Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Maskeyi nasıl yapıyorsunuz acaba? Rica etsem paylaşır mısınız?

Maskeyi nasıl yapıyorsunuz acaba? Rica etsem paylaşır mısınız?
Sıcak su kaynatıyorum ketılda miktar olarak mesela sadece t bölgesine uygulayacaksam 1 buçuk çay kaşığı kadar toz jelatini çay tabağına döküyorum üzerine biraz sıcak su ama onu göz kararı yapıyorum yani fırçayla yüzüme süreceğim şekilde sonra yüzüme uyguluyorum kat kat sürerek yalnız sökerken çok acıyor yavaş sökün (t bölgesi değilde yanaklarda çok acıyo)

Çok teşekkür ederim. İnternette baktım, sütle balla yapanlar var, bişey anlamadım. Soymadan önce ne kadar bekletmek lazım?

Çok teşekkür ederim. İnternette baktım, sütle balla yapanlar var, bişey anlamadım. Soymadan önce ne kadar bekletmek lazım?
sütle de denedim ama sütü kaynatmaya üşendiğim için suyla yapıyorum normalde içine kakao bile atılıyor onuda denedim ben ama kakaoyla olunca olmuyor ondan emin oldum. Böyle kup kuru olacak yüzünüzü bile hareket ettiremeyecek kadar kuruması gerek birde tavsiyemdir alırken sığır jelatini olarak alın direk toz jelatin derseniz size verilen domuz jelatini olabilir ve inanın çok kötü kokuyor yüzünüzde tutamazsınız

Çok teşekkürler İlk denemem için çok heyecanlıyım

Kilo almakta vermek kadar zor bn hayatım boyunca kilo almaya calıstım hep bşyler yiyordum ama öyle dengesiz beslenmeyle olmuyotmuş gerçekten dengeli beslenip 3 öğün yemegini yiceksin büyük abdestime sürekli gitme isteği geliyprdu sonra günde 1 e düştü vede vita sure takviye gıda kullandım bebekler icin sağlığa zararlı değil ve gerçekten kilo aldım suan kilo vermek istiyorum :)

su hayatta bu kadar kiskandigim baska bir insan cinsi daha yoktur cherry! yeyip kilo almaya okey hadi diyetle kontrol altina alirsin da benim gibi yemedigi halde kilo alanlar icin nasil birsey biliyormusun!

bunye meselesi, bazen tum gunu bir kac bardak suyla geciriyorum ama yine de kilo veremiyorum, bazilari da senin gibi agzi bos durmuyo ama kilo almiyo. allah vergisi ne mutlu sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…