- Konu Sahibi Ashiyamizuki
-
Aile ile tanıştırma 1.aydan önce oldu. Ikimiz de evlilik amacıyla görüşüyorduk aslına bakarsanız. Ailemle tanıştırdıktan sonra güvenmemeye başladım ben. Yalan yakaladım vs..1. Ayda güvensizlik başlıyorken koştur koştur aile ile nasıl tanıştırılıyor?
Yalan yakaladım . bir de bi söylediği diğerini tutmuyordu bazen. Belirttigimde ise geçmişi unutmaya çalıştığını bu yüzden hatırlamadığını söylediaile ile tanışmak ne ki? her sevgilsiinin ailesi ile tanışıyor olabilir, herkese seninle evlenmek istiyorum demiş olabilir. bilemezsin, çok önemseme.
ayrıca hiç bi sebep yokken mi güvensizlik oldu? yani güvenmiyosan ayrılırsın yani o bana güven diye peşinde dolanamaz, o konuda haklı.
Haklısın. Ama şöyle bir şey var başından beri ciddiydi sanki. Ona ben de evlenmek isterim tabi vakit geçirmek için senle beraber değilim ama henüz evliliğe hazır değilim dediğimde nasıl değilsin diye bozulmuştu.Evlilik erkeklerin en büyük kozudur. Biz kızlarda evlilik deyince hemen yelkenleri indiriyoruz. Evlenmeyecekti seninle. Nişan alışverişine çıkana kadar evlilik şaka gibi geliyor. O evlilik lafını ortaya atmıştır, baktı ciddileşiyor kaçtı gitti işte. Salla gitsin. Tanışır tanışmaz da evlilik lafını ortaya atana güvenip evine götürme. Önce onun annesi bacısı seninle tanışsın çok ciddilerse. Bir süre bilmesin evini aileni. Ortalık sapık dolu.
Ama güven de kendiliğinden kazanılacak bir şey değil bence. Seviyor olsak da karşı taraf güven kırıcı davranışlarda bulunmuş olabilirGüvenin olmadığı yerde sevgi olmaz .
Daha çok yenisiniz unutursun merak etme
Çok teşekkürler... Halen arkadaşımın hesabından bakıp duruyorum takipçisine. Bir daha bakmayacağım tutacağım kendimideğmeyecek bir insan için üzülme, sana tavsiyem kesinlikle iletişimi kes, sakın sosyal ortamlardan profilini inceleme, bırak kimle ne yapıyorsa yapsın. elbet doğru insanla karşılaşırsın, hiç ummadığın bir anda kim bilir...
1 ayda birini sevmek için çok kısa bir zamsn. Güvensizlik varsa tam tanımıyorsun demektir o Kişiyi tanımadığın birini de sevemezsin hoşlantı olur oAma güven de kendiliğinden kazanılacak bir şey değil bence. Seviyor olsak da karşı taraf güven kırıcı davranışlarda bulunmuş olabilir
Kendini iyi tanıtmıştı aslında bu güven problemi peydah olana dek her şey yolundaydı. Yani birini seviyorsunuz guveniyorsunuz da, sonrasında sizin güveninizi sarsacak bir şey yapıyor. Sevgi hemen tükeniyor mu misal? Hoşlantı kadar basit değildi kendi hislerimden eminim1 ayda birini sevmek için çok kısa bir zamsn. Güvensizlik varsa tam tanımıyorsun demektir o Kişiyi tanımadığın birini de sevemezsin hoşlantı olur o
Bu kısa zaman dilimi içerisinde ne kadar çok sevmiş olabilirsiniz ki? Bunun adı sadece hayal kırıklığı. Bir an evvel aşmanız dileğiyle...Aile ile tanıştırma 1.aydan önce oldu. Ikimiz de evlilik amacıyla görüşüyorduk aslına bakarsanız. Ailemle tanıştırdıktan sonra güvenmemeye başladım ben. Yalan yakaladım vs..
Teşekkür ediyorum. Sevmek zamana endekslenmiş bir kavram değil. Kişiden kişiye göre de değişebilir. Ben sevdiğimi biliyorum. Ki ilişkinin 1. ayında güvensizlik başladı dedim. İlişkiden önceki tanışma evresi de var. O ara Hoşlantı boyutunda iken sonradan sevmeye dönüşmüş olamaz mı? Ama sevmemiş olmayı dilerdim sadece hayal kırıklığı olsa idi kolay atlatılırdıBu kısa zaman dilimi içerisinde ne kadar çok sevmiş olabilirsiniz ki? Bunun adı sadece hayal kırıklığı. Bir an evvel aşmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?