirken De veremediğini zaman idare ederim demişti eşim dün çok kafaya takmış ve üzülmüş artık orda çalışmak istemiyor ama borcumuz var malesef bir yıl daha orda çalışmak zorunda bnm çalışmama izin vermedi verseydi çoktan bitmişti borç cnm çok sıkıldı Allah borcu olanlara yardım etsin keşke bankaya borcumuz olsaydı en azından kimseye ağız eğmek zorunda kalmazdik