Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.518
548
27
Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yemeksepetini indiriyorsun, burger king yazıp whopper menü sipariş veriyorsun. Gelen burger, cips, sos, içecek ne varsa dibine kadar yiyorsun. Popiş ve memiş başta olmak üzere salıyorsun vücuduna yağı.

edit: sivilce kısmını yeni okudum, yukarıdaki yazdıklarmı ciddiye alma sivilce varsa

Yemeksepetini indiriyorsun, burger king yazıp whopper menü sipariş veriyorsun. Gelen burger, cips, sos, içecek ne varsa dibine kadar yiyorsun. Popiş ve memiş başta olmak üzere salıyorsun vücuduna yağı.
Hahshahah yaa
Günde 1 big Mac yiyorum, duruma göre gece de pizza söylüyorum ama no yani olmuyor.

Kuru dolma ve sarma
Ben Yuzume özel herhangi bisey surmuyorum nemlendirici dısında.
Gulsuyu ile temizliyorum uyumadan önce de. Bazen bunu da unuttuğum oluyor
Birgün beraber inşallah
Gülsuyunu kendim yaptım ben, onu da sürüyorum artık cildim çok kuruttu.. Ne yapacağım hiç bilmiyorum ama üzgünüm

Bende senin gibi 47 50 arasinda giderdim gece yatmadan once tok karnina 1.5 bardak sute yada 1 bardak sute icmene bagli 15 20 tane bebe buskivisi at bir ayda ramaxan ayinda 3 kilo aldim bende burda kilo almak icin arastirirken buldum her gece yap ama

Yediğim şeyler diye yazdıklarını okurken 2 kilo almis olma ihtimalim var gerisini sen düşün

Canim ben de 45 kiloyum. Ama bi 4 ay once 43tum yeni 45 oldum cok mutluyum nasil mi oldun dersen duzenli ögün ye. Ve online diyet kullanabilirsin ben samsungun var ona kaydediyordum. Ve en onemlisi 1 ay tatli yaptim her aksam bir dilim yedim. Bittikce yeni tatlilar. 1 dilim tatli 150 kalori serbetli 300 kalori muthis. Bu ara yine saldim kendimi ama

benim lisede böyle bir arkadaşım vardı. çok zayıftı ve kilo almak için çıldırıyordu resmen.
önce kendince her öğünde 3er defa falaln yemeye başladı. evde her sabah annesi börekli ballı kaymaklı kahvaltı hazırlıyodu. okulda en az 4 poğaça ile 2. kahvaltıyı yapıyodu. ilk teneffüste 2-3 tost yerdi. öğlen hem yemekhanede hem de kantinden yerdi. evden de yanında hamur işi getirirdi. aralarda sürekli kantinden patates kızartmaları vs.. eve gidince akşamüstü de normal yemek yerdi, akşam yemeğinde de. yatana kadar da sürekli cips, şekerleme, vs.
1 ayda 600 gr aldı.

sonra diyetisyene gitti kilo aldıran rejim tipinden yaptı. 1 ayda 1 kilo aldı.

olmuyor diyip vazgeçti. aldıklarını verip kilosuna döndü. 18 senedir hep aynı kiloda o zamandan beri.

takılıp üzülmeyin. bünya bu yapacak bişey yok.

Bide bir kasik bal yada pekmez koy

Senelerce ablama kilo aldırmaya çalıştık. Anam ne ballar, ne kan ilaçları, ne bebe mamaları hiçbiri kar etmedi. 3 çocuk doğurdu bana mısın demedi. Beyninde tümör çıktı kortizon aldı tonlarca kilo aldı kortizon yüzünden XSmall bedenden XxL bedene çıktı ama ilaç bitince tekrar XS :)
Sizde o sunuz :) Biz artık aldırmaya çalışmıyoruz saldık sen denemeden sal en azından
En kötü şunu dene gece 12'den sonra makarna ye uyu :)

Istedigim kiloda degilim yine en sevmedigim yerim kol bileklerim cok ince .50 kilo olmak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…