Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Spor yapıyor musunuz?
Bazal metabolizma hızımızı ölçtürdünüz mü?

Özelden marka yazabilmeniz mümkün olur mu?

Eski beni anlatmışsınız. 45 kiloydum ve asla kilo alamıyordum. Ne yersem ne yapsam olmuyordu. Sabahın 3 üne alarm kurup yemek yiyip yattigimi kilo yapsın diye tabak tabak cici bebe den mama yapıp yediğimi bilirim. Giydiğim hiçbir şeyin yakışmadığını düşünüyordum yuzumdeki sivilcelerse kabus gibiydi asla gecmiyordu. kısacası çok mutsuzdum. Kan değerlerim de normal çıkıyordu ama bakılmayam bir şey varmış. Tiroid hormonlarım. Hipertiroidi teşhisi konuldu yani metabolizmam normalden hızlı çalışıyordu bu da ne yaparsam yapayım kilo alamamama sebep oluyordu. Sonra tedaviye başladım değerlerim normale döndü doktor ilacı kesti. Aradan 2 sene geçecek ve ben şu an 65 kiloyum Şimdi de vermeye çalışıyorum. Tiroid değerlerinize bakilmadiysa lütfen kontrol ettirin ve sivilce için de lütfen doktor yardımı alın. Yüz önemli ve hassas bir bölge geçirsin diye her buldugunuzu sürmeniz doğru değil. Her bünyenin sivilce oluşturma sebebi farklıdır dolayısıyla tedavisi ve ise yarayacak ürün içeriği de farklı olmalıdır. Umarım kısa zamanda derdinize derman bulursunuz :)

Verilen tavsiyeleri agzim acik okudum
Bebe bisküvisi kizartmalar hamburgerler

Bunlar kilo aldirir da vücudunu da çöplüğe çevirir. Yernde olsam yapmazdm asla

Squat yap popon diklesir kaslanir bacaklarin kalinlasir kasla tabi

Yemeklerden once corba icme karnini dolurmasin once ana yemegi ye. Normalde yarm tabak yiyorsan 1 tabaga cikar mesela

Kilo alamiyorsan yag yakiyor vucudun o zaman kas yaparak kilo almaya calis @-Cheryl Blossom

Kilo alamayan biri olarak stres oranım azaldıktan sonra kilo almaya başladım, bu durumdan gayet memnunum.
Ama ben midem bulanır yiyemiyorum. Sen yiyebildipinşze göre tiroitlerine bi baktırman da fayda olabilir.

Kilo konusuna bir şey diyemeyeceğim. Ben de 50 kiloyum. Biraz versem hoşuma gidecek aslında ama uğraşasım yok

Sivilceler konusunda da ben clinique anti-blemish set aldım. 2-3 haftadır kullanıyorum. Derin kızarıklıklarım gitti neredeyse, alnımdaki pütürcükler de gitti. Aktif sivilcelerim de söndü baya (zaten 1-2 tane vardı). Ama bu ürüne başlamadan önce can yakıcı bir şekilde yağ bezemsi birkaç şey çıkmıştı, kulak memenin o civarda. Ucu gözükmüyordu ama içi beze doluydu falan. Sivilce kremim geçirmemişti onları. Bu set geçirdi. Ama çok pahalı keşke biraz daha ucuz olsaydı.

En iyisi diyetisyen.Burada şunu yap,bunu yap desek bile vücut tipiniz/kilonun nereye yoğunlaşacağı bunlar da önemli sonuçta,sporla almanızda da fayda var.

Sende işe yarar mı bilmiyorum ama bende işe yarayan şeyi söyleyeceğim. 3 hafta kadar vejetaryen beslendim. Normalde eti tavugu çok tüketen biriydim, protein ağırlıklı beslenmek için. Vejetaryen beslenirken sebze ve bakliyat ağırlıklı beslendim. Tartılmadım ama malum bölgelerden biraz kilo aldıgımı hissediyorum.

Bu arada bende şeker başlangıcı oldugu için istedigim her şeyi yiyemiyorum, yani yiyip yiyip kilo alamayan biri değilim. Diyet yapanlar gibi beslenmek zorunda oldugum için zayıfım.

Kahvaltıdan birkaç sonra ve yatmadan 1-2 saat kadar önce yaklaşık 800-1000 kalorilik shake hazırlayıp içiyorsun.

Kafadan 1500-2000 kaloriyi bu şekilde elde ediyorsun. Düzenli ve sağlıklı sabah, öğlen, akşam öğünleri de yaparsan ayda 3-4 kilo almaya başlayacaksın.

1001 çeşit shake tarifi var, google amcaya sorarsın :)

Hormonlarinizda, özellikle TSH da bir sorun var mı.
Ben de mesela sadece hamileyken kilo alabiliyorum
Çok mu hareketlisiniz acaba.

Ben sinav zamani kilo alamiyordum ne yersem yiyeyim. Sinav bitince kilo almaya basladim. Stres etkiliyormus gibime geliyor kilo alma durumunu.

benim oglan da bu gruptan diyetisyene gidiyoruz.
her yemegine 1 yemek kasigi tereyagi ekliyorum.
fistik ezmesi, tahin, humus saglikli kilo yapan yiyecekler.
%100 kaymak ve sekerden dondurma yaptim yemeklerden sonra yediriyorum
aksam yemeginden sonra sut muz dondurma ve tereyagi ile shake tavsiye etti ama benimki sevmez

Ya bu aralar çok yoğunum, o da benim yüzümden. Herşeyi son güne bıraktım totom sıkıştı yetiştirmeye çalışıyorum, kendimi toplayayım spor yapacağım spor, söz
Bu arada sana özelden bir fotoğraf atacağım bak

Aksine iştahımı kapattınız, olay yeme isteğinde kaçtı
Şaka bir yana burada metabolizma hızından bahsettiler, pazartesi doktora gidip ona baktıracağım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…