- 20 Ocak 2010
- 46.914
- 172.669
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Sen kaç kilosun?
Yani çevrem vebalıymışım gibi davranmıyorlar ama bilemedim ya. 3 5 kilonun zararı olmazdı.O kadar kötü duran bir zayıflık değil sanki
Boyumuz aynı sayılır 43 kilo bence çok az ama nedense boydan 20 kilo aşağı olmak lazım diyen bir kesim var manken miyizYaşım 22 kilom 43 boyum 168
Sivilce ve siyah nokta için söylediklerimizi deneyeceğim, işe yararsa bilgilendiririm sizi. Teşekkür ederim :)
Türk kadınlarının geneli zaten balık etli, her zayıf olanda güzel değil yani.. Abartıyorlar bazen.Boyumuz aynı sayılır 43 kilo bence çok az ama nedense boydan 20 kilo aşağı olmak lazım diyen bir kesim var manken miyiz
Ben suya baksam yarıyorHepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bende onu yazacaktım bana iyi gelmişti 47 altına düşünce her gece büyük bardağa bolca pekmez koydum iyice karıştırıp içtim iyi gelmişti şuan 48..50 oynar kilomBide bir kasik bal yada pekmez koy
Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bende pcos yok dakikası şaşmayan bir regl düzenim var. Ama troidlere, hormonlar yeniden baktırmayı düşünüyorum, teşekkür ederim :)Mutfağın önünden geçerken mutfağı da ağzımızla bir güzel süpürdüğümüz için kilo alıyoruz (yani en azından ben öyleyim)
Sivilceleriniz için doktora gidin kadın doğuma görünün regl olduğunuz bir gün hormon testleri yaptırın bence
Bende Arka Sokaklar’dan bile uzun ömürlü sivilceler vardı kistik,uç vermeyen.Zorlayıp sıksan kırmızı kırmızı lekesi kalıyor ve tam olarak geçmesi ayları belki yılları buluyor.Sıkmasan o içindeki irin boşalmadığı için hep şişlik kalıyor küçülse de.
Sonuç pcos ve hormon değerlerinde bozukluk çıktı.
Dün bayağı geyik yaptım ama, kendi gerçeklerimi yazayım.Aldığın kilolar orantılı mı yayıldı peki?
Bir de bundan korkuyorum kilo alıyım derken orantısız popoya göğüse sahip olmak istemiyorum
En yakın zamanda bir destek alacağım, pazartesi randevum var :)Dün bayağı geyik yaptım ama, kendi gerçeklerimi yazayım.
Şuan çok kilolu olsam da, bir dönem kilo almaya çalışan gruptaydım.
47 leri falan gördüm, benim için aşırı sağlıksız bir durumdu.
2 sene kilo almaya çalıştım, 53 e geldim.
1 sene orada durdum ama birden 57 oldum.
Diyet miyet zayıfladım 53 e geri indim derken ayağım sakatlandı, birbuçuk ay yattım düğün öncesi ve 60 oldum.
Derken ipin ucu kaçtı evlenince, sonra hamilelikler offf
Ve ben şuan yemeyip kilo veremiyor olmamı bağladığım tek sebep, zamanında kilo alacağım diye saçma sapan yağ, karbonhidrat odaklı beslenmem bence.
O yağlar bir güzel depolandı ve vücut bunu tuttu.
Fırsatını bulunca sağlıksız beslenmemin ceremesini 10 sene sonra çıkardı bana.
Kilo almaya çalışırken mutlaka sağlıklı beslenmeyle yapın bunu, boşa hamur çamur fast food yiyerek şişirmeyin yağ depolarını.
En güzeli profesyonel yardım almaktır ve kas kütlenizi arttırarak kilo almaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?