- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.518
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Yok o kadar sağlıksız beslenmiyorum, aksine güzel besleniyorum. Herşeyden yiyorum ama yok :/Bizde de anne tarafından kadınlar minyondur. Ablam boyu uzun ve 45 kilolardaydı hep. Çocuk doğurdu yine öyle ama 30 üzeri oldu birden kilo aldı şimdi veremiyor.
Sabahları kola içip, sürekli sağlıksız beslenirdi. Onun da değerleri normaldi.
Hiç belli olmaz bu işler.
Bende çok yiyen biriyim kilo almazdım, yalnız yaşamaya başladım biraz da fazla stresin etkisiyle 49 u gördümevet 49, 50 değil
Birgün yolun düşerse inşallah :)bır gazıantep zıyaretıne bana gelsenıze mısafır edeyım sızı haftada kac kılo alabılırsınız sız onu dıyın bır bana 3-5 kac ıstersenız kac olsun :)
Kesinlikle ekmekçi değilim, hamur işi yiyorum ama yemeğin yanında ekmek yiyemiyorum.Yediğin yemeklerden kaynaklı yüzünün o hali.
Yapma kuzum taslarlar seni (ben dahil)
Bol bol ekmek ye bak nasıl aliyorsun
Genelde zayıf hamile kalanlar doğumda normal kilolarını da altına iniyorlar. Yani çevremde hep böyle oldu. 50 kiloyla hamile kalan 45 kilo oldu doğumdan sonra. E tempo, emzirme derken vermek kaçınılmaz gibi. Keşke bana da sihirli değnek değse de kilo alsamBende aynıyım valla bir ara sadece üniversitenin ilk senesi cok kilo almıstım gece oturup yemek yiyorduk ondandı sanırımhamile kalınca aldım biraz ilk defa 47kg cıktım hayatımda gerçi 43tüm kusa kusa 39a düştüm ilk aylarda simdi 47 olmuşum keşke geri vermesem hep benimle kalsalar doğuma kadar kaç olurum bilmiyorum senin boyunda uzunmuş ben 1.58 oldugumdan 43 iyi duruyodu ama metabolizma muhtemelen çünkü bende herşeyime baktırdım yok turp gibiyim yapı meselesi demek çok da zorlama illa alcam diye gerçi seni en iyi ben anlarım da al deyince almıyo vucut bilirim
Ben dediklerinden daha fazla yiyorum ama ekmek yemiyorum, yiyemiyorum. Alışmamışım ekmeğe :/Bugün yediklerim: sabah patatesli börek,2 tane haşlanmış yumurta,bir tabak patates kızartması,ekmek arası sosis bol ketçaplı ve nutella. Öğlen köri soslu tavuk patates kızartması beş dilim ekmek yanında ayran akşam iki tabak barbunya bir tabak bulgur pilavı ve demin trileçe gömdüm yanında kahveyle. Kilom 45. Olmayınca olmuyor yapı meselesi. Arkadaşım günde iki öğün yer o da normal yemek yani abartmaz ama 85 kilo
Yaşım 22 kilom 43 boyum 168Yaşınızı ve boyunuzu öğrenebilir miyim? Ablamda zayıftı. Diyetisyen mama gibi aptamile benzer bir şey yazmıştı. Ablam düzenli kullandı ama etki etmedi.Sonra bir gün evde otururken annem sohbet arasında elif ablasından daha iri uzun boylu, balık etli. Bebekken ablasına cici bebe falan yedirmedim ama ona cici bebe yedirdim demişti.Bende bu sohbetten yola çıkarak ablama kendimce bir fikir verdim ve bu fikirle 4 kilo almıştı.
Her gece uyumadan 15 dk önce süt, bildiğimiz cici bebe+muzu blenderdan geçirip içmenizi öneririm
Tabiki doktor değilim ama bunun bir zararı olacağını zannetmiyorum.
Siyah noktaya gelince tırnak ile değilde mümkün olduğunca siyah noktanın olduğu bölgelere nemlendirici sürüp ardından sıkın. Bakın sivilceleri demiyorum siyah noktaları.Sivilcelere henüz bir çözüm bulmuş değilim. Dediğim gibi bunlar her bünyeye göre farklılık gösterir.Doktor değilim. Deneyip test ederseniz oldu ya da olmadı diye benimle de paylaşırsanız sevinirim.
Sende yemek yiyip kilo alamayanlardansındır umarım, yoksa sorun olur o saatte ekler :))Başım gözüm üstüne
Az önce koca bir büyük ekler siparişi verdim mesela, sebebi ise bebelerimi 2 gündür odalarında uyutmaya çalışmam, verdiğim emek
Bizim evde her türlü şey yemekle kutlanır
Hiç yakışmamıştıııBen de kilo alamıyorum ve tek endişem ya bir gün almaya başlarsam? Çünkü canımın istediğini istediğim saatte hunharca yemeye öyle alıştım ki direkt ağır yaşamlar olurum
Yedikçe kilo almamanın kötü yanları da var. Bence en kötüsü nasıl olsa kilo almıyorum diyerek sağlıklı sağlıksız her şeyi olur olmadık zamanlarda gömmek. Sağlıklı beslenme alışkanlığı oluşturmak imkansız. Kilo almıyorum beni tutan ne? Kötülük vücudumun içinde oluyor sonuçta görmüyorum ki
O yüzden kilo almak için değişik şeyler yemek yerine sağlıklı beslenip bedenini sevmek lazım. Çevremdekiler bana çok baskı yapıyor kilo alman gerek böyle olmaz ay bu ne diye. Eleştiri alıyorum sürekli. Ama ben sorun etmiyorum. Şort giyiyorum, etek giyiyorum kısaca her istediğimi giyerim. Beni eleştiren insanlara da “haklısın evet almalıyım” falan diyorum hiç uğraşmıyorum.
Ayrıca aldığın tulumlar bence sana çok yakışmıştııı
Ne guzel keske bende alamasam valla bende nasil aliyorum anlamiorm az yesemde aliorm cok yesemde. Kilo vermem icin azinda azini yemem gerekiyor deneyip gordum ama halsiz kaliorm elim ayagim bosalio resmen. Ben suan nasil besleniorm sabahtan oglen 12ye kadar acim. Oglen isyerinde yemek yiyorum aksam 7ye kadar ac kaliorm ve ne varsa yiyorum yemem cok degil acikmiorm yemege saldirmiorm ama kilo aliorm. Kilon kac dikkat etmedm ama kilo iyi birsy degil benceHepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bundan korkuyorum işte. Annem ileride dönüşlerini çok acı alacaksın diyor. Ama napiyim fastfood yemek zorunda kalıyorum dışarıda en pratik onu buluyorum.ya bir yerden sonra gerçekten vücudun dengesi şaşıyo.ben de senin gibiydim, 0 beden takılırdım ne yersin yiyim ama asla kilo alamıyorum, sonra bir dönem yurtdışında aylarca full fastfood yedim sabah öğlen akşam , veee vücudumun toleransını aştım ,tombiş tombiş döndüm kimse gözlerine inanamadı.hala o eski kiloma inemedim.
Ben ekmek yediğimde hep kilo alırım. Bence dene uzun süre ekmek yemedim kilomu korudum smdi sardım ekmege aldım braZ. Başladığında bırakamıyorsun bende senin gibi yiyemiyorum diyordumKesinlikle ekmekçi değilim, hamur işi yiyorum ama yemeğin yanında ekmek yiyemiyorum.
Bağırsakların normal, iç parazitten şüphelendiler test verdim ama parazitten yokmuş. Su kesinlikle içmiyorum, su ihtiyacımı koladan meyve suyundan falan karşılıyorum malesef.2 sorum var yeterince su içiyor musunuz? Bir de bu kadar yiyip kilo alamıyorsanız bağırsaklar nasıl çalışıyor? Bilimsel dayanağım yok ama kabız olursam daha kolay kilo alıyorum gibi geliyor, belki bağırsakların besinleri emmesi için daha çok zamanı olduğu içindir ve vücudun çoğu suysa kilo almak için suya da ihtiyaç var gibi. O hücreleri sadece yağ ile dolduramayız. :)
Cips yiyorum, patlamış mısır yiyorum, şimdi kalkıp köfte patates yapacağım onu da yiyeceğim. Ben daha ne yiyeyimCips yiyor musunuz ? Mesela ben bi oturuşta kocaman paketi yiyip kilo alma potansiyeline sahibim. Bu yüzden genelde kendimi zor tutsamda eve almıyorum
Fitnessa gidecek vaktim yok şu aralar, evde set halinde hareket çalışsam nasıl olur diyorum ama bilemedim.Bende hep 46 47yim gerci şuanda 47yim :)
Ama ben bundan 4 ay önce sporu bıraktım.
Normalde asla kilo alamıyorum ki şuan bile browni yiyerek yazıyorum bunu. Herkes der bu yediklerin nereye gidiyor diye.
6 ay düzenli fitness yaptım ve protein ağırlıklı beslendim. 50 kilo oldum ilk defa ama 46 olan görünümümden cok daha iyi. Karin kaslarım cıktı belim daha inceldi. Kalcam yuvarlak oldu kas oranını arttırdım. Yememe çok dikkat ettim 6 ayda hamburger belki 1 kere yemisimdir ve haftanın 5 günü 1 - 1.15 saat yaptım. Ama 4 ay önce üyeligim bitti bazı işlerimde vardı dedim ki biraz ara vereyim. Ve 1.5 ayda hepsi gittiyine oldum mu 47 söndü kalça karın kasları falan yok
Gece hamburger pizza makarna yiyerek kilo alamayan asla alamıyor ama fitness artı sporcu beslenmesiyle harika oluyor ciddenhatta duruma göre supplement takviyesi de olabilir.
Ben yarın spora yaziliyorum tekrar ve senelik yazılacagim. Bayılıyorum fitnessci kızlara extra bir seksilikleri oluyor bence:)
Ben yemeyip alanlardanımSende yemek yiyip kilo alamayanlardansındır umarım, yoksa sorun olur o saatte ekler :))
Her gün yiyorum malesef.Spor yapın, kas oranınızı arttırın. Yiyerek alacağınız kilo direkt yağ olarak depolanacak, sağlıksız.
Her gün fast food yiyor musunuz gerçekten? Kilo alayım derken sağlığınızdan olmayın ya. Yaşınız ilerledikçe başka sorunlar çıkmasın sonra.
Ve umarım 13 sayfa boyunca yeterince "derdini sevsinler" tepkisi almışsınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?