- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
-
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
önceki konunuzu az çok hatırlıyorum
sizin de hatalarınız olduğunu düşünüyorum
diyelim ki yanlışım, sizin gerçekten hatanız yok
öyle olsa bile
bir öğretmene böyle dolu dolu beddua etmek hiç yakışmıyor
kesinlikle çocuğumun öğretmeni olmanızı istemezdim
Arkadaşım 2 ayda "evlilik teklifi" yapan 20 günde başkasını bulur.
ALLAH'ın "ya selam "ismini kendiniz için okuyun.
canı yanmayan bilmez yaa ben daha ne diyeyim. bedduamı geri almıyorum. ben varken hayatında başkasını düşlediyse bana bunu söyleyecekti dürüstce. olmadı olmaz bir müslümana yakışmaz bu
Beddua etmek iyi bir şey değil. Ziraa diğer konunda yazmıştım sen adama güvenmemiş bunu açık olarak belli etmişsin diye. Güven olmayan ilişki zaten yürümez. Zaten 4 aylık bir ilişki çok uzun zaman olmamış, tanıma evresinde bitmiş. Size zaten bu ilişkinin olmayacağını söylemiş. Olmayacağını bildiği bir ilişkiyi neden devam ettirsin. Ben size demiştim gönlünü almaya çalışın diye. Olmamış demek ki. Ayrıldıktan sonra başka bir ilişkiye başlamış erken olmuş yaşananlara saygısızlık olmuş ama sizde insanlara güvenmeyi öğrenin, ama kendini kaptırmadan. Ayrılmanızda malesef sizinde hatalarınız var. Kusura bakmaın şu ettiğiniz beddualar bile bana karşı tarafın haklı olduğunu gösteriyor. Çok kötü beddualar etmişsiniz. Benim yaşadıklarımı kim yaşamıştır bilmiyorum ben bir kere bile beddua etmedim.
ah tatlim suanki psikolojini iyi anliyorum,o zaman neden öyle dedi,neden böyle dedi diyorsun hala?bende ayni durumlari yasadim üstüne üstlük baski yaparak söz ve nisan bile yaptik.ne sözler verildi bir duysan,ne sözler söylendi bir bilsen!elimden kaciramam seni hemen nisan olsun diye 2 haftalik ara tatilimde yalvara yakara yapmistik üstelik.sonra ne oldu biliyormusun,nisandan 1 ay sonra ben emin degilim dedi,2 gün önce dügünüde bu sene istiyorum kesinlikle itirat etme,sensiz daha fazla yapamam diyen adamcik...attim nisani,hic beddua etmedim hakkimida helal ettim,takipte etmedim,ortak tanidiklarimizada sormadim ne halde diye.suan bi iliskim var ve ELHAMDÜLILLAH emin degilmis beyefendide ayrildik,cok cok sükür,yoksa ben sevgilimi tanimamis olacaktimeğer cok sevseydiniz güvenini kazanmaya calışırdınız emin olun. o seni cok sevmemiş o zaman diyeceksin. öyleyse neden beni buna inandırdı? günah yazık değil mi
Allah biliyor içimi ya. canım cok yanıyor ne olur anlayın beni ne olur. ben burada kahrolurken o cok mutludur kesin. ben onu cok sevdim cok.
ya bana sevgisini belli etmeseydi ilgisizleşseydi falan anlardım ama öyle olmadı nasıl diyeyim. ayrılacağımız hafta düğün salonlarına bakacaktık beraber o demişti.
ah tatlim suanki psikolojini iyi anliyorum,o zaman neden öyle dedi,neden böyle dedi diyorsun hala?bende ayni durumlari yasadim üstüne üstlük baski yaparak söz ve nisan bile yaptik.ne sözler verildi bir duysan,ne sözler söylendi bir bilsen!elimden kaciramam seni hemen nisan olsun diye 2 haftalik ara tatilimde yalvara yakara yapmistik üstelik.sonra ne oldu biliyormusun,nisandan 1 ay sonra ben emin degilim dedi,2 gün önce dügünüde bu sene istiyorum kesinlikle itirat etme,sensiz daha fazla yapamam diyen adamcik...attim nisani,hic beddua etmedim hakkimida helal ettim,takipte etmedim,ortak tanidiklarimizada sormadim ne halde diye.suan bi iliskim var ve ELHAMDÜLILLAH emin degilmis beyefendide ayrildik,cok cok sükür,yoksa ben sevgilimi tanimamis olacaktimyani demem o ki,gelen agam giden pasam,bosversene cocugunla ortadami kaldin
Ben anlıyorum seni ama sen Allah'a havale et. Boşver, inan böyle olunca daha kötü oluyorsun, kendi psikolojin bozuluyor. Çok saygısız birisiymiş. İnsan bir ilişkiye bile başlasa böyle gözünün içine sokmazdı. Hayırlısı bu demek ki güzelim, boşver. Belki de o güns enin ona güvenmeyişin bahane oldu. Zaten ilşkinin en başında bile dürüst olmamış sana. İnan üzülmene bile değmez. Sen inançlı birisin çok canın acıdığı için beddua ediyorsun ama bu senide mutsuz eder. Boşver Allah bilir ne yapacağını.
Beddua sahibine doner diline sahip ol bence
bilmiyorum hic merak etmedim.bana güven verip,sözler verip sonra simariklik yapan bir erkegi merak etmem, ne hali varsa görsün! seni anliyorum hemde cok iyi anliyorum,suanki his ve duygularini tahmin edebiliyorum.ama sen bir müslümana bu yakismaz demissin ya müslümana bedduada yakismaz tatlim.Allaha havale et,O görüyor elbet hakliyi haksizibeni anladığınıza cok sevindim ama öyle canım yandı ki anlatamam ya anlatamam. elimde olmadan beddua ettim. peki eski nişanlınız ne halde şimdi. rabbim mutluluğunuzu daim eylesin