- 6 Temmuz 2023
- 5.492
- 20.386
Ay ne bileyim seks için dememişHayir canim yemek mi bu? Uzak bir yere tatile gidilse ortak odenir de, muhtemelen seks amaciyla otelde kaliniyorsa bi zahmet erkek odesin ya
Demek ki sevişmek için gidiyo bunlar şimdi anladımSevişme gecesi planlayıp ödemesini düşünüyor (dert ediyor) olmak o sevişmenin mantıksız olduğunun göstergesi. Sevişmeyin
bir cift kendi yasadigi sehirdeki otele bir geceligine neden gider??Ay ne bileyim seks için dememiş
Yasadiklari sehirde 1 gece otelde kalmayi planliyorlarsa tavla oynamayacaklardir diye dusunuyorumAy ne bileyim seks için dememiş
Ee başka odaya da kahvaltı söyleyin her gün onu da ödesinama yarı yarıya ödemeyi teklif ederse de rahatsız olurum gibi
Kafanıza bu kadar takıyorsunuz Alman üsulü yapın.Merhaba, sevgilimle şehir içinde bir gece otelde kalmayı düşünüyoruz. Yol masrafı vs olmayacak.
Sizce otel ücretini kim karşılamalı? Tatil gibi uzun bir durum olmadığı için onun karşılaması gerektiğini düşünüyorum ben, benden hepsini ödememi zaten beklemez ama yarı yarıya ödemeyi teklif ederse de rahatsız olurum gibi. O benden biraz fazla kazanıyor ama çok büyük bir fark da yok aramızda gelir olarak bu arada.
Sizin fikirleriniz neler?
Ülke problemlerine ışık tutmak adınabir cift kendi yasadigi sehirdeki otele bir geceligine neden gider??
Alman gibi sevişeceklerse oluru varKafanıza bu kadar takıyorsunuz Alman üsulü yapın.
Ayh otele gitsinler zaten orda burda parkta sevişen görmek istemem açıkçasıbir cift kendi yasadigi sehirdeki otele bir geceligine neden gider??
ben almanla sevisiyom yine de alman usulü yapmıyoruzAlman gibi sevişeceklerse oluru var
+1Hayir canim yemek mi bu? Uzak bir yere tatile gidilse ortak odenir de, muhtemelen seks amaciyla otelde kaliniyorsa bi zahmet erkek odesin ya
Spa, havuz dermişim.bir cift kendi yasadigi sehirdeki otele bir geceligine neden gider??
adam dogru soylemis. kamu ile otelin arasinda en ufak bir alaka yok ama zamaninda otelde kalmis kizlar panik oluyor, kkya konu acip duruyorlar.sen ilerisi için kamu için sıkıntı olur diye geriliyorsun iki ayri oda tutalım dedi bana (otel kaydı açısından). Ben kpss hazırlanıyorum ileride kamu istiyorum bundan dolayı dedi.
hiç öyle alman usulü sevişme ödemesi görmedim duymadım zaten ama almanla sevişmenin pozitif yanlarını duydum, yengeç sen süper birisinben almanla sevisiyom yine de alman usulü yapmıyoruz
her şeyin adabi var ya, cok cirkin
Ayrı oda tutup gönlünü ferah edip yine aynı odada kalacaksınız adam sana şıklık olsun diye söylemiş sen öde diye söylememiştir bence sen cimrisin. Adam cimri diye düşünüyorsan yine baştaki fikrim geçerli sevişme, gitme.. Ama ayrı tutalım demes
İlla seks için değil aslında yani o da olur tabi ama evlerimiz müsait olmadığı için baş başa vakit geçirmek istiyoruz. Tabi sevişmek de istiyoruz. Bu arada şunu söyleyeyim şimdiye kadar bir kere böyle otelde kaldık o teklif etmişti anlık gelişti ve o ödedi. Fakat geçenlerde bi muhabbette sen ilerisi için kamu için sıkıntı olur diye geriliyorsun iki ayri oda tutalım dedi bana (otel kaydı açısından). Ben kpss hazırlanıyorum ileride kamu istiyorum bundan dolayı dedi. Ama ayrı tutalım demesi acaba biraz da ayrı ödemek istemesinden mi diye de düşündürdü beni. Normalde bir şeyler ödemekten kaçınan birisi değil bu konuda gerçekten benim rahat etmem icin mi dedi ayrı ayrı tutsak da o mu ödeyecek yoksa ayrı ödeyelim demeye mi getirdi anlamadım. Normalde üstüne düşüneceğim bir şey değildi bu konu ama bu muhabbet kafamı karıştırdı yani
Biriniz yemekleri ödeyin biriniz konaklamayı.Merhaba, sevgilimle şehir içinde bir gece otelde kalmayı düşünüyoruz. Yol masrafı vs olmayacak.
Sizce otel ücretini kim karşılamalı? Tatil gibi uzun bir durum olmadığı için onun karşılaması gerektiğini düşünüyorum ben, benden hepsini ödememi zaten beklemez ama yarı yarıya ödemeyi teklif ederse de rahatsız olurum gibi. O benden biraz fazla kazanıyor ama çok büyük bir fark da yok aramızda gelir olarak bu arada.
Sizin fikirleriniz neler?