Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Ben 100 gram bişe yesem ertesi güne 1 kilo alıyorum. Eşim bile şaşırıyor yedigin şey bile o kadar etmez diyo.keşke seni gibi olsam.oh ne güzel canımın çektiğini yerdim. Aç gezersem biraz zayıflayabiliyorum ama gerçekten aç.ama normal insanlar gibi yersem alıyorum. Napim benimde rızkım bu kadarmıs diyorum

Boyumuz aynı sayılır 43 kilo bence çok az ama nedense boydan 20 kilo aşağı olmak lazım diyen bir kesim var manken miyiz
Türk kadınlarının geneli zaten balık etli, her zayıf olanda güzel değil yani.. Abartıyorlar bazen.

Ben suya baksam yarıyor

Ben de kilo alamiyorum stres ve usengeclikten.. karnim acikir yemek yemeye usenirim midem de alarm vermeye yorulur susar
sivilce konusunda, yedigin seyler cok sagliksiz + su icmiyormussun sivilce olmasin da ne olsun

Gece ye bir haftaya farkı görürsün; baya ye ama ekmekler poğaçalar gerekirse tost vs yap hamur işi özellikle “gece.!” Üstüne de baya tatlı ye, Bunları her gece yatmadan 1-2 saat önce yapıp almaman imkansız☺

Mutfağın önünden geçerken mutfağı da ağzımızla bir güzel süpürdüğümüz için kilo alıyoruz (yani en azından ben öyleyim)
Sivilceleriniz için doktora gidin kadın doğuma görünün regl olduğunuz bir gün hormon testleri yaptırın bence
Bende Arka Sokaklar’dan bile uzun ömürlü sivilceler vardı kistik,uç vermeyen.Zorlayıp sıksan kırmızı kırmızı lekesi kalıyor ve tam olarak geçmesi ayları belki yılları buluyor.Sıkmasan o içindeki irin boşalmadığı için hep şişlik kalıyor küçülse de.
Sonuç pcos ve hormon değerlerinde bozukluk çıktı.

Son düzenleme:
Bende 17 18 yaşlarında baya zayıftım,
Yaşınızı bilmiyorum ama bende belli yaştan sonra vücut oturdu diyebilirim.21 yaşından sonra 57lere falan çıktım. 17 18ken 48 kiloydum, sonra 52 oldum. Şimdi de 58im. Yani bence yaş en önemli faktör bir kere.

Onun haricinde antidepresan baya kilo aldırıyor. -asla tavsiye etmek amacı ile yazmadım, nedenlerinden biri-
Gecenin köründe kilo almak için üşenmeden mantı haşlamıştım hiç unutmam; ama sonuç: hiç etki etmemişti tabii ki. birazcık da tiple alakalı, çıtı pıtı minyon bir tipseniz de alamayabilirsiniz.

Belki metabolizmanız çok hızlı çalışıyor, ya da hipertiroidiniz falan vardır. Tsh değerlerine baktırdınız mı? O gibi sorunlar da yapabilir kilo ile alakalı problemler.

Hipotiroidim olduğu dönemde 66yı görmüştüm. Yavaş çalışıyordu benimkisi, şişmiştim baya, ödem de yapıyor.

Ve son olarak diyeceğim şey; ayarında kilo elbet iyi ama sağlıklıysanız zayıf olmanız her zaman avantajınıza olacak. Canan Karatay'a kilo almak istiyorum diye danışan çok zayıf bir kıza Karatay vakit ayırıp cevap vermedi bile. Bırak insanların ne dediğini, kilo alıp napacaksın, en sağlıklı insanlar zayıflardır demişti.

Bende pcos yok dakikası şaşmayan bir regl düzenim var. Ama troidlere, hormonlar yeniden baktırmayı düşünüyorum, teşekkür ederim :)

Aldığın kilolar orantılı mı yayıldı peki?
Bir de bundan korkuyorum kilo alıyım derken orantısız popoya göğüse sahip olmak istemiyorum
Dün bayağı geyik yaptım ama, kendi gerçeklerimi yazayım.
Şuan çok kilolu olsam da, bir dönem kilo almaya çalışan gruptaydım.
47 leri falan gördüm, benim için aşırı sağlıksız bir durumdu.
2 sene kilo almaya çalıştım, 53 e geldim.
1 sene orada durdum ama birden 57 oldum.
Diyet miyet zayıfladım 53 e geri indim derken ayağım sakatlandı, birbuçuk ay yattım düğün öncesi ve 60 oldum.
Derken ipin ucu kaçtı evlenince, sonra hamilelikler offf

Ve ben şuan yemeyip kilo veremiyor olmamı bağladığım tek sebep, zamanında kilo alacağım diye saçma sapan yağ, karbonhidrat odaklı beslenmem bence.
O yağlar bir güzel depolandı ve vücut bunu tuttu.
Fırsatını bulunca sağlıksız beslenmemin ceremesini 10 sene sonra çıkardı bana.

Kilo almaya çalışırken mutlaka sağlıklı beslenmeyle yapın bunu, boşa hamur çamur fast food yiyerek şişirmeyin yağ depolarını.
En güzeli profesyonel yardım almaktır ve kas kütlenizi arttırarak kilo almaktır.

En yakın zamanda bir destek alacağım, pazartesi randevum var :)
Annem de sizin gibi söyledi, sonradan acısını anlarsın ama geç olur dedi. Kesmeye çalışacağım fast foodu.. Bakalım :) değerli yorumlarınız için teşekkür ederim parmaklarınız dert görmesin :)

Öyle güzel alıyorum ki aklın durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…