MasumAy ne bileyim seks için dememiş
Sehir icinde otele gidip ayri odada neden kalsin yahu gidis amaci belliayrı ayrı öder farklı odada kalırdımbunları düşündüren insanla da yolları ayırırdım zira böyle şeyleri düşünmek dert olmamalı . O an kimin içinden geliyorsa o ödemeli
Hatta hayır canım ben ödeyeceğim olmaz ben ödeyeceğim tartışması olmadan zevkli olmaz
Kim öderse ödesin ama böyle yarı yarıya ödeyelim muhabbeti çok çirkin olur. Arkadaş değilsiniz sonuçta. O oteli ödüyorsa sen akşam yemeğini ödersin. Başka bir masrafı karşılarsın. Fakat bunu bu kadar detaylı düşünmen biraz üzücü. Çalışıyormuşsun zaten. Senden daha çok kazanıyor olabilir başka ekstra masrafları/borcu vardır vs. O daha çok kazanıyor diye yada erkek diye her şeyi ödeyecek diye bir kanun yok. Ha gönül ister öyle olsunMerhaba, sevgilimle şehir içinde bir gece otelde kalmayı düşünüyoruz. Yol masrafı vs olmayacak.
Sizce otel ücretini kim karşılamalı? Tatil gibi uzun bir durum olmadığı için onun karşılaması gerektiğini düşünüyorum ben, benden hepsini ödememi zaten beklemez ama yarı yarıya ödemeyi teklif ederse de rahatsız olurum gibi. O benden biraz fazla kazanıyor ama çok büyük bir fark da yok aramızda gelir olarak bu arada.
Sizin fikirleriniz neler?
belki adam yatakta efsane kadin vasat ve kazanan taraf kadın olacakHem sevişecek hem oteli ödetecek kazanan erkek tarafıkaybeden siz
Belki jigolabelki adam yatakta efsane kadin vasat ve kazanan taraf kadın olacak
jigolo olsa otel parasini kimin odeyecegi belli olurdu:)Belki jigola
Sevgilinizle buluşacaksınız . Tüm masrafların hesabını kitabını yapmışsınız anlamadığım kalınacağı yerin hesap derdi nasıl oluştu sizde.Merhaba, sevgilimle şehir içinde bir gece otelde kalmayı düşünüyoruz. Yol masrafı vs olmayacak.
Sizce otel ücretini kim karşılamalı? Tatil gibi uzun bir durum olmadığı için onun karşılaması gerektiğini düşünüyorum ben, benden hepsini ödememi zaten beklemez ama yarı yarıya ödemeyi teklif ederse de rahatsız olurum gibi. O benden biraz fazla kazanıyor ama çok büyük bir fark da yok aramızda gelir olarak bu arada.
Sizin fikirleriniz neler?