Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Yok o kadar sağlıksız beslenmiyorum, aksine güzel besleniyorum. Herşeyden yiyorum ama yok :/

Sağlıklıysanız kilo almayın . Kıyafet olayını terzilere giderek halledebilirsiniz bence. Üzerinize göre ayarlarsınız.

Genelde zayıf hamile kalanlar doğumda normal kilolarını da altına iniyorlar. Yani çevremde hep böyle oldu. 50 kiloyla hamile kalan 45 kilo oldu doğumdan sonra. E tempo, emzirme derken vermek kaçınılmaz gibi. Keşke bana da sihirli değnek değse de kilo alsam

Ben dediklerinden daha fazla yiyorum ama ekmek yemiyorum, yiyemiyorum. Alışmamışım ekmeğe :/

Yaşım 22 kilom 43 boyum 168
Sivilce ve siyah nokta için söylediklerimizi deneyeceğim, işe yararsa bilgilendiririm sizi. Teşekkür ederim :)

Sende yemek yiyip kilo alamayanlardansındır umarım, yoksa sorun olur o saatte ekler :))

Hiç yakışmamıştııı
Bu markanın kesimleri çok bolmuş, ikisi de palyaço pantolonu gibi durdu bende sinirlendim iade ettim

Ne guzel keske bende alamasam valla bende nasil aliyorum anlamiorm az yesemde aliorm cok yesemde. Kilo vermem icin azinda azini yemem gerekiyor deneyip gordum ama halsiz kaliorm elim ayagim bosalio resmen. Ben suan nasil besleniorm sabahtan oglen 12ye kadar acim. Oglen isyerinde yemek yiyorum aksam 7ye kadar ac kaliorm ve ne varsa yiyorum yemem cok degil acikmiorm yemege saldirmiorm ama kilo aliorm. Kilon kac dikkat etmedm ama kilo iyi birsy degil bence

Bundan korkuyorum işte. Annem ileride dönüşlerini çok acı alacaksın diyor. Ama napiyim fastfood yemek zorunda kalıyorum dışarıda en pratik onu buluyorum.

Bağırsakların normal, iç parazitten şüphelendiler test verdim ama parazitten yokmuş. Su kesinlikle içmiyorum, su ihtiyacımı koladan meyve suyundan falan karşılıyorum malesef.

Cips yiyor musunuz ? Mesela ben bi oturuşta kocaman paketi yiyip kilo alma potansiyeline sahibim. Bu yüzden genelde kendimi zor tutsamda eve almıyorum
Cips yiyorum, patlamış mısır yiyorum, şimdi kalkıp köfte patates yapacağım onu da yiyeceğim. Ben daha ne yiyeyim

Son beş senedir rekor kilom 81 Di en düşük 73.9

Bugün itibari ile kendi rekorumu kırdım benim için çok kolay oluyor

Diyet ve kilo vermek ise bir hayli zor yedikçe yiyorum sofrada mesela kahvaltı da bjr güz el karnımı doyurup üzerine tahin pekmez i tatlı niyetine yiyorum

Fitnessa gidecek vaktim yok şu aralar, evde set halinde hareket çalışsam nasıl olur diyorum ama bilemedim.
Kilo alamamak almaktan daha zor, çünkü yok yani olmuyor. Hele ki bünyesi alışık olmayan insanlarda.

Bir tane kız vardı et sis rekorunu kıran aklıma o geldi yoksa sen o musun

bir rahatsızlık varmış bağırsak boyu mu kısaymış o kişilerde tam hatırlamıyorum

Yani mide bir an önce çıkışa götürüyormus yediklerini bayağı kilo almıyor o kişiler çok hızlı ve fazla da yeseler yedikçe yiyorlar

Her gün yiyorum malesef.
Kimisi yemiyorsun vs demiş ama hayır yiyorum, fastfood menüsünü hepsini bitiririm ya da orta boy pizzayı tek başıma yerim. Ama olmuyor. Evet çok sağlıksız ama dışarıda çoğu zaman bunları yemek durumunda kalıyorum. Ev yemekleri yapan yerlere çok güvenmiyorum ve yemiyorum

Ben hayatim boyunca hep zayiftim. Hatta 2,850 dogmusum ve direk kilo vermeye baslamisim 1,5 kiloya inmisim sadece kemik ve deriden ibaret kalmisim doktorlar ölür bu demis dusunun artik halimi ve hep zayif biri olarak devam ettim. Bende etek giymekten nefret ederdim zayifliktan bacaklar parantez gibi dururdu esimle tanistigimda 1.72 boyunda 43 kiloydum. Kv ogluna sormus aman oglum hastalikli olmasin bu kiz diye. 9 yilda zorla 48 oldum.9. Yil hamile kaldim 5 ayda 11 kilo aldim ama sonlandirnak durumunda kaldim. Eee bebek olmadigi ezmirme olmadigi kosturmaca olmadigi icin o kilo kaldi. Vermeye calistim bu seferde simdi 54 kiloyum. Bazen ne yapsanda alamiyorsun sagligin yerindeyse cokta takma. Bu arada ben neden kilo alamiyorum diye capa tip fakultesine gitmistim ve kalp hastaligim oldugunu ogrenmistim sen hic doktora basvurdun mu bu konu hakkinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…