kesinlikle başlama,sende hiç bir şey kalmamış,onun davranışları,erkekler evlendikten sonra daha da ilgisizleşiyor,o bunu takıntı haline getirmiş,senin ayrılmanı kendine yediremiyor bence,önüne bak,cok daha mutlu olacağın insanlar karsına cıkacaktır,hayatı kendine zehir etme,istediği kadar tehdit etsin ,sen kararından vazgeçme,anne ablası sımdıye kadar nerdelermiş,yeni mi akıllarına gelmiş,boşver sen önüne bak,evlilik bir ömür sonuçta,evlenince ayrılmak daha zor
herşeyin farkındasın artık duygularında değişiklik olmuş
bile bile kendini ateşe atma
çok zaman vermişsin değişmesi için kendini toparlaması için ama farkına varmamış
baktı ki elden gidiyor toparlanmış ama herşeyi daha da berbat etmiş(küfür,rahatsız etmesi)
evlenince kimse değişmiyor hayat şartları geçim sıkıntısı aileler işleri daha çok çığrından çıkarıyor
şimdi böyleyse ilersini düşünemiyorum
sizin soğumanız uzaklaşmanız rol değil, siz gerçekten bırakmışsınız; hani burda bazı hanımlar konu açar ya, eşim benden soğudu, eve bağlayamıyorum diye, işte onlara kılavuz olacak bir tavır, tabiki rol yapacaklar sizin gerçekten yaptıklarınızı..erkeği peşinden sürüklemenin en etkili yolu, ondan ayrılmak istediğini tamda zamanı gelince, ne erken ne de geç, önemli olan zamanlamayı yapabilmek..
sizin zamanlamanız mükemmel ama ne yazık ki, gerçekden bitmişsiniz..
keşke tekrar ısınabilseniz çünkü en iyi erkek, pişman olmuş erkekdir..
sizi biraz kendi halinize bıraksa, tekrar dönersiniz gibi ama bırakmıyor..
böylece onu ve ona olan hislerinizi tartmış olursunuz..ondan, her ikiniz içinde biraz zaman isteyin bence..
7 yılın hatrına bunu yapabilirsiniz, hiçbirşey yapamasanız bile..
Bence de sakın geri dönme.
Son bir konuşma yapıp tamamen bittiğini söyle ve numaranı kapat.
Yeni bir hat alıp,O ve tanıdığı kimsenin haberi olmamasını sağla.
Mail,msn,face mace ne varsa tüm iletişim yollarını kapat.
İmkanın varsa adres değiştir.Hemen taşınamıyorsan,yanına kuzen veya arkadaş al.
Veya bir süre izin alıp ailenin yanına git.
kaç kez son konusma yaptım yok yok yok
hala umut besliyorseni kesinlikle bırakmam kim ne derse desin beni kimse durduramaz diyor
o böyle dedikçe ben daha cok bunalıyorum
güzellikle anlatmaya calısıyorum, istediği cevabı alamayınca bi zaman sonra cellaleniyor
face msn vs onlar kapalı zaten ama telefonumu değiştirmeye şimdilik cesaret edemeiyorum
cunku bu sefer telden ulasamayınca karsıma cıkmaya calısacak
evimi bayramdan sonra değiştiriyorum zaten Allahın izniyle
ama işimi değiştiremem
şehri de hemen terkedemiyorum cunku işlerimi eğitimimi ayarlamam lazım,
gidebilmem için bir süre birikim yapmam lazım
kamudamı çalışıyorsun. inşallah başına kötü bişey gelmeden çıkarsın işin içinden gerçekten durumun çok kötü. Allah yardımcın olsun. sevmekten çok gurur yaptı terkedilmeyi gibi geliyo bana.. özründe yemininde samimi olmayabilir.
evet gurur yaptı çok
özel sektörde calısıyorum
gecinicem diye 2 işte calısıyorum su anda
bir dersanede eğitim veriyorum ve su an devam eden gruplarım var
onları yarım bırakıp gidemem bitmesini beklemek zorundayım
onun dısında devam eden yuksek lisansım var
yeni kaydımı yaptırıp hocalarımla konusmam lazım
baska bir sehire gidebilmem için iş bulmam lazım
anlayacagınız ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum su anda
ailemden hayır yok zaten onların yanına dönebileceğim bi yerde yok
yine baska bi sehirde de yalnız yasayacagım sıfırdan baslayacagım herseye
Kızlar merhaba
detaylarla bunaltmak istemiyorum sizleri kısaca anlatıcam, düşüncelerinize ihtiyacım var
7 senedir devam eden bir ilişkimi bitirdim, sebebi artık çok bunalmıs olmam ve kendisinden yana beklentimin kalmaması
ilgisizlik, yalanlar, umursamaz tavırlarınında etkisi oldu tabiki bu durumda
beni nasıl olsa beni bırakıp gidemez diye gördü sanırım hep
bana hiçbir zaman seninle evlenmeyi düşünmüyorum demedi ama sürekli bekletti, yok açıköğretim yok okul yok iş derken kendi hayatını düşündü devamlı önce ben sonra sen dedi biz diyemedi
ben bu sürecte bir şekilde onun sehrine yerleştim ayrı sehirlerdeydik, sırf yakın olabilelim diye
ama yaranamadım
birçok sebepten dolayı ona olan güvenimi uzun zaman once kaybettim ve bunu ona defalarca da soyledim
bunu telafi etmeye calısmak yerine iyice kötüye gitti hersey saygımıda kaybettim
en sonunda bir aksam sabaha kadar oturup hayatımı tarttım ve ondan ayrılmaya karar verdim
cunku onu bekleyecegim derken onu keyfi gelecek derken, o geleceğini planlamaya karar verecek derken, benimde hayatım gecip gidiyordu
ve ben hayatıma onsuz devam etmeye karar verdim. cunku gercekten güvenimi ve saygımı kaybetmiştim
işlerimi ayarladıktan sonrada bu şehirden ayrılmak istiyordum
ben ayrılmak isteyince küplere bindi
hakaretler, tehditler, sacma sapan hareketler falan etti
iş yerimde patronuma rezil oldum, annemi ablamı babamı arayıp yapmadıgım seyleri yaptım der rezil ederim seni bile dedi
ve ben boyle bir adamı bu kadar zaman nasıl olupta sevdiğime şaşırdım kaldım
beni çok yalnız bıraktı, ilgisizlikleri yalanları umursamazlıkları beni çok bunalttı, yordu, yıprattı ve bu ilişkiden umudumu kesmem gerektiğini düşünmeme neden oldu
kızlar ayrılmak istediğim için beni sokak ortası demeyeyimde park gibi fazla ayak altı olmayan bir yerde epey bi tartakladı
evime kapıma dayandı komsulara rezil olmamak için almak zorunda kaldım. yalnız yasayan bir nayanım neticede kimsenin kapımda bir erkek oldugunu görmesini istemedim
evde de tartısma cıkardı gitmedi bende mecburen biber gazı sıkarak cıkardım evden
ve kızlar bu sürecte ben kendisinden de fena halde sogudugumu farkettim sevgi namına da cok sey yitirdim
bana bunları yaptıgına inanamadım
bu sırada ailesi de durumunu farkedip onu sıkıştırınca ayrıldıgımızı söylemiş. ailesi beni biliyordu ama oyle aktif olarak görüşmüyorduk.
ablası beni aradı 7 senede ilk defa, onada soyledim anlattım kardeşinin neler yaptıgını kadın şok gecirdi
yapmayın biz seni çok seviyorduk senle ilgili hayallerimiz vardı bizim xxx çok kötü durumda falan dedi
benimde çok hayallerim vardı abla ama olmadı dedim anlattım az cok olan biteni detaya girmeden, ben bir kere daha boyle bir durumla karsılasırsam polisi ararım haberiniz olsun abla dedim
ablası tekrar rahatsız ederse beni ara mutlaka dedi
bu süreçte bana yeminler etti sözler verdi her zaman oldugu gibi, bir daha yapmayacagım bana bir sans daha ver herseyi düzelteceğim demeye basladı, inanmak istemedim cunk kaybetme korkusuyla yaptıgını biliyordum
ayrılalı 2 ay oldu yaklasık ama beni hala rahat bırakmadı, gecen haftaya kadar benden hala bir dönüş olmayınca ablası beni tekrar aradı baska bir numaradan
biz annemle sana gelmek istiyoruz müsait bir zamanında dediler, onlarada olanı biteni anlatmam lazım diye düşünerek kabul ettim
ilk defa evime geldiler
ablasına da annesine de şikayet ederek değil saygımı bozmamaya calısarak ne olup bittiğini neden boyle oldugunu anlatmaya calıstım
annesi benim hatırıma bir şans daha ver kızım dedi yapamam dedim
bana dedilerki bayramda ailenle konus, bayramdan sonra seni isteyelim kurbandan oncede düğününüzü yapalım
böyle birsey mümkün değil bu kadar basit değil bu işler dedim
paldır küldür çıkaracaklar güya aradan
bizim bu yola girebilmemiz için benim ayrılmam tükenmem mi gerekiyordu keşke daha once ayrılsaymısım o zaman dedim
annesi ablası çok iyi insanlar biliyorum içlerinde kötülük yok
bana oturmaya geliyorlar diyede kendimi çok kötü hissettim sanki ayagıma cağırmısım gibi oldu koskoca kadını
ısrarla bana bitirmeyin 7 senenize yazık etmeyin falan dediler. ama ben artık devam edemiyorum kızlar
soğumusum, bıkmısım, usanmısım, yıpranmısım, güvenimi kaybetmişim
annesiyle ablası geldikten sonra sırf annesini o halde gördüğüm için konusmak istedim tekrar kendisiyle
ama kızlar eskisi gibi hissedemedimona yabancı birine bakar gibi bakıyorum artık
bana dokunmasını falan kesinlikle istemiyorum, bu beni tartaklamasından dolayı mı oldu bilmiyorum ama dokunmasını istemiyorum
eskiden kokusunu duymadan almadan yapamazdım, şimdi hatırlamıyorum bile yabancı biriymiş gibi geliyor
bana yeminler ediyor sözler veriyor, evlenicez artık ben hazırım herseye diyor bana . su anda evet desem hemen isteyecekler yani o durumda ama ben isteyemiyorum kızlar
yıllarca hayalini kurdugum herseyi bırakıp peşinden geldiğim adamdan şimdi kurtulmak istiyorum
kafam o kadar karısıkki
annemi de aramıs ona da anlatmıs anneme de soylemiş yaptıgım hersey için özür dilerim bir daha asla olmayacak bana bir sans daha versin herseyi düzelticem diye
annemde oğlu gibi severdi onu
kızlar ısınamıyorum artık ona karsı ve ne yapacagımı bilmiyorum
bizi ancak ölüm ayırır ben senden asla vazgecmem deyip duruyor sürekli mesajla rahatsız ediyor
aksam küfür dolu hakaret dolu mesaj atıyor gunduz sabahtan günaydınla baslayıp hiçbişey olmamıs gibi gün içinde normal mesaj atıyor
psikolojim bozuldu
kızlar bir erkek değişebilir mi gercekten. ben değiştim değişicem deyip yapabilir mi
annesi bir daha boyle seyler yaparsa benim karsıma gec bakın ben size demiştim siz bana inanmamıstınız dersin, benimde yüzümü bu sekilde egerse evladım değildir dedi
ama boyle bir durumda biz evlenmiş olucaz ve bu sefer bosanma sürecine mi giricez
benden kesnilikle vazgecmiyor, sürekli sadece ölüm ayırır falan gibisinden mesajlar atıyor
ben bu adama nasıl laf anlatırım
güzelce anlattım olmuyor çirkinleşiyor
yüzyüze konusmak bile istemiyorum artık bıktım
yeniden onu sevbilir miyim, yeniden güvenebilir miyim, yeniden ısınabilir miyim bilmiyorum
bana görüşüğümüz gün sarıldı ama ben hiçbişey hissetmedimsoğumusum artık
bunların hepsini düşünüyorum
çok şans verdim daha once cok kereler anlatmaya calıstım ama nafile
kafasında hep nasılsa gidemez nasılsa bırakamaz düşüncesi vardı biliyorum
ve bu düşünce benim yüzümden gelişti ondan onuda biliyorum
cunku hep gelen ben oldum, onun bişey demesine bile gerek kalmadan hayatını ben kolaylastırdım ama çok çok yoruldum
ablası ben seni bir kadın olarak anlıyorum ne durumda oldugunu diyor ama yasamadan anlayamaz mümkün değil
ben nelerin sıkıntısını yasarken oğulları kendi hayatına bakıyor çok bunaldım artık
bana onceden eşşek gibi bekleyeceksin baska ne yapacaksın dediği bile oldu
sinirle söyledi ama sinirle bile olsa kırıcıydı
şok oldu ben bu kadar kararlı olunca, panikledi
ilerde diyorum tutki evlendik
bu adam diyorum basıma kalkacak bugunleri
sen boyle boyle etmiştim boyle boyle olmustu diye huzur bulamayacagım gibi geliyor
Kaybetme psilolojisi.
Siz tavrınızı koymasaydınız bu evlilik meselesi filan hiç açılmayacaktı.
Değişmez, zaten birşey hissetmiyormuşsunuz, sırf o istiyor diye de bu iş yürümez.
Arkanıza bakmayın bence de.
sizin şu mesajda anlattıklarınız, yani hayatındaki erkeğe, nasılsa beni bırakamaz, düşüncesini aklına sokmak, her problemde kriz yöneticisi olmak, erkeğin hayatını aşırı derecede rahatlatmak, kk daki tüm hanımlara ibret olsun..
hayatındaki erkeğe, yaşadıklarında fazla kolaylık sağlamak, o erkeğin ilgisini azaltıyor ve rehavete sürüklüyor..sonucunda terkedilmeyeceğine emin bir erkek ve ilgisizlikten bunalmış bir kadın..
keşke keşke sizi kendi halinize bıraksa, eminimki, biraz yumuşayacaksınız..
biraz kendinizi dinlemeye ve düşünmeye ihtiyacınız var bence..
onu, sizi birkaç hafta rahat bırakmasına ikna edersiniz gibi..
ayrıca, bir arkadaşım, tüm iletişim araçlarını sıfırla demiş ya, bu kadar pişman olmuş, ve gerçekden seven (ben gerçekden sizi sevdiğine inanıyorum, bu yaptıkları hırs falan değil, seven vepişman olmuş bir erkeğin geri dön/üş/me çabası) bir insana haksızlık ve merhametsizlik olmaz mı?
vicdanınız el vermez bence, kendinizi ortadan kaybetmeye..
bu öldürürüm lafı tüylerimin diken diken olmasına sebep oluyo. hem sinirden hem tedirginlikten..
dikkatli ol bence sen, yanlız da yaşıyomuşsun. adam kaybetim korkusuyla gözünü karartmasın filan.(Allah korusun)
onun dışında ben böyle evlenmeden önce çıkan foyalara bayılıyorum ne yalan söyliyim. neticede nişan söz atmak sevgiliden ayrılmak boşanmaktan daha kolay(davaydı, düzendi bakımından) en azından iş oralara kadar gitmeden görmüşsün gerçekleri bu da bişey.
psikolojim alt üst oldu
gazetelerde haberlerde sevgilisini rehin aldı
eski sevgilisini öldürdü
bıcakla yaraladı falan oldu haberleri takılıp duruyo gozume
o kadar ileri gidebileceğini sanmıyorum azıcık hödüklük var kendisinde ama
yinede bu tarz haberleri gördükce tüylerimdiken diken oluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?