Nasıl olacak bu iş :(

Frizya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
334
0
46
Konya
Kızlar merhaba

detaylarla bunaltmak istemiyorum sizleri kısaca anlatıcam, düşüncelerinize ihtiyacım var
7 senedir devam eden bir ilişkimi bitirdim, sebebi artık çok bunalmıs olmam ve kendisinden yana beklentimin kalmaması
ilgisizlik, yalanlar, umursamaz tavırlarınında etkisi oldu tabiki bu durumda
beni nasıl olsa beni bırakıp gidemez diye gördü sanırım hep
bana hiçbir zaman seninle evlenmeyi düşünmüyorum demedi ama sürekli bekletti, yok açıköğretim yok okul yok iş derken kendi hayatını düşündü devamlı önce ben sonra sen dedi biz diyemedi
ben bu sürecte bir şekilde onun sehrine yerleştim ayrı sehirlerdeydik, sırf yakın olabilelim diye
ama yaranamadım
birçok sebepten dolayı ona olan güvenimi uzun zaman once kaybettim ve bunu ona defalarca da soyledim
bunu telafi etmeye calısmak yerine iyice kötüye gitti hersey saygımıda kaybettim
en sonunda bir aksam sabaha kadar oturup hayatımı tarttım ve ondan ayrılmaya karar verdim
cunku onu bekleyecegim derken onu keyfi gelecek derken, o geleceğini planlamaya karar verecek derken, benimde hayatım gecip gidiyordu

ve ben hayatıma onsuz devam etmeye karar verdim. cunku gercekten güvenimi ve saygımı kaybetmiştim
işlerimi ayarladıktan sonrada bu şehirden ayrılmak istiyordum
ben ayrılmak isteyince küplere bindi
hakaretler, tehditler, sacma sapan hareketler falan etti
iş yerimde patronuma rezil oldum, annemi ablamı babamı arayıp yapmadıgım seyleri yaptım der rezil ederim seni bile dedi
ve ben boyle bir adamı bu kadar zaman nasıl olupta sevdiğime şaşırdım kaldım
beni çok yalnız bıraktı, ilgisizlikleri yalanları umursamazlıkları beni çok bunalttı, yordu, yıprattı ve bu ilişkiden umudumu kesmem gerektiğini düşünmeme neden oldu

kızlar ayrılmak istediğim için beni sokak ortası demeyeyimde park gibi fazla ayak altı olmayan bir yerde epey bi tartakladı
evime kapıma dayandı komsulara rezil olmamak için almak zorunda kaldım. yalnız yasayan bir nayanım neticede kimsenin kapımda bir erkek oldugunu görmesini istemedim
evde de tartısma cıkardı gitmedi bende mecburen biber gazı sıkarak cıkardım evden
ve kızlar bu sürecte ben kendisinden de fena halde sogudugumu farkettim sevgi namına da cok sey yitirdim
bana bunları yaptıgına inanamadım

bu sırada ailesi de durumunu farkedip onu sıkıştırınca ayrıldıgımızı söylemiş. ailesi beni biliyordu ama oyle aktif olarak görüşmüyorduk.
ablası beni aradı 7 senede ilk defa, onada soyledim anlattım kardeşinin neler yaptıgını kadın şok gecirdi
yapmayın biz seni çok seviyorduk senle ilgili hayallerimiz vardı bizim xxx çok kötü durumda falan dedi
benimde çok hayallerim vardı abla ama olmadı dedim anlattım az cok olan biteni detaya girmeden, ben bir kere daha boyle bir durumla karsılasırsam polisi ararım haberiniz olsun abla dedim
ablası tekrar rahatsız ederse beni ara mutlaka dedi

bu süreçte bana yeminler etti sözler verdi her zaman oldugu gibi, bir daha yapmayacagım bana bir sans daha ver herseyi düzelteceğim demeye basladı, inanmak istemedim cunk kaybetme korkusuyla yaptıgını biliyordum

ayrılalı 2 ay oldu yaklasık ama beni hala rahat bırakmadı, gecen haftaya kadar benden hala bir dönüş olmayınca ablası beni tekrar aradı baska bir numaradan
biz annemle sana gelmek istiyoruz müsait bir zamanında dediler, onlarada olanı biteni anlatmam lazım diye düşünerek kabul ettim
ilk defa evime geldiler
ablasına da annesine de şikayet ederek değil saygımı bozmamaya calısarak ne olup bittiğini neden boyle oldugunu anlatmaya calıstım
annesi benim hatırıma bir şans daha ver kızım dedi yapamam dedim
bana dedilerki bayramda ailenle konus, bayramdan sonra seni isteyelim kurbandan oncede düğününüzü yapalım
böyle birsey mümkün değil bu kadar basit değil bu işler dedim
paldır küldür çıkaracaklar güya aradan
bizim bu yola girebilmemiz için benim ayrılmam tükenmem mi gerekiyordu keşke daha once ayrılsaymısım o zaman dedim
annesi ablası çok iyi insanlar biliyorum içlerinde kötülük yok
bana oturmaya geliyorlar diyede kendimi çok kötü hissettim sanki ayagıma cağırmısım gibi oldu koskoca kadını

ısrarla bana bitirmeyin 7 senenize yazık etmeyin falan dediler. ama ben artık devam edemiyorum kızlar
soğumusum, bıkmısım, usanmısım, yıpranmısım, güvenimi kaybetmişim
annesiyle ablası geldikten sonra sırf annesini o halde gördüğüm için konusmak istedim tekrar kendisiyle
ama kızlar eskisi gibi hissedemedim ona yabancı birine bakar gibi bakıyorum artık
bana dokunmasını falan kesinlikle istemiyorum, bu beni tartaklamasından dolayı mı oldu bilmiyorum ama dokunmasını istemiyorum
eskiden kokusunu duymadan almadan yapamazdım, şimdi hatırlamıyorum bile yabancı biriymiş gibi geliyor

bana yeminler ediyor sözler veriyor, evlenicez artık ben hazırım herseye diyor bana . su anda evet desem hemen isteyecekler yani o durumda ama ben isteyemiyorum kızlar
yıllarca hayalini kurdugum herseyi bırakıp peşinden geldiğim adamdan şimdi kurtulmak istiyorum
kafam o kadar karısıkki
annemi de aramıs ona da anlatmıs anneme de soylemiş yaptıgım hersey için özür dilerim bir daha asla olmayacak bana bir sans daha versin herseyi düzelticem diye
annemde oğlu gibi severdi onu
kızlar ısınamıyorum artık ona karsı ve ne yapacagımı bilmiyorum
bizi ancak ölüm ayırır ben senden asla vazgecmem deyip duruyor sürekli mesajla rahatsız ediyor
aksam küfür dolu hakaret dolu mesaj atıyor gunduz sabahtan günaydınla baslayıp hiçbişey olmamıs gibi gün içinde normal mesaj atıyor
psikolojim bozuldu

kızlar bir erkek değişebilir mi gercekten. ben değiştim değişicem deyip yapabilir mi
annesi bir daha boyle seyler yaparsa benim karsıma gec bakın ben size demiştim siz bana inanmamıstınız dersin, benimde yüzümü bu sekilde egerse evladım değildir dedi
ama boyle bir durumda biz evlenmiş olucaz ve bu sefer bosanma sürecine mi giricez
benden kesnilikle vazgecmiyor, sürekli sadece ölüm ayırır falan gibisinden mesajlar atıyor
ben bu adama nasıl laf anlatırım
güzelce anlattım olmuyor çirkinleşiyor
yüzyüze konusmak bile istemiyorum artık bıktım
yeniden onu sevbilir miyim, yeniden güvenebilir miyim, yeniden ısınabilir miyim bilmiyorum
bana görüşüğümüz gün sarıldı ama ben hiçbişey hissetmedim soğumusum artık

Yapma...
Hazır soğumuşken yeniden hayatını zehir etme!

ister 7 ister 10 yıl olsun,aileler evliliğe istekli olsun..sen ona sarılınca birşey hissetmiyorsan ve kalbinde bittiyse yapacak birşey yok...üstelik sevgilinin saldırgan davranışları da var..

bir insanda güveni sağlamak ömür alıyor ama yıkmak 1saniye işte. içinin almadığı biriyle bir ömür nasıl geçecek. oda vazgeçecek oda alışacak zamanla. ama biran önce buunduğun şehri değiştir. bu hırsla giderse sana kötülük yapmaya bile kalkabilir. beni senden ölüm ayırır der gelir sana bişi yapar Allah korusun. sen kalbindede bitirmişsin sanmıyorumki dönüşü olur. ısınamazsın

degismemis aslada degismez . sogumussun birsey his etmiyorsun artik, zorlamayla evlilik olmaz
kesin bir sekilde artik onu istemedigini söyle, beni mesajlarinla rahatsiz etmeye devam edersen tehtitlerini hakaretlerini savciliga vericem de.
net olarak bittigini söylemedin mi , naz yaptigini saniyordur belkide :44:

Artik birsey hissetmiyorsun ona karsi, ona baktiginda bir arkadasindan farki yok, kalbinde bitirmissin,
hem bu isler birinin hatrina olacak isler degilki, birde kotu sozler soyluyor sana.

Son düzenleme:
bir de ben şuna inanırım,bir insanın gerçek yüzünü ancak tartışma anında görebilirsiniz..çünkü o anda olduğu gibidir,rol yapmaz!

kesinlikle başlama,sende hiç bir şey kalmamış,onun davranışları,erkekler evlendikten sonra daha da ilgisizleşiyor,o bunu takıntı haline getirmiş,senin ayrılmanı kendine yediremiyor bence,önüne bak,cok daha mutlu olacağın insanlar karsına cıkacaktır,hayatı kendine zehir etme,istediği kadar tehdit etsin ,sen kararından vazgeçme,anne ablası sımdıye kadar nerdelermiş,yeni mi akıllarına gelmiş,boşver sen önüne bak,evlilik bir ömür sonuçta,evlenince ayrılmak daha zor

bi insan asla ve kata değişmez; hele bir erkek!
o şuan seni kaybetme korkusuyla değiştim değişicem diyor dicek de..
ama yok güvenme!
ki sevgin duyguların ölmüş artık ona karşı bidaha da diriltemezsin.
er ya da geç bu durumu kavrayacaktır.
sakın tekrar denemek gibi bi karar alma!

Ne güzel soğumuşsun cnm hazır soğumuşken bırak, senin kıymetini zamanında bilseymş hem daha sonra yapmayacağı ne malum

herşeyin farkındasın artık duygularında değişiklik olmuş

bile bile kendini ateşe atma

çok zaman vermişsin değişmesi için kendini toparlaması için ama farkına varmamış

baktı ki elden gidiyor toparlanmış ama herşeyi daha da berbat etmiş(küfür,rahatsız etmesi)

evlenince kimse değişmiyor hayat şartları geçim sıkıntısı aileler işleri daha çok çığrından çıkarıyor

şimdi böyleyse ilersini düşünemiyorum

Yapma...
Hazır soğumuşken yeniden hayatını zehir etme!

bende oyle diyorum bu kadar daha once hiç ama hiç sogumamıstım ondan bunu bilerek yada isteyerek yapmadım yasadıklarımız bu konuma getirdi bizi,
bir atarfım diyor bu kadar vazgecmişken dönme, ilerde yine yaparsa bu sefer tek suclu sen olursun diyorum, ama bir taraftanda değişebilir mi diye düşünüyorum
7 seneyi, bütün hayallerimi terketmek o kadar zor ki

ister 7 ister 10 yıl olsun,aileler evliliğe istekli olsun..sen ona sarılınca birşey hissetmiyorsan ve kalbinde bittiyse yapacak birşey yok...üstelik sevgilinin saldırgan davranışları da var..

bunları toplayınca zaten üzülüyorum. eski günlerimize üzülüyorum. anılarımızı gözümün önüne getirmeye calısıyorum ama olmuyor anılar bile canlanamıyor

kesinlikle öyle. ve bu güveni o kadar cok defalarca yıktı ki. şimdi bana herseyi unutturucam diyor, hersey güzel olacak diyor, niye zamanında olmadı bunlar peki, benim tükenmem mi lazımdı diyorum olmicak bundan sonra diyor

aman canım yazık etme kendine. bence de hemen yaşadığın ili terk et. bak benim üniversitede arkadaşım vardı bi ödev için tesadüfen karakola gitti bi adam cok yardmcı olmus ödev için sonra evlerine yemege cagırdılar falan o adamın kardeşiyle tanıstırdılar o bahaneyle kız 4 sene yurt odalarında sarma sardı yemekhanede pişirdi o oğlanı besledi gariban aman 4 sene kızı bi aradılar bi sordular anlatamam kıız kaynanasına kalmaya gıdıyordu bi ilgi bi alaka bi gör.sonra 3.sınıfta nişanlandılar.okul bitince de şubatta evlendıler.oğlan yüksekokulu bile bitirememişti beceriksiz sorumsuzun tekiydi ama asla agresif hareketleri falan yoktu kız asırı memnundu cocuktan ailesinden.bunlar subatta evlenıyorlar kız atandı tabi öğretmen olarak oğlan işssiz tüm evi kız döşüyo oğlan kızın atandıgı sehre gdııo falan. sonra oğlan bu calısıo kendi calısmıo tabi triplere girio falan buna bu sopa çekıo kız komaya gırıo bir hafta hastanede bilinci kapalı yatıo,sonra uyanınca ailesini arıo babası gelıo oğlanı kapı dısarı kızı hastaneden cıkarıo götürüo ve arkadasım dıo ki ayse o yıllarca beni el üstünde tutan aman kızım dıyenler evlendıkten sonra bi kere bile aramadılar bosancaz şimdi naptı dıe bile aramadılar dıo. 2 aylık evli kaldım hayatımın en kötü günleriydi dıo.
illa ki böyle olur demıorum ama oğullarının varsa bi kusuru var demezler onu ört bas etmeye calsıırlar zaten canm sakın kanma.bugun böyle tartaklayan iki gün sonra napar seni. o adamla aynı yataga gıreceksın geceni gündüzünü paylasacaksın iş arkadasın değil ki iki saat suratına bakmadan da durabilsen. ailesi ne derse desin sakın inanma o kendini belli etmiş huyunu göstermiş zaten.ezdirme kendini mahvetme bence...sevmeden evlilik de yürümez zaten.

kesin bir şekilde defalarca defalarca söyledim, bu hakaret mesajlarını savcılıga veririm de dedim
net olarak kesin olarak hersekilde bittiğini söylüyorum ama anlamıyor çıldırıcam yakında
naz yaptıgımı inat yaptıgımı sanıyor, bırak bu inadı artık kendine gel normale dön diyor,
kurulabilecek her cümleyi inanki kurdum ama yok anlamıyor anlamıyor
o anlamadıkca ben daha cok bunalıyorum sinirleniyorum

aranızdaki saygı,sevgi ve güven büyük zarara uğramış üstelik size hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uygulamış artık onunla olamayacağını bildiğiniz biriyle evlilik zaten olmaz düşünceleriniz de bu yönde zaten artık ne istediğinizi bildiğinize göre karşı taraf da bunu zamanla kabul edecektir

Son düzenleme:
sizin soğumanız uzaklaşmanız rol değil, siz gerçekten bırakmışsınız; hani burda bazı hanımlar konu açar ya, eşim benden soğudu, eve bağlayamıyorum diye, işte onlara kılavuz olacak bir tavır, tabiki rol yapacaklar sizin gerçekten yaptıklarınızı..erkeği peşinden sürüklemenin en etkili yolu, ondan ayrılmak istediğini tamda zamanı gelince, ne erken ne de geç, önemli olan zamanlamayı yapabilmek..

sizin zamanlamanız mükemmel ama ne yazık ki, gerçekden bitmişsiniz..
keşke tekrar ısınabilseniz çünkü en iyi erkek, pişman olmuş erkekdir..

sizi biraz kendi halinize bıraksa, tekrar dönersiniz gibi ama bırakmıyor..
böylece onu ve ona olan hislerinizi tartmış olursunuz..ondan, her ikiniz içinde biraz zaman isteyin bence..
7 yılın hatrına bunu yapabilirsiniz, hiçbirşey yapamasanız bile..

Son düzenleme:
geri dönme bence..
ne güzel hazır soğumuşken bitsin gitsin..
zamanla unutur o da başka çaresinin olmadığını görünce..

Bir erkek degişebilir mi demişsin ya,
asla degişmez.
7'sinde ne ise 70'inde de odur.

Aklı başında birine benziyorsun
verdiğin karardan geri dönme...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…