nasıl olur? çok şaşkınım

önceki konunuzu az çok hatırlıyorum
sizin de hatalarınız olduğunu düşünüyorum
diyelim ki yanlışım, sizin gerçekten hatanız yok
öyle olsa bile
bir öğretmene böyle dolu dolu beddua etmek hiç yakışmıyor
kesinlikle çocuğumun öğretmeni olmanızı istemezdim :KK43:

canı yanmayan bilmez yaa ben daha ne diyeyim. bedduamı geri almıyorum. ben varken hayatında başkasını düşlediyse bana bunu söyleyecekti dürüstce. olmadı olmaz bir müslümana yakışmaz bu

Beddua etmek iyi bir şey değil. Ziraa diğer konunda yazmıştım sen adama güvenmemiş bunu açık olarak belli etmişsin diye. Güven olmayan ilişki zaten yürümez. Zaten 4 aylık bir ilişki çok uzun zaman olmamış, tanıma evresinde bitmiş. Size zaten bu ilişkinin olmayacağını söylemiş. Olmayacağını bildiği bir ilişkiyi neden devam ettirsin. Ben size demiştim gönlünü almaya çalışın diye. Olmamış demek ki. Ayrıldıktan sonra başka bir ilişkiye başlamış erken olmuş yaşananlara saygısızlık olmuş ama sizde insanlara güvenmeyi öğrenin, ama kendini kaptırmadan. Ayrılmanızda malesef sizinde hatalarınız var. Kusura bakmaın şu ettiğiniz beddualar bile bana karşı tarafın haklı olduğunu gösteriyor. Çok kötü beddualar etmişsiniz. Benim yaşadıklarımı kim yaşamıştır bilmiyorum ben bir kere bile beddua etmedim.

ya benim 2 senelik ilişkim bitti ardımdan 1 ay içinde başkasıyla evlendi ben bile beddua etmedim , az sakin olun, herkes nasibini yer, bekleyin sizin de çıkar nasibiniz sizi gerçekten seven , insanları kendi haline bırakmak lazım adam öldürmedi yahu çocuk alt tarafı sizden ayrılmış.

canınız çok yanıyor ama sakin olun, yıllar süren evliliklerde bile masumların günahına öyle kolay giriyorlar ki.
kendinizi hırpalamayın, çok yeniymiş denemişsiniz güvenmişsiniz ama olmamış. bu kadar kahretmeyin. adam tanıdım deyip geçin.

Beddua etmek iyi bir şey değil. Ziraa diğer konunda yazmıştım sen adama güvenmemiş bunu açık olarak belli etmişsin diye. Güven olmayan ilişki zaten yürümez. Zaten 4 aylık bir ilişki çok uzun zaman olmamış, tanıma evresinde bitmiş. Size zaten bu ilişkinin olmayacağını söylemiş. Olmayacağını bildiği bir ilişkiyi neden devam ettirsin. Ben size demiştim gönlünü almaya çalışın diye. Olmamış demek ki. Ayrıldıktan sonra başka bir ilişkiye başlamış erken olmuş yaşananlara saygısızlık olmuş ama sizde insanlara güvenmeyi öğrenin, ama kendini kaptırmadan. Ayrılmanızda malesef sizinde hatalarınız var. Kusura bakmaın şu ettiğiniz beddualar bile bana karşı tarafın haklı olduğunu gösteriyor. Çok kötü beddualar etmişsiniz. Benim yaşadıklarımı kim yaşamıştır bilmiyorum ben bir kere bile beddua etmedim.

Allah biliyor içimi ya. canım cok yanıyor ne olur anlayın beni ne olur. ben burada kahrolurken o cok mutludur kesin. ben onu cok sevdim cok.

ya bana sevgisini belli etmeseydi ilgisizleşseydi falan anlardım ama öyle olmadı nasıl diyeyim. ayrılacağımız hafta düğün salonlarına bakacaktık beraber o demişti.

Kusura bakmayın ama ben korktum bu beddualardan. Siz iyi misiniz ? İnsan canı ne kadar yanarsa yansın bu kadar beddua etmemeli ki siz biraz da kendi hatalarınıza odaklanmalısınız. KOnunuzu okudum 2. ayda evlilik teklifi 3.ayda aile tanıştırma sizce de çok hızlı değil mi ? Ben ailemle tanıştırmadan önce iyice emin olmak isterim. Hadi tanıştırdınız, olabilir ama kendiniz ayrılmışsınız. Ben ilişkilerde ufacık şeylerde ayrılalım laflarını hoş bulmuyorum. Oturur konusursunuz olmadı tartışırsınız,kavga edersiniz ama hemen ayrılalım hoş olmuyor. Ha şu noktada haklısınız bana da bir hafta düşünelim dese ne yapacağım belli olmazdı. Ama genel olarak zaten böyle bir ilişki evliliğe gitmezmiş. Boş yere beddua etmeyin. Ayrılmışsınız adam da gitmiş başkasıyla çıkmış. Çok canınız yandıysa ki yanmıştır hepimiz kadınız hiçbirimiz 20 günde gidip başkasıyla çıkacak adam istemeyiz, ama Allah'a havale edin. Bu ettiğiniz beddualar hiç hoş değil, hiç yakışmıyor. Kaldı ki kimsenin kimseye bu kadar beddua etmeye hakkı da yok. Ama acınız olduğundan böylesiniz, doğru düşünemiyorsunuz. Yarın benim başıma da böyle bir şey gelebilir. Ben de doğru düşünemezsem siz de beni uyarın lütfen. Bu kadar beddua normal değil.

4 ay çıkmışsınız 4 yıl değil.
Olmayacağını düşünmüş ve ayrılmış
Tanıyınca istememiş demek ki
herkes her konuştuğu ile vlenmeye mecbur değil
görücü usulünde bile nişanlılık dönemi diye bir şey var tanıma dönemi
Sizin de hatalarınız var adam durup dururken ayrılmamış üzgünüm
olmayınca ayrılanlar var.
Beddua etmek nedir ya

eğer cok sevseydiniz güvenini kazanmaya calışırdınız emin olun. o seni cok sevmemiş o zaman diyeceksin. öyleyse neden beni buna inandırdı? günah yazık değil mi
ah tatlim suanki psikolojini iyi anliyorum,o zaman neden öyle dedi,neden böyle dedi diyorsun hala?bende ayni durumlari yasadim üstüne üstlük baski yaparak söz ve nisan bile yaptik.ne sözler verildi bir duysan,ne sözler söylendi bir bilsen!elimden kaciramam seni hemen nisan olsun diye 2 haftalik ara tatilimde yalvara yakara yapmistik üstelik.sonra ne oldu biliyormusun,nisandan 1 ay sonra ben emin degilim dedi,2 gün önce dügünüde bu sene istiyorum kesinlikle itirat etme,sensiz daha fazla yapamam diyen adamcik...attim nisani,hic beddua etmedim hakkimida helal ettim,takipte etmedim,ortak tanidiklarimizada sormadim ne halde diye.suan bi iliskim var ve ELHAMDÜLILLAH emin degilmis beyefendide ayrildik,cok cok sükür,yoksa ben sevgilimi tanimamis olacaktim :KK36: yani demem o ki,gelen agam giden pasam,bosversene cocugunla ortadami kaldin

Allah biliyor içimi ya. canım cok yanıyor ne olur anlayın beni ne olur. ben burada kahrolurken o cok mutludur kesin. ben onu cok sevdim cok.

ya bana sevgisini belli etmeseydi ilgisizleşseydi falan anlardım ama öyle olmadı nasıl diyeyim. ayrılacağımız hafta düğün salonlarına bakacaktık beraber o demişti.

Ben anlıyorum seni ama sen Allah'a havale et. Boşver, inan böyle olunca daha kötü oluyorsun, kendi psikolojin bozuluyor. Çok saygısız birisiymiş. İnsan bir ilişkiye bile başlasa böyle gözünün içine sokmazdı. Hayırlısı bu demek ki güzelim, boşver. Belki de o güns enin ona güvenmeyişin bahane oldu. Zaten ilşkinin en başında bile dürüst olmamış sana. İnan üzülmene bile değmez. Sen inançlı birisin çok canın acıdığı için beddua ediyorsun ama bu senide mutsuz eder. Boşver Allah bilir ne yapacağını.

ah tatlim suanki psikolojini iyi anliyorum,o zaman neden öyle dedi,neden böyle dedi diyorsun hala?bende ayni durumlari yasadim üstüne üstlük baski yaparak söz ve nisan bile yaptik.ne sözler verildi bir duysan,ne sözler söylendi bir bilsen!elimden kaciramam seni hemen nisan olsun diye 2 haftalik ara tatilimde yalvara yakara yapmistik üstelik.sonra ne oldu biliyormusun,nisandan 1 ay sonra ben emin degilim dedi,2 gün önce dügünüde bu sene istiyorum kesinlikle itirat etme,sensiz daha fazla yapamam diyen adamcik...attim nisani,hic beddua etmedim hakkimida helal ettim,takipte etmedim,ortak tanidiklarimizada sormadim ne halde diye.suan bi iliskim var ve ELHAMDÜLILLAH emin degilmis beyefendide ayrildik,cok cok sükür,yoksa ben sevgilimi tanimamis olacaktim :KK36: yani demem o ki,gelen agam giden pasam,bosversene cocugunla ortadami kaldin

beni anladığınıza cok sevindim ama öyle canım yandı ki anlatamam ya anlatamam. elimde olmadan beddua ettim. peki eski nişanlınız ne halde şimdi. rabbim mutluluğunuzu daim eylesin

Ben anlıyorum seni ama sen Allah'a havale et. Boşver, inan böyle olunca daha kötü oluyorsun, kendi psikolojin bozuluyor. Çok saygısız birisiymiş. İnsan bir ilişkiye bile başlasa böyle gözünün içine sokmazdı. Hayırlısı bu demek ki güzelim, boşver. Belki de o güns enin ona güvenmeyişin bahane oldu. Zaten ilşkinin en başında bile dürüst olmamış sana. İnan üzülmene bile değmez. Sen inançlı birisin çok canın acıdığı için beddua ediyorsun ama bu senide mutsuz eder. Boşver Allah bilir ne yapacağını.

ayrıca biz beraberken gizli face açmış. şimdi o hesabı kullanıyor. eski facesininde ben kayıtlıydım onu dondurmuştu hayatımda biri olduğunda kapatacağıma söz vermiştim diye.

beni anladığınıza cok sevindim ama öyle canım yandı ki anlatamam ya anlatamam. elimde olmadan beddua ettim. peki eski nişanlınız ne halde şimdi. rabbim mutluluğunuzu daim eylesin
bilmiyorum hic merak etmedim.bana güven verip,sözler verip sonra simariklik yapan bir erkegi merak etmem, ne hali varsa görsün! seni anliyorum hemde cok iyi anliyorum,suanki his ve duygularini tahmin edebiliyorum.ama sen bir müslümana bu yakismaz demissin ya müslümana bedduada yakismaz tatlim.Allaha havale et,O görüyor elbet hakliyi haksizi

Ben bu olayın erkek tarafı olarak yaşadım aynı şeyi bir kaç kez.
Benim için bittiyse kimsenin arďından yas tutmamayı ögrendim. Birini tanımak istemişsem, ayrılmış olduğum zamanın önemi olmadı. Kapanan defteri alıp evrenin diğer ucuna fırlatıyorum. Hiçbir şey yaşamamış gibi hayatıma devam ettim böylelikle de. Belki eski erkek arkadaşın da böyle düşünüyordur.
Hala sevdiğin için böyle düşünüyorsun. Senin de sevgin bitmiş olsa umursamazdın bile.
Gerçekten bitenin yasını tutmak sadece insanı üzer. Başka bir şeye yaramıyor.

X