nasıl olur? çok şaşkınım

RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.

bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN

AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/

Bakire olmadigini biliyor muydu?

RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.

bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN

AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/
Seni cok iyi anliyorum ben de beddua ettim beni yari yolda birakan sozde esime ve bosancaz. Sen yine de sukret ki evlenmeden ayrildin

Yıldırım aşkı olur mu bilmiyorum. Ben aşkın evlilikte bile evrim geçirip eşlerin tutumuna göre artacağını ve kaybolacağını düşünüyorum. Severek evlendim ve çok engeller aşarak ama o aşkın kurulması için aylar aylar geçti.

Kaldırılmış hissetmen normal ama bu kadar beddua normal değil. 4 ayda nasıl bu kadar bağlandın ki sen ona? 4 ay en fazla denenmiş ve olmamış bir süreçtir. Karşı tarafında böyle baktığını düşünüyorum. Yürümemiş bir şeyin ardından başka bir evlilik düşünebilir karşı taraf. Şükret ki evlendiğinizde anlamadınız uyumsuz olduğunuzu.

Karşı taraf hatalı olabilir. Ama senin tutumun da çok yanlış. Ben eşimle sevgiliyken ayrılık süreci yaşadık, araya girenler oldu bitmesi için. o zaman benim arkamdan böyle laflar ettiğini duysaydım, iyi ki de ayrılmışım derdim. Çünkü beddua etmek bir huy. İleride başka sorunlar çıktığında, burnumdan getirirdi bu adam diye düşünürdüm. Ki bizi ayrılanların bile arkasından böyle konuşmayız. Allah haklarında hayırlısını nasib eylesin deriz. Demek ki sizin kıymetinizde yokmuş bu evlilik. Allah'ın şefkat Tokatı gibi düşün. Belki ileride olacak pek çok olumsuzluktan korudu sizi.

Burada bütün gençliklerini verdikleri, yıllarını yiyen, çocuk sorumluluğuyla onları bırakıp gidenlerin arkasından bile şerefsiz filan diyoruz. Bu kadar beddua edilmiyor gayretullah a dokunmaktan korkarak. Velhasıl, çok yaralı olabilirsin. Bu bedduaların haklılığı olabilir ama eğer tepkinde haksızsan sana geri döner bedduaların. Peygamberimizin de tavsiye etmediği bir şey beddua okumak ve lanet etmek.

Allah hakkında hayırlısını versin ve mutlu olabileceğin bir eş nasib etsin. 4 ay, 1 sene değil, evlilikten sonraki süreçte eşlerin gerçek yüzü ortaya çıkar. İnşallah o yolu beraber saygıyla yürüyebileceğin bir eş çıkar karşına.

Yani açıkçası ne yaparsa yapsın kimseye 4 ayda bağlanmayın lütfen demek istiyorum sadece
çünkü sizin acınızı anlamam için yerinizde olmam lazımdı değilim anlayamıyorum Allah sabrınızı versin bundan sonra güzel günleriniz olur dilerim
Gerçekten beddua etmeyin yalnız... Allah a havale edin en güzeli..

Ya kızın canı acıyor
Üzgün kızgın tabiki beddua edecek küfür edecek ilk şok Aniyla

Ben kmsye bddua etmdm :s demenin sırası Mi bir de siz üstüne geliyorsumuz

Doğrucu davul olmuş herkes ,ssürekli öğütler bilgelikler

Ayyy çok sinir bozucusunuz
Doğrucu davutluk değil. Ortada bu kadar bedduaya mahal verecek bir durum yok. İncinmişliğini anlayıp bir teselli de veriyor herkes. Ki bir kişi karşısındaki bu kadar bağlanmışken 20 günde başkasını buluyorsa iyi ki kurtulmuşsun o adamdan diyoruz. Ama evlilik ve ilişki sürecini yaşadık hepimiz. Bu kadar tepki bünyeye fazla. Nefret etmek bile umursadığın için olur. Böyle bir durumda en güzel cevap umursamamaktır seni silene. İnşallah üzüntülü bir sürecin arkasından o seviyeye de gelecektir zamanla. Ama ne konular okuyoruz. 9 senenin arkasından ailem istemiyor diye bırakıp gidenler, çocuğuyla hayatı dar edenler. Benim akrabam da düğüne bir hafta kalmış, evinin her şeyi tamamken ayrıldı. Karşı emek emek döşenmiş o eve başka kızı evlendirdi 1 ay sonra. O yüzden anlayabiliyorum ruh halini. Üzülme demiyor ki kimse.

büyük ihtimalle . ben yandım bittim ölmeyi bile diledim. bu insan bana olan aşkından psikolga gitmeyi düşündüğünü söyleyen biriydi. bana şiirler yazan, şarkılar okuyan.. ben daha ne diyeyim ki. allah onu kahhar ismiyle hakretsin

Ne kadar kötü bir dilek bu. Dikkat edin de size dönmesin. Ayrılmayı siz istemissiniz, yapacak bir şey yok maalesef.

Doğrucu davutluk değil. Ortada bu kadar bedduaya mahal verecek bir durum yok. İncinmişliğini anlayıp bir teselli de veriyor herkes. Ki bir kişi karşısındaki bu kadar bağlanmışken 20 günde başkasını buluyorsa iyi ki kurtulmuşsun o adamdan diyoruz. Ama evlilik ve ilişki sürecini yaşadık hepimiz. Bu kadar tepki bünyeye fazla. Nefret etmek bile umursadığın için olur. Böyle bir durumda en güzel cevap umursamamaktır seni silene. İnşallah üzüntülü bir sürecin arkasından o seviyeye de gelecektir zamanla. Ama ne konular okuyoruz. 9 senenin arkasından ailem istemiyor diye bırakıp gidenler, çocuğuyla hayatı dar edenler. Benim akrabam da düğüne bir hafta kalmış, evinin her şeyi tamamken ayrıldı. Karşı emek emek döşenmiş o eve başka kızı evlendirdi 1 ay sonra. O yüzden anlayabiliyorum ruh halini. Üzülme demiyor ki kimse.
Kız ne yapıyor peki şimdi ?
ayrılan kız

bedduan tutar mı bilmiyorum canım bırak ALLAH ından bulsun. belkide senin için bu hayırlıdır.bi zaman sonra ( bu bayagı zaman alıyor ) tabi kişisine göre değişir hafifler içiniz sıkıntısı bedduaların biter. başka elden birşey gelmez. unutmazsın ama alışırsın....seninde hakkında hayırlısı olsun.

Teşekkürler arkadaşlar. Ben de önüme bakıyorum artık. Canım çok yandı nasıl desem anlatsam bilemiyorum. Beni bu kadar sevdiğine inandirmisken ayrılığı firsat bilir gibi başkasına kosmasi nedir bunu anlamadim ben. Sen ayrildin diyen var ama o beni ayrılalım demeye zorladı ve bitirme kelimesini ilk o kullandi. Bunu da vicdanen azap cekmemesi için yaptı sanırım. Neyse o insanın arkasindan daha fazla konuşmak istemiyorum. Iyilesmeye çalışıyorum şu anda onu takip etmemeye çalışıyorum çünkü o "ilişkisi var"yazisi beni kahrediyor.

büyük ihtimalle . ben yandım bittim ölmeyi bile diledim. bu insan bana olan aşkından psikolga gitmeyi düşündüğünü söyleyen biriydi. bana şiirler yazan, şarkılar okuyan.. ben daha ne diyeyim ki. allah onu kahhar ismiyle hakretsin

Ben on senemi yiyip, ardından beni aldatan adama böyle beddua etmedim
Neyin nesidir bu, Kahhar esmasını keşfettin diye koskoca Yaradan'ın bu işlere göz yumacağını mı düşünüyorsun
Yanacak, ölecek bir şey yok, yürümemiş, bitmiş, abartıyorsun, silkelen kendine gel, Rabbim o ismi ile bir dert verir sana ömür boyu kalkamazsın altından.

Ben on senemi yiyip, ardından beni aldatan adama böyle beddua etmedim
Neyin nesidir bu, Kahhar esmasını keşfettin diye koskoca Yaradan'ın bu işlere göz yumacağını mı düşünüyorsun
Yanacak, ölecek bir şey yok, yürümemiş, bitmiş, abartıyorsun, silkelen kendine gel, Rabbim o ismi ile bir dert verir sana ömür boyu kalkamazsın altından.

Agzinizi hayra açın yaa . Yaşadıklarımizi bilmiyorsunuz . Off bıktım yaa keşke acmasaydim konu falan. Heralde başıma bişey gelse zil takip oynayacaksiniz

Agzinizi hayra açın yaa . Yaşadıklarımizi bilmiyorsunuz . Off bıktım yaa keşke acmasaydim konu falan. Heralde başıma bişey gelse zil takip oynayacaksiniz

Seni tanımam etmem, niye oynayayım başına bir şey gelse ya da gelmeyeceğinden, haklı olduğundan eminsen neden devam etmiyorsun beddua etmeye :)
İnsanlar çok şey yaşar, ben neler yaşadım mesela biliyor musun ?? 10 Sene onun aşiretine, benim de köküne kadar laz aileme karşı durdum, cebinde olmadı ben koydum, üstünde olmadı ben giydirdim, işi olmadı ben kurdum, kimsesi olmadı bir ben oldum. Tüm hayatımı verdim eline, öyle bir aşktı ki dünya yanardı da o yapmazdı beni aldatmazdı 10sene 10 !!! :)) Uykusunda sayıklardı adımı, elini saçıma dolayıp yatardı gece yanından kalkmayayım diye ne anlatıyosun sen, burda kimler neler yaşadı hey gidi. Bu kadar bunalıma girecek, Allah'ın adını beddualara alet edecek bir şey yok diyoruz sana cümleten, üzülürsün normaldir ama kendini topla yoluna devam et diyoruz hepsi bu. Senin acından zevk alacak insan yok burada en azından kendi adıma böyle yani. Gençliğinizi böyle ucuz adamların ardından ağlayarak, dövünerek geçirmeyin, zaman çok değerli çookk

evlilik planları yapıyormuşsunuz iyiki evliyken ayrılmamışsınız ...bitmiş birşey neden beddua ediyorsunuz . senden sonraki yaptıkları seni baglamz üzülmee

Kız ne yapıyor peki şimdi ?
ayrılan kız
O akrabam ayrıldı ve süreçte buna benziyordu. Çok üzüldü. Şimdi üç çocuğu çok iyi bir eşi var. Eşinin güzel ahlakını, çalışkanlığını bütün aile takdir ediyor ve o da Allah a şükrediyor, bahanelerle ondan ayrılmaya yer arayan biri yerine böyle iyi huylu bir eş on nasip ettiği için.

X