Nasıl kolay atlatılır?

Yalanını yakaladığında verdiği cevaplar konuyu geçiştirmek için olduğu apaçık. Ne diyecekti; aaa evet yalan söyledim mi?? Güvenmemekte çok haklısın. Oyüzden kendini suçlama. Zaten ayrıldıktan sonra onun yaptıkları da haklı olduğunu gösteriyor. Bir süre elbet zorlanacaksın. Hem sinir hem üzüntü.. ama sosyal hayata karış, arkadaşlarınla görüş, spor yap, aktivitelere katıl, düşünmemeye çalış, kendini meşgul et yani. Onu hiçbir şekilde takip etme. Zamanla üstü kapanacak ve çok daha iyi olacaksın

arkadasa katılıyorum. evlılık deyınce kacıyor erkekler

Çok teşekkürler tavsiyelerin için. Bugün yakın arkadaşlarımla gezdim tozdum. O aklıma nadiren geldi.

Senin adın Nur*ah olabilirmi benim de bu isimde tanıdığım bi kızın başına aynı bu olay geldi de o musun acaba ?

Bırak be bu erkek milletine takma allah birşeyi laybettiriyorsa inan ki en güzelini vermek için sen içini ferah tut kısmetin seni dağda bayırda olsan bulur gidene hiiiiç üzülme tatlım sonra bu üzüldüklerine üzülürsün

Allah razı olsun. Bütün dileyenlerin karşısına şimdiye kadarkilerin kat kat iyisini çıkarsın inşallah:) yok Nurah değil ismim

Senle evlenmek istiyorun diyen erkeklere kanmayin lutfen soz degil icraata bakin.erkeklerde sozle kandiran cok.bu tip kisilerden uzak durun.sakin iletisime gecmeyin.yalniz kalmamaya bak arkadaslarinla gorus hobi edin kurslara falan git.bos oturursan zaman gecmez.en onemlisi duzgun biri cikarsa tani civi civiyi soker

Teşekkür ediyorum. Normalde kolay kanan bi tip degilim aslında ama basiret bağlanması yaşadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…