- 9 Eylül 2013
- 12.035
- 27.701
- 798
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
1 ayın 29 günü banlıyım zaten ne istiyorsun bendenMune hanım şu bağyanı süresiz banlar mısınız acaba yavrucum zayıflamak için midemi aldırdım ne diyon sen çekil şurdan
Ben 3 tabak mantı yesem bir kilo veriyorumNasıl kilo alamıyorsunuz ya : (
Ben bir lavaş döner dürümle 1.5 kg aldığımı bilirim
O bahsettiğin benim canım1 ayın 29 günü banlıyım zaten ne istiyorsun benden
Bir topikte görmüştüm senin fotoğrafını, yüzün bebek gibi taş gibisin abla
Zayıf halini gördümO bahsettiğin benim canım
Zayıf hali mi mi gördün yoksa dombalak
Bol su ve hiç sigara kullanmamaya bağlıyorum asla fontöten kullanmıyorum çok öZel bi durum olmadıkça sadece biraz kuru ve 38 yaşındayımZayıf halini gördüm
Ama dikkatimi yüzün çekti, hep burada okuyordum su içtiğini.. Cildine çok güzel bakmışsın, benimkini görsen mayın tarlası gibi
Ben sigara ve türevlerini kullanmıyorum.Bol su ve hiç sigara kullanmamaya bağlıyorum asla fontöten kullanmıyorum çok öZel bi durum olmadıkça sadece biraz kuru ve 38 yaşındayımbırakın olum şu sigarayı yüzünüz sapsarı kaldınız
Çok vaktim yok spor salonuna gitmeye :/ ama danışmana ya da diyetisyene gidicem mutlakaEsim sizin gibi, yemekle alamiyor.
Duzenli spora gidip beslenmesine ek ogun eklediginde alabiliyor ancak, kas olanlarindan hemi de
Mumkunse duzenli spor yapin, hatta beslenme danismanligi da yapacak buyuk bir salon bulursaniz onlar size guzel bir plan yapiyorlar zaten.
Su çok önemli yaBen sigara ve türevlerini kullanmıyorum.fastfood çok yiyorum ama su hiç içmiyorum malesef. Alışkanlık yok
Mune hanım şu bağyanı süresiz banlar mısınız acaba yavrucum zayıflamak için midemi aldırdım ne diyon sen çekil şurdan
Atayım mı buraya ahahhaa jfjdjBen gordum kiz fotografini abartiyor. Zayifliktan geberecek gibi degil normal
Atayım mı buraya ahahhaa jfjdj
43 kiloyum demedi mi zayıf yav kendimi 40 lı hiç düsünemedim korkardımBen gordum kiz fotografini abartiyor. Zayifliktan geberecek gibi degil normal
At bakim ama fotolarda videolarda çok zayıf çıkmıyor insanlar görünce canlı daha farklı oluyor ama sen gene de atAtayım mı buraya ahahhaa jfjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?