- 17 Aralık 2015
- 26.971
- 49.260
- 598
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Özelden marka yazabilmeniz mümkün olur mu?Zorla kilo almış biri olarak geldim hemen. 173 boya 45 kiloydum bir zamanlar. Şimdi 57-59 arası oynuyorum. Sağlıklı şeyler önermicem pek ama haberin olsun.
Kilo almaya çalıştığım dönem mutlaka sağlam kahvaltı yaptım. Özellikle bol yağlı, kaşarlı sucuklu tostla. Üstüne bir multivitamin tableti aldım. Marka veririm istersen yazsam mı bilemedim. Acayip kilo aldırıyor. Ben sık ve az yerim aynen devam ettim ama kalorili şeyler yemeye başladım. Ara öğünlerin birine proteinli mama ekledim. Bana doktor bir yakınım alıyordu, normal şartlarda satın alınıyor mu bilmiyorum. Bunlarla 54-55 kiloya çıktım. Sonra doğum kontrol hapına başladım hooop iki ayda 62 oldum. Ondan sonra kendi kendine gitti bir kısmı 57-59 arasına sabitledim. 10 senedir ne alıyorum ne veriyorum. 2-3 versem iyi olacak aslında.
Yüzüne gelince sabah akşam rutin temizle tonikle nemlendir. Bu rutini oturtursan uzun vadede sorun kalmaz. Yok ben bunları zaten yapıyorum diyorsan ürünlerini değiştir. Bir ürünü uzun süre kullandığında da cilt tepki verebiliyor.
İhtiyaç sahiplerine kullanmadığımız kilolarımızı verebileceğimiz bir platform olmalı bence.Ben hemen bi 10 kilomu veriyorum sana bekle.
Toplanın dağıtıyoruz kiloları benden 10. Var mı arttıran?İhtiyaç sahiplerine kullanmadığımız kilolarımızı verebileceğimiz bir platform olmalı bence.
Ya bu aralar çok yoğunum, o da benim yüzümden. Herşeyi son güne bıraktım totom sıkıştı yetiştirmeye çalışıyorum, kendimi toplayayım spor yapacağım spor, sözSana dedim spor yapSPPOOOOOR.
Kilo alcam diye cikolata, yağa abanma daha 22 yasindasin ilerdee acisi cikabilir.
Spor yap kas kutleni arttir cok kilo alamasan da daha hacimli gorunursunspor salonundaki hocan ona gore bir spor programi ayarlayacak
Sigara ve türevlerini kullanmıyorum, arada nargile içiyorum. :) 2. Seçenek için ise çookk erken :)sigara içiyor musun içiyorsan bırak.
içmiyorsan hamile kal
Aksine iştahımı kapattınız, olay yeme isteğinde kaçtıMerak etmeyin bu konudan sonra benim gibi kilo vermek isteyen ve sizin gibi yesede kilo alamayan hatunlara gıcık kapan ne kadar kadın varsa size Bende dahil nazar değdireceğiz ve siz hemen yarın kilo almaya başlayacaksınız..))
Ya bu aralar çok yoğunum, o da benim yüzümden. Herşeyi son güne bıraktım totom sıkıştı yetiştirmeye çalışıyorum, kendimi toplayayım spor yapacağım spor, söz
Bu arada sana özelden bir fotoğraf atacağım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?