- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi Ashiyamizuki
Eleştrilerde seni kendine getirmek için bence. Haklısın hepimiz hata yapabiliriz ve yaptıkta. Ve bu hatalarımıza güvenip sana yorum yapıyoruz. Bir ay hatasını bende yaptım ne yazık ki çok ciddiydi beyefendi. Bir ay sonunda yüzük takıldı. Sonra noldu bilmiyorum birden bana bağımlı bir manyağa dönüştü. Hata yapıyorum bununla ömür geçmez dedim kendi kendime ama beni o terk etti. İliskiye yeterli özeni vermiyorum diye ama öyle bir konuştu ki sanırsın ben onun kolunu bacağını kestim. Allah korudu beni. Aileme beni rezil etti. Anneme geçmişte yaşadığım özel şeyleri anlatmış. Bende güvenip anlatmıştım. Abilerimi arayıp portakal başkasını seviyor onunla yazışıyor dedi. İki buçuk sene oldu kopalı bu manyaktan abimle daha dört beş aydır görüşüyoruz. Biri bana kısa zaman derse kafam atıyor bu yüzden :) kendinize yazık etmeyin. Herkes ben kadar şanslı olmayabilir. Arabaya bindirip hız sınırını aşıp kaza yapmaya çalıştı beni korkuttu. Sinir Krizi geçirdi direksiyonda neler neler. Gerçekten adımlarını sağlam at. Üzülürsün normal ama kendini yıpratma noktasına getirme. Buradaki kimse senin kötülüğünü istemez.