- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 38
-
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Namazı Allaha olan borcu ama sana karşı da kul hakkı yemiş bence beddua etmek yerine hayırlısını dile Allahtan. Açıkçası ben kimseye namazında niyazında diye güvenmem sadece vicdanını sorgularım. Eğer bir parça vicdanı olsaydı ailesine dek tanıştığı bir kızı bir çırpıda saha dışına almazdı. Hiç üzülme ..RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.
bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN
AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/
o haksız beddua benim bildiğim yoksa beddua etmesek daha iyi ama dayanamıyorum ya anlatamıyorum galiba
RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.
bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN
AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/
seven insan 20 günde gidip başkasını bulamaz.. bulduysa bunun 2 açıklaması var
ya seni hiç sevmedi zaten
yada sana nispet olsun diye yapıyor
her iki ihtimalde senin yapacağın şey artık bi şekilde yoluna devam etmen..
beddua konusunda insanın canı acıyınca yapıyor ama sen yinede yapmamaya çalış Allaha havale et.. bi haksızlık varsa ortada zaten karşılığını bulur..
son olarak 20 günde ne sebeple olursa olsun hemen başkasını bulan adamdan hayır gelmez..
Müslüman böyle beddua etmez.
Peygamber başına leş atanlara bile beddua etmemiş. Şu söyledikleriniz o kadar itici ki. İnsanı dinden dinciden soğutacak cinsten... Ne diyim allah size hidayet versin . inşallah sizde gerçek islamdan feyz alırsınız.
20 günde değil aslında ayrıldıktan 1 hafta sonra başladı diyebilirim. bana nispet niye yapıyor ki ben onu geri kazanmak için adım atmıştım o kabul etmedi. beni hic sevmediğine de inanamıyorum ya bi insan niye rol yapar ki o zaman. ama o kadar mı gercekci olur
Ya kızın canı acıyor
Üzgün kızgın tabiki beddua edecek küfür edecek ilk şok Aniyla
Ben kmsye bddua etmdm :s demenin sırası Mi bir de siz üstüne geliyorsumuz
Doğrucu davul olmuş herkes ,ssürekli öğütler bilgelikler
Ayyy çok sinir bozucusunuz
Kötü filan değilsincok teşekkür ederim evet konu açtığıma pişman oldum cunku bu kez kendimi sucluyorum ben ne yaptım diye. kendimi cok kötü biriymiş gibi hissettim
Kötü filan değilsin
saygı diye bir şey var bu dünyada
karsidakinin acisina saygı duyacaksin
hemen atlı kovaliyor gibi birini bulmayacaksin
Bırak cevap bile verme sana ders vermeye calisanlara ya
Sorununa gelince iyi olmuş ayrılıkta en önemli sorunlardan biri eski sevgilinin birini bulma korkusudur
Sen en zor kısmı atlattin hadi geçmiş olsun
bundan sonrası iyileşme süresi
Ya kızın canı acıyor
Üzgün kızgın tabiki beddua edecek küfür edecek ilk şok Aniyla
Ben kmsye bddua etmdm :s demenin sırası Mi bir de siz üstüne geliyorsumuz
Doğrucu davul olmuş herkes ,ssürekli öğütler bilgelikler
Ayyy çok sinir bozucusunuz
Hayır hayır sizin yorumunuzu okudumYani şöyle ki, ben o iç acıma evresini çoktan geçtim , o yüzden olaya gayet duygusuz nötr bir şekilde yazabildim.
Aynı olay benim başıma geldiğinde kendimi öldürmeyi düşündüğüm bile oldu, inanılmaz acı çektim, hayatımın aşkıydı çünkü.
Ama ne oldu derseniz kabullendim işte, insan seve seve değilse de öpe öpe kabulleniyor bir şekilde.
Ağzıma iyice s.çılmanın yarattığı nirvanaya ulaşmışlıkla yazdıklarımı yazdım, yanlış anlaşılmasın yoksa ben konu sahibesinden çok çok daha beterdim. 6 ay boyunca her gece ağladım.
Konu sahibesi ben o adamın da tüm adamların da ağzına tüküreyim , hayvan herifler. üzülme dicem ama boş. İnşallah ahın tutar , en azından için soğur.
Eski konuyu da okudum. Hatanın hemen hemen hpsi sizdeyken neden o huzur bulmasın?RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.