• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kolay atlatılır?

Yalanını yakaladığında verdiği cevaplar konuyu geçiştirmek için olduğu apaçık. Ne diyecekti; aaa evet yalan söyledim mi?? Güvenmemekte çok haklısın. Oyüzden kendini suçlama. Zaten ayrıldıktan sonra onun yaptıkları da haklı olduğunu gösteriyor. Bir süre elbet zorlanacaksın. Hem sinir hem üzüntü.. ama sosyal hayata karış, arkadaşlarınla görüş, spor yap, aktivitelere katıl, düşünmemeye çalış, kendini meşgul et yani. Onu hiçbir şekilde takip etme. Zamanla üstü kapanacak ve çok daha iyi olacaksın

Evlilik erkeklerin en büyük kozudur. Biz kızlarda evlilik deyince hemen yelkenleri indiriyoruz. Evlenmeyecekti seninle. Nişan alışverişine çıkana kadar evlilik şaka gibi geliyor. O evlilik lafını ortaya atmıştır, baktı ciddileşiyor kaçtı gitti işte. Salla gitsin. Tanışır tanışmaz da evlilik lafını ortaya atana güvenip evine götürme. Önce onun annesi bacısı seninle tanışsın çok ciddilerse. Bir süre bilmesin evini aileni. Ortalık sapık dolu.

arkadasa katılıyorum. evlılık deyınce kacıyor erkekler

Yalanını yakaladığında verdiği cevaplar konuyu geçiştirmek için olduğu apaçık. Ne diyecekti; aaa evet yalan söyledim mi?? Güvenmemekte çok haklısın. Oyüzden kendini suçlama. Zaten ayrıldıktan sonra onun yaptıkları da haklı olduğunu gösteriyor. Bir süre elbet zorlanacaksın. Hem sinir hem üzüntü.. ama sosyal hayata karış, arkadaşlarınla görüş, spor yap, aktivitelere katıl, düşünmemeye çalış, kendini meşgul et yani. Onu hiçbir şekilde takip etme. Zamanla üstü kapanacak ve çok daha iyi olacaksın
Çok teşekkürler tavsiyelerin için. Bugün yakın arkadaşlarımla gezdim tozdum. O aklıma nadiren geldi.

Senin adın Nur*ah olabilirmi benim de bu isimde tanıdığım bi kızın başına aynı bu olay geldi de o musun acaba ?

Bırak be bu erkek milletine takma allah birşeyi laybettiriyorsa inan ki en güzelini vermek için sen içini ferah tut kısmetin seni dağda bayırda olsan bulur gidene hiiiiç üzülme tatlım sonra bu üzüldüklerine üzülürsün

Bırak be bu erkek milletine takma allah birşeyi laybettiriyorsa inan ki en güzelini vermek için sen içini ferah tut kısmetin seni dağda bayırda olsan bulur gidene hiiiiç üzülme tatlım sonra bu üzüldüklerine üzülürsün
Allah razı olsun. Bütün dileyenlerin karşısına şimdiye kadarkilerin kat kat iyisini çıkarsın inşallah:) yok Nurah değil ismim

Uzuuun bir zaman sonra ilk kez birini sevdim. O da beni gerçekten seviyor sandım. Ki belki de seviyordur bilmiyorum ama sonradan sonraya sevgisini hiç hissedemedim. İlişkimizin birinci ayından itibaren güvensizlikler başladı ama o güvenmem için çabalamadı bile. Güvenmek zorundasın seven güvenir diye dayatmaya çalıştı hep güven kendiliğinden belirirmiş gibi. bana önceden söylediği bir şeyin yalan olduğunu fark edip ayrılmak istedim. O da hiç açıklama yapamayacağını ne dese zaten inanmadığımı iddia ederek kabul etti. 5-6 gün sonra benim bu durumdan rahatsız olacağımı bile bile instagram profilinde bir düzenleme yaptı ve yeni kızları eklemeye onların fotoğraflarını beğenmeye başladı. Evlenmek istiyordu benimle ailemle bile tanıştı. Evlenmek isteyen biri bu kadar kolay vazgecer mi? Ben bir şeyleri düzeltmesini beklerken o başkalarını tavlama peşinde. Hislerimi anlatan bir mesaj attım ve tamamen sildim onu her yerden engelledim. Şimdi canım çok sıkkın kandırılmış hissediyorum onunla geçirdiğim vakte acıyorum teselliye ihtiyacım var kaç gündür mutsuzum. Nasıl bir yol izlemeliyim unutmak ve sindirmek için?
Senle evlenmek istiyorun diyen erkeklere kanmayin lutfen soz degil icraata bakin.erkeklerde sozle kandiran cok.bu tip kisilerden uzak durun.sakin iletisime gecmeyin.yalniz kalmamaya bak arkadaslarinla gorus hobi edin kurslara falan git.bos oturursan zaman gecmez.en onemlisi duzgun biri cikarsa tani civi civiyi soker

Senle evlenmek istiyorun diyen erkeklere kanmayin lutfen soz degil icraata bakin.erkeklerde sozle kandiran cok.bu tip kisilerden uzak durun.sakin iletisime gecmeyin.yalniz kalmamaya bak arkadaslarinla gorus hobi edin kurslara falan git.bos oturursan zaman gecmez.en onemlisi duzgun biri cikarsa tani civi civiyi soker
Teşekkür ediyorum. Normalde kolay kanan bi tip degilim aslında ama basiret bağlanması yaşadım ...

Back