cok zor durum allah sizede yardim etsin evlenince isin rengi daha farkli daha zordur eminim. yapılan ağırıma giden hic mi değerim yoktu en azindan adam gibi ayrılabilirdik bu şekilde olmamaliydiDaha 2 gün ne ki
Ben bak evlenmiş barklanmış adamdan engel yedim kocamdan
Kendi kendine tepindi durdu 1 ay sonra kaldırdı engeli
Onca lafı sözü de yuttu güya o engel asla kalkmayacaktı.
Sen biraz daha bekle bunların kafası sonradan dank ediyor.
Hemen geri adım atma tabi. Ben annemin evindeyim dönmüyorum.
Kapımda yatması lazım geri dönmem için hoş ben yine dönmem kolay kolay da.
Sen biraz süründürür affedersin rahat ol boşver o seni kaybetmekten korksun.
Geri gelecek güven bana.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dogru yapmismiyim? bundan sonra ne olur?
- Konu Sahibi aysel kar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hayir hic mi kiymetim yoktu onca yılın ayrılığı ne bileyim konuşup ayrılmak varken boyle olduCanım senin değerini o mu belirliyor,o kim ki? Herkes kendi bildiği gibi muamele eder..demek ki bilgisi bu kadarmış...Böyle düşünme...Anlaşamıyorduk yol yakınken döndüm de bitsin...
Başkalarına melek. Ama bana gelince yaptıgım en küçük şeyin bedelini ödememi isterdi. ama kendisi ne yaparsa yapsın o bedeli ödemezdi.Sürekli bi çaba halindeydim. İnanın şuanki sürecimde bile bana konuşma şansı dahi vermedi öyle egoist son söz onda. bende sizin gibi hep içimde ukte kaldı söylemek istediklerim ama inanın ne söylerseniz söyleyin anlamıcak. Lütfen benim yaptıgımı yapmayın bırakın böyle bitsin. Yıllarca böyle bitmesin diye çabaladım hep daha kötü oldu bir sonraki sefer. Şuan tek dediğim nasıl bu kadar izin verdin seni manipüle etmesine ? kendime olan özgüvenimi kaybetmişim megerse ben aslında bu kadar emegi haketmeyen biriymiş.surekli kapris küsme terketme var değil mi. başkasına karşıda boyle mi? yoksa biz çektiğimiz için bize mi yapılıyor
Canım senin değersizliğinle alakası yok.cok zor durum allah sizede yardim etsin evlenince isin rengi daha farkli daha zordur eminim. yapılan ağırıma giden hic mi değerim yoktu en azindan adam gibi ayrılabilirdik bu şekilde olmamaliydi
O kendisi değersiz ki kendine yakışmayan hareketler sergiliyor.
Kendini kötü hissetmene gerek yok.
Sen dört dörtlük de olsan karşı taraf neyse sana ona yansıtır.
Allah razı olsun tabiki evlilik çok daha zor.
Evleneceğin insanı iyi seçmen gerek.
Tabi anlamak da zor bişey demiyorum.
Benim ki evlenmeden önce dünyanın en olgun insanıyken evlendikten sonra çocukça davranan bi ergene dönüştü.
Ailecek şok içindeyiz .
Benim de hatalarım var tabi. Elbet sende kendini sorguladığında eksiklerin yanlışların olduğunu göreceksin.
O da görsün zamana bırak . Peşinde koşma hiç bi şekilde. Seven asla gitmez zaten. Onun ki blöf aldanma.
inanın sizi o kadar iyi anlıyorum ki aslında sizin de zorunuza giden sizi dinlememesi. bu durum iste insani yıpratıyor nasil olur ya diyorsun nasil yapar bu kadar mi degersizim algisi oluyor. iste baskasina farkli size ayri davraniyorsa size nazi gectigi icin nede olsa bu beni ceker dusuncesi oluyor halbuki insan sevdigi insana deger verirBaşkalarına melek. Ama bana gelince yaptıgım en küçük şeyin bedelini ödememi isterdi. ama kendisi ne yaparsa yapsın o bedeli ödemezdi.Sürekli bi çaba halindeydim. İnanın şuanki sürecimde bile bana konuşma şansı dahi vermedi öyle egoist son söz onda. bende sizin gibi hep içimde ukte kaldı söylemek istediklerim ama inanın ne söylerseniz söyleyin anlamıcak. Lütfen benim yaptıgımı yapmayın bırakın böyle bitsin. Yıllarca böyle bitmesin diye çabaladım hep daha kötü oldu bir sonraki sefer. Şuan tek dediğim nasıl bu kadar izin verdin seni manipüle etmesine ? kendime olan özgüvenimi kaybetmişim megerse ben aslında bu kadar emegi haketmeyen biriymiş.
yinede bu olaylar insanı yıpratıyor tabiki. evlendikten sonra size boyle yapması zaten gitmez beni çeker düşüncesi. elbette iki tarafta hata oluyor bende sinirlenince cok kotu laflar sarfedebiliyorum ki ettimdeCanım senin değersizliğinle alakası yok.
O kendisi değersiz ki kendine yakışmayan hareketler sergiliyor.
Kendini kötü hissetmene gerek yok.
Sen dört dörtlük de olsan karşı taraf neyse sana ona yansıtır.
Allah razı olsun tabiki evlilik çok daha zor.
Evleneceğin insanı iyi seçmen gerek.
Tabi anlamak da zor bişey demiyorum.
Benim ki evlenmeden önce dünyanın en olgun insanıyken evlendikten sonra çocukça davranan bi ergene dönüştü.
Ailecek şok içindeyiz .
Benim de hatalarım var tabi. Elbet sende kendini sorguladığında eksiklerin yanlışların olduğunu göreceksin.
O da görsün zamana bırak . Peşinde koşma hiç bi şekilde. Seven asla gitmez zaten. Onun ki blöf aldanma.
o yüzden sizde boşverin bazı şeyleri. Belli bir başta karşınızdaki adam olgun olup bu hayattan ne istediğini bilmesi gereken yaşta. Yaşımızın en güzel zamanları kıymetini bilin . bir sevgiliden ayrılmak koymaz ama böyle bir adamla evlenip evlilik ne demek yaşayamadan boşanmak insana koyuyor inanın . 6 yıl dile kolay 19 yaşımda tanıdım bende aynı sizin dediğiniz gibi bir ilişkim oldu . sonu hüsran. Kaybeden değil asıl Allah tarafından korunansınız görün. 3 günlük mutluluk için bir ömrünüzü heba etmeyin .inanın sizi o kadar iyi anlıyorum ki aslında sizin de zorunuza giden sizi dinlememesi. bu durum iste insani yıpratıyor nasil olur ya diyorsun nasil yapar bu kadar mi degersizim algisi oluyor. iste baskasina farkli size ayri davraniyorsa size nazi gectigi icin nede olsa bu beni ceker dusuncesi oluyor halbuki insan sevdigi insana deger verir
gerçekten o kadar doğru ki boyle insanla zaten mutluluk gelmez buna eminim toksit ilişki denilen bu sanirim. surekli sancılı bir ilişki durumu.benim hincim bunca yılın hatrı bu mu ya demek karşısına geçip bu kadar mı değerim yoktu demek niye böyle yaptın demek icim içimi kemiriyor isteo yüzden sizde boşverin bazı şeyleri. Belli bir başta karşınızdaki adam olgun olup bu hayattan ne istediğini bilmesi gereken yaşta. Yaşımızın en güzel zamanları kıymetini bilin . bir sevgiliden ayrılmak koymaz ama böyle bir adamla evlenip evlilik ne demek yaşayamadan boşanmak insana koyuyor inanın . 6 yıl dile kolay 19 yaşımda tanıdım bende aynı sizin dediğiniz gibi bir ilişkim oldu . sonu hüsran. Kaybeden değil asıl Allah tarafından korunansınız görün. 3 günlük mutluluk için bir ömrünüzü heba etmeyin .
Bende senin gibiydim !!yinede bu olaylar insanı yıpratıyor tabiki. evlendikten sonra size boyle yapması zaten gitmez beni çeker düşüncesi. elbette iki tarafta hata oluyor bende sinirlenince cok kotu laflar sarfedebiliyorum ki ettimde
Öfke kontrol problemim vardı kabul ediyorum.
Ağzımı tutamazdım. Ağır konuşurdum.
Merak etme bunlar seni kötü bir insan yapmaz.
Onu sevmediğin anlamına da gelmez.
Saygısızlık evet kabul edilemez ama törpülenebilir.
Ben çok yol kat etmiştim bu konuda.
Fakat sonuç hüsran oldu.
Bana dediğin gibi o da seni kaybetmeyeceğinden emin.
Sevgine güveniyor, gidemeyeceğini düşünüyor.
Ummadıkları bir tepkiyle karşılaşınca da toslayıp kalıyorlar.
Bu yüzden şaşırt onu, peşine düşme. Hatasından ders almayı öğrensin.
İlerde evlendiğini düşün ota b’ka engel mi atacak?
Öylesiyle evliliği sürdürmek çok çok zor olur.
Yaşı da büyük sonuçta toparlasın kendine yakışır şekilde davransın sonra suçsuz günahsız kızlarımızın başı yanıyor.
o kadar dogruki iste bu tarz ilişkilerde saygıyı kaybedince her sey bitiyor. açıkçası bende barışma taraftari degilim sadece pişman olsun istiyorum biraz beni anlaşın birde haklıymış gibi iste çıkınca sınırımı bozan oBende senin gibiydim !!
Fakat sonuç hüsran oldu.
Yaşı da büyük sonuçta toparlasın kendine yakışır şekilde davransın sonra suçsuz günahsız kızlarımızın başı yanıyor.
Kesinlikle. Pişman olacağından eminim ben. Sen bu güçlü tavrını koru yeter. Dönüp gelecek o sana. O zaman karar verirsin ne yapacağına Erkekler bayılır zeytinyağı gibi üste çıkmaya. Kendi kendine batsın çıksın . Sonunda neyin ne olduğunu anlayacak.o kadar dogruki iste bu tarz ilişkilerde saygıyı kaybedince her sey bitiyor. açıkçası bende barışma taraftari degilim sadece pişman olsun istiyorum biraz beni anlaşın birde haklıymış gibi iste çıkınca sınırımı bozan o
o kadar güzel yazmışsınız ki . Ailem büyüttü okuttu meslek sahibi etti . Büyüyemeyen bir adam geldi hayatımı dar duman etti.Bende senin gibiydim !!
Fakat sonuç hüsran oldu.
arayıp onca yılın hatrı bu muydu bende barışmak istemiyorum ama bu kadar mı degersizim dememek için kendimi zor tutuyorumKesinlikle. Pişman olacağından eminim ben. Sen bu güçlü tavrını koru yeter. Dönüp gelecek o sana. O zaman karar verirsin ne yapacağına Erkekler bayılır zeytinyağı gibi üste çıkmaya. Kendi kendine batsın çıksın . Sonunda neyin ne olduğunu anlayacak.
Hangi anne baba ister evladı mutsuz olsun haketmediği bi muameleye maruz kalsın..o kadar güzel yazmışsınız ki . Ailem büyüttü okuttu meslek sahibi etti . Büyüyemeyen bir adam geldi hayatımı dar duman etti.
Anne babanız için güçlü olun sizde.
Eden bulur, siz kendinizi toparlarsınız.
Çok şükür mesleğiniz varmış.
Böyle tipler sonunda hep perperişan ortada kalıyor zaten.
Allah yardımcınız olsun umarim zor zamanlarda gecero kadar güzel yazmışsınız ki . Ailem büyüttü okuttu meslek sahibi etti . Büyüyemeyen bir adam geldi hayatımı dar duman etti.
Hatır sakın arama.arayıp onca yılın hatrı bu muydu bende barışmak istemiyorum ama bu kadar mı degersizim dememek için kendimi zor tutuyorum
Ararsan iyice pohpohlamış olacaksın.
Arama ki, o kendini değersiz hissetsin.
Vay be nasıl beni silip attı hayatından diye düşünsün korksun.
oyle hisseder mi ki kendide tam tersi bana engel atmış arkadaşının numarasından atmamış normalde ordan sildirirdi ama ordanda baktigini pek sanmıyorum çünkü ordanda engellemistimHatır sakın arama.
Ararsan iyice pohpohlamış olacaksın.
Arama ki, o kendini değersiz hissetsin.
Vay be nasıl beni silip attı hayatından diye düşünsün korksun.
Tabiki hisseder.oyle hisseder mi ki kendide tam tersi bana engel atmış arkadaşının numarasından atmamış normalde ordan sildirirdi ama ordanda baktigini pek sanmıyorum çünkü ordanda engellemistim
Sakın arayıp kendini küçük düşürme.
O arayana kadar arama hatta.
Senin arayacağın bir durum yok sen üzerine düşeni yapmışsın .
hatasını anlasa bile ki sanmıyorum bu şekilde olduktan sonra ilişki cok yipraniyor çokta yiprandiTabiki hisseder.
Sakın arayıp kendini küçük düşürme.
O arayana kadar arama hatta.
Senin arayacağın bir durum yok sen üzerine düşeni yapmışsın .
- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33