• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl oldu da hayatta kalmayı başardın ?

baharatlarla kesif yapmaya calisirdim hepsini birbirine karistirip:1:

camurdan pasta yapardik,bebek yapartik koltuk kanepe tv yapardik cokta eglenceliydi:1:

İlk renkli televizyonu amcamlar almıştı, memlekete gidince onlarda alırdım soluğu ama bak sen Allah'ın işine nedense izlendikçe tüpü bitecek tezi ile çizgi film başladığında bir anda çöt diye kapatırlardı....

Regulatörü hatırlayan var mı ?

bizde atari oynardik mario filan hep tvnin renk tupunu bitirecegini soylerlerdi :44:

yaz tatillerinde arkadaşlarım köylerine giderdi, bende ağlardım hep
anneme sorardım: '' neden bizim de bir köyümüz yok dıye'':27::27:

bir özenirdim onlara , anlatamam:27:

$Heidi.webp

heidi ve peter vardi onlarin yedigi ekmek ve sutten hep canim cekmistir :27:

yalan ruzgari,rozalinda,marimar,maria mercedes favori dizilerdi thaliada bayagi unluydu o zamanlar:27:

$ay.webp

ay savascilari kiyafetleri degisirdi cok ozenirdim cocukluk iste:27:

Yalan rüzgarın da bir kadın vardı bilmem kaç aylık hamileydi ama karnı dümdüzdü dert almıştı beni bu kadın neden karnı yok diye :9:

$mighty-morphin-power-rangers-original.webp

ben sariydim bakkalda kartondan maskeleri satilirdi takar savasirdik o zamanlar :27:

ilkokulda iken eti puflar yeni çıkmıştı.8-10 arkadaş kalan paralarımızı birleştirir bir eti puf alırdık ve herkes bir çimdik yerdi.hiç birimizde mikrop kapıp hastalanmadık:60:

ahh ya şeker kız candy,heidi,ay savaşçıları,ninja kaplumbağalar,tom&jerry,cedric,...ve daha neler vazgeçilmez çizgi kahramanlarımdı.
yumi yum,cino,düdüklü şeker,patlayan şeker,meybuz,bonibon,...yine vazgeçilmez yicyeceklerimdi.
5 taş,yakar top,sobe,köşe kapmaca,ip atlama,...oyunlarımdı.ne güzel günlerden geçmişim meğer:50:

Ben 80 lerde çocuktum...

Bizde bu kasetçalar radyo vardı, o zamanların en iyilerindendi düğmeleri ile oynamak için can atardım... Kırmızı tuşuna basmamamızı sıkı sıkı tembihlerlerdi, kaset silinirmiş...

$SCHAUB-LORENZ-VINTAGE-RADYO-KASET-CALAR__60965122_0.webp

Yasaklar-1- ve Yasaklar-2- kaberelerinin ses kasedi vardı, başa sarıp sarıp dinlerdik, bazı adult esprileri ileri sarardı annem babam...

Tv mizin kumandası yoktu, babam sesi bana açtırırdı. "Kızım kalk sesini aç, kanalı değiştir"... Yeni nesilin duyamacağı cümlelerden...
Hepi topu 2 yada 3 kanal vardı zaten... TRT ler... :55:

Back
X