Para hesabı yaptığınız biriyle otelde kalmak bence iğrenç bir durum.Merhaba, sevgilimle şehir içinde bir gece otelde kalmayı düşünüyoruz. Yol masrafı vs olmayacak.
Sizce otel ücretini kim karşılamalı? Tatil gibi uzun bir durum olmadığı için onun karşılaması gerektiğini düşünüyorum ben, benden hepsini ödememi zaten beklemez ama yarı yarıya ödemeyi teklif ederse de rahatsız olurum gibi. O benden biraz fazla kazanıyor ama çok büyük bir fark da yok aramızda gelir olarak bu arada.
Sizin fikirleriniz neler?
benden hepsini ödememi zaten beklemez ama yarı yarıya ödemeyi teklif ederse de rahatsız olurum gibi.
Bir gece otelde kalıyorlar bence hiç yazık değil amaYazık çocuğa
Noluyo yavBir gece otelde kalıyorlar bence hiç yazık değil ama
Ortak ödemeyi teklif.ederim, onun istemesine bırakmam.Merhaba, sevgilimle şehir içinde bir gece otelde kalmayı düşünüyoruz. Yol masrafı vs olmayacak.
Sizce otel ücretini kim karşılamalı? Tatil gibi uzun bir durum olmadığı için onun karşılaması gerektiğini düşünüyorum ben, benden hepsini ödememi zaten beklemez ama yarı yarıya ödemeyi teklif ederse de rahatsız olurum gibi. O benden biraz fazla kazanıyor ama çok büyük bir fark da yok aramızda gelir olarak bu arada.
Ekleme, onun ısrarıyla oluyorsa o ödemeli, ortak kararsa para da ortak olmalıOrtak ödemeyi teklif.ederim, onun istemesine bırakmam.
Yarı yarıya “ insana biraz kendini enayi gibi hissettirmiyor mu “bilmem, ben de sevgilimle uzak mesafedeyken hep otellerde tatillerde falan buluşturduk. hic konusmadik. ilk kim atladiysa o odedi. oteli o odediyse yola bilete asla karismadi, ben odediysem baska seye elimi surmedim, bazen ben ucak biletlerini aldim o otelleri, bazen o ucak biletlerini aldi ben otelleri, bazen hem ben ucak biletlerini aldim hem ben otelleri(mastercard gecmeyen ulkede o nakitsiz olunca acil durum paramdan harcadik ne var ne yok)
ama bir şekilde dengede gittik. ne ben kendimi kullanilmis hissettim ne benim sponsorum gibi davrandi.
bir sekilde ortayi bulmaniz lazim. ama adam "yari yariya" derse bilmiyorum o gece nasil sevişirsiniz. igrenc bir laf. hic sevmiyorum o lafi:))
Nesi yazik?Yazık çocuğa
Ortak ödenmesin miNesi yazik?
Merhaba, sevgilimle şehir içinde bir gece otelde kalmayı düşünüyoruz. Yol masrafı vs olmayacak.
Hayir canim yemek mi bu? Uzak bir yere tatile gidilse ortak odenir de, muhtemelen seks amaciyla otelde kaliniyorsa bi zahmet erkek odesin yaOrtak ödenmesin mi