Nasıl kolay atlatılır?

Eleştrilerde seni kendine getirmek için bence. Haklısın hepimiz hata yapabiliriz ve yaptıkta. Ve bu hatalarımıza güvenip sana yorum yapıyoruz. Bir ay hatasını bende yaptım ne yazık ki çok ciddiydi beyefendi. Bir ay sonunda yüzük takıldı. Sonra noldu bilmiyorum birden bana bağımlı bir manyağa dönüştü. Hata yapıyorum bununla ömür geçmez dedim kendi kendime ama beni o terk etti. İliskiye yeterli özeni vermiyorum diye ama öyle bir konuştu ki sanırsın ben onun kolunu bacağını kestim. Allah korudu beni. Aileme beni rezil etti. Anneme geçmişte yaşadığım özel şeyleri anlatmış. Bende güvenip anlatmıştım. Abilerimi arayıp portakal başkasını seviyor onunla yazışıyor dedi. İki buçuk sene oldu kopalı bu manyaktan abimle daha dört beş aydır görüşüyoruz. Biri bana kısa zaman derse kafam atıyor bu yüzden :) kendinize yazık etmeyin. Herkes ben kadar şanslı olmayabilir. Arabaya bindirip hız sınırını aşıp kaza yapmaya çalıştı beni korkuttu. Sinir Krizi geçirdi direksiyonda neler neler. Gerçekten adımlarını sağlam at. Üzülürsün normal ama kendini yıpratma noktasına getirme. Buradaki kimse senin kötülüğünü istemez.

Allah korumuş... Çok üzücü Allah iyilerle karşılaştırsın her daim. Evet ama açıklama rağmen zamana takılmış durumdalar. Ki bizim yüzüklerin takılması ağustosa ayarlanmıştı babası uygun mu diye sormuştu. Yani daha zaman vardı aslında evlenmek istiyor dediyse pat diye evlenecek değildik. Sadece adımlarımız o yöndeydi.

Yani evlenme konusunda ciddi olduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda bunu beni sevdiği için değil de atandığı yerde yalnız kalmamak için(4ve5.bölgelere atama yapılacak) veya birine inat olsun diye istediği şüphesi aklımı kurcalıyordu.

Evet bunda bi gamsızlık bi umursamazlık vardı çoğu zaman. Karşılıklı idi davranışları da mesela ben mesajda "canım"lı hitap etmeyince o da hemen hitapsız yazıyordu. Gurur yapıyordu ben trip atınca alttan almak yerine o da atıyordu.. Haklısın sevse idi gururunu hiçe sayabilirdi. Teşekkür ederim amin inşallah..

Güven peşin verilmez zamanla oluşur karşındakinin karakterine huyuna göre. Erkek aekadaşın kusura bakma ama seni sindiriyomuş.
Evlilik artık sapıkların bile dilinde. Evlencez nasıl olsa diye beraber olmak istiyolar ama sonra ne evlenen var ne evlenecek sevgili. Sevmek yetmiyo canım ya , güven, saygı şart. Sana saygı duyup açıklama yapmaya tenezzül etmiyo adam, ne bekliyosun daha.
Boşver unut gitsin. Kimler çıkar daha karşına, hiç ummadığın anda aşık olursun. Onu kaybetmedin ki sen yol yakınken kurtuldun şükret. İlerdeevlenseydiniz aldatsa bahanesi hazır açıklasam da inanmazsın der üste çıkar.

Çoook doğru sindirildim bu konuda. Haklısın kılını bile kıpırdatmayan insanla bi gelecek zehir zıkkım olurmuş bana. Iyi yönünden bakıcam çok teşekkür ederim

Zaman konusuna dicek birşey yok ilk görüşte aşkta olabilir hemen sevmiş olman veya güvenmiş olman senin suçun değil fakat çok üstüne düşmüş aramicam demenize rağmen aramışsınız yanlış yapmışsınız adamın bir tarafını kaldirmissiniz sonra böyle yapar tabi insanoğlu nankör

Çoook doğru sindirildim bu konuda. Haklısın kılını bile kıpırdatmayan insanla bi gelecek zehir zıkkım olurmuş bana. Iyi yönünden bakıcam çok teşekkür ederim
Rica ederim canım.çok mutlu ol inşallah. Biz bazen yanlış olduğunu bile bile kabulleniyoruz değişir düzelir falan diye. Değişmiyo kimse kabulleniyoruz mecburen. Ben hep böyleydim baştan kabul etmeseydin deyip haklı oluyolar. Bizde hep keşke lerle üzülüyoruz.
Hiç aklına bile getirme kurtuldum de şükret. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Amiiin cümlemizi inşallah. :) desteğiniz için Allah razı olsun yüreğime su serpildi. Takmamaya çalışacağım artık yoluma bakacağım

Kendisi eğitim bitince şehrine dönecekti. Farklı illerdeyiz yani. O yüzden gitmeden ailemi görmek istedi.
İsterse uzayda yaşasın.
Sırf başka şehre gidecek diye henüz çok tanımadığım birini ailemin karşısına çıkarmazdım ben olsam.

Hem olan olmuş artık ben de pişmanım zaten yaptıklarımı eleştiresiniz diye açılmadı bu başlık. Iyi okur iseniz nasıl kolay atlatılır diye soruyorum gerekli motive edici yorumları aldım ki konuyu açarkenki amacım da o idi. Konu dışında gelen yorumlarla canım daha da sıkılıyor o yüzden eleştiriye kapaliyim şu an.

Bir de benim hiçbir ilişkimi ailem bilmedi. Sadece bunu söyledim ve ailemle tanışmak istediğinde o anki samimiyetine ciddiyetine inanarak tanıştırdım. Sanki herkesi ailemin karşısına çıkarıyormuşum gibi basit göstermeye çalışmayın lütfen. Benim için önemli adımlardı

Aslında aramicam dememiştim ayrıldık ve ondan bir caba göremeyince üstüne bi de başka kişilerle ilgilenmeye başlayınca kesin bir şekilde bitirdim. Ama haklısınız kalkmıştır bi tarafları. Sessizliğe burunseydim keşke

Birinden çok hoşlanmış olabilirsin 1 ay diyorsun çünkü çok etkilenmiş olabilirsin ama sevgi aşk inan çok farklı Şeyler ve insan tanımadığı birini sevemez . Beğenebilir , ilgi duyabilir ama tanımadan sevemez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…