- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
-
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.
bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN
AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/
Beddua etme ya değmez allah a havale et, kandırmış işte seni seven insan hemen başkasına koşmaz
belki de siz beraberkende vardı bu ilişki.
hikayenizi okudum
yanlış anlamayın ama davranışlarınız olgun mantıklı gelmedi
karşılıklı sürekli yanlış adımlar atmışsınız
kısa bir ilişkiden sonra eski arkadaşınız yeni birliktelikler yaşayabilir bunu olgunlukla karşılayın kimse 4 aylık bir ilişkinin ardından aylarca yas tutmaz yoluna bakar
siz de öyle yapın yararınıza olur bedduanız da tutmaz çünkü burada bir haksızlık görmedim ben
tabi siz empati kuramadınız şimdi. bu insan gelip ailemle tanışmış bana evlilik teklif etmiş bi insan. aklım almıyor.
beddualarınız tutmasın inşALLAH.
önce ki konuda hatası vardı ayrıldım yazmışsınız ayrılan zaten sizdiniz ne o sizin için yıllarca yas mı tutmalıydı.
2.ayda evlilik teklifi 3. ayda aile ile tanıştırma ne acelesi vardı.bir kaç ayda kaptırıyorsunuz sonra ah ediyorsunuz haksızlık değil mi bu? tanışma döneminde her şey olur ki burada evlenip ayrılanlar bile sizin gibi beddua etmiyor.
hakkınıza girdiğini düşünüyorsan ALLAH'ım her şeyin şahiti o bilir ya bu dünyada ya öbür dünyada hak ettiğini alacaktır
işte bitmiş ve o hayatına devam ediyor.sende bir an önce hayatına dön yıllarını hayatını ona vermedin.çok sevmiş olabilirsin ama bu sana bu şekilde beddua etme hakkı vermez.Ayrılığı başta dile getiren oydu. güvenmiyorsan bitsin demişti. bunu kolayca söyleyebilmişti. ama ben bitirmedim . ertesi gün de ara verelim dedi ne yapaydım peşinde fırıldak gibi dolanaydım mı. ben de bitsin dedim
İnsanlar birlikteliğe başlayabilir ve ayrılabilirde.
Başlamak nasıl normal ise ayrılmakda normal.
Her ayrılan birbirine beddua etse ve bu beddua tutsa dünyada mutlu insan kalmazdı
Zaten ayrılmışsınız yeni bir ilişkiye başlayınca ne oluyor
siz ona güvenmemiş ve bunu ona belli etmişsiniz
bu yüzden ayrılmışsınız şu an beraber değilsiniz ki beddua edyorsunuz
bende bana güvenmeyen birisi ile ilşkimi devam ettirmezdim onun yaptığı gibi
Bunu okuyunca buradan ben bile sizden korktum. Simdi siz de mi dindarsiniz da boyle agir beddualar ediyorsunuz?büyük ihtimalle . ben yandım bittim ölmeyi bile diledim. bu insan bana olan aşkından psikolga gitmeyi düşündüğünü söyleyen biriydi. bana şiirler yazan, şarkılar okuyan.. ben daha ne diyeyim ki. allah onu kahhar ismiyle hakretsin
RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.
bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN
AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/