Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Mune hanım şu bağyanı süresiz banlar mısınız acaba yavrucum zayıflamak için midemi aldırdım ne diyon sen çekil şurdan
1 ayın 29 günü banlıyım zaten ne istiyorsun benden
Bir topikte görmüştüm senin fotoğrafını, yüzün bebek gibi taş gibisin abla

Nasıl kilo alamıyorsunuz ya : (
Ben bir lavaş döner dürümle 1.5 kg aldığımı bilirim
Ben 3 tabak mantı yesem bir kilo veriyorum o yüzden sana yardımcı olamayacağım :)
Bu arada tahin pekmez hiç sevmem fastfood zorunluluktan yiyorum. Yeniden bir doktora gideyim bakalım

O bahsettiğin benim canım
Zayıf hali mi mi gördün yoksa dombalak
Zayıf halini gördüm
Ama dikkatimi yüzün çekti, hep burada okuyordum su içtiğini.. Cildine çok güzel bakmışsın, benimkini görsen mayın tarlası gibi

Muhtemelen kilo olsun diye yediğin sağlıksız şeyler sivilce yapıyor.
Şeker, fast foodu herkes sadece kilo yaptığı için yenmez sanıyor aslında cildi bozar, yaşlanma sürecini hızlandırır, kısacası tüm hücrelere zararı vardır

Sana tavsiyem, tıpkı yediğin sarma gibi ev yemeklerinden sonra, çiğ kuruyemiş tüketmen.
Hem kilo yapar hem de cildini güzelleştirir.
Her akşam yemekten sonra bir avuç badem, ceviz, kabak çekirdeği yiceksin, hepsi kavrulmamış olacak.
Bak nasıl ay parçası oluyorsun

Zayıf halini gördüm
Ama dikkatimi yüzün çekti, hep burada okuyordum su içtiğini.. Cildine çok güzel bakmışsın, benimkini görsen mayın tarlası gibi
Bol su ve hiç sigara kullanmamaya bağlıyorum asla fontöten kullanmıyorum çok öZel bi durum olmadıkça sadece biraz kuru ve 38 yaşındayım bırakın olum şu sigarayı yüzünüz sapsarı kaldınız

Esim sizin gibi, yemekle alamiyor.
Duzenli spora gidip beslenmesine ek ogun eklediginde alabiliyor ancak, kas olanlarindan hemi de
Mumkunse duzenli spor yapin, hatta beslenme danismanligi da yapacak buyuk bir salon bulursaniz onlar size guzel bir plan yapiyorlar zaten.

Ben de senin gibi idim.30 yasinda evlendim ve evlendigimde 42 kilo idim. 45inden sonra mekanizma yavasliyor ve yavas yavas kilo aliyorsun. Ben de senin yaslarinda acaba ben de birgun kilolarimdan sikayet edecek miyim, diyet yapacak miyim diyordum.

Ben sigara ve türevlerini kullanmıyorum. fastfood çok yiyorum ama su hiç içmiyorum malesef. Alışkanlık yok

Çok vaktim yok spor salonuna gitmeye :/ ama danışmana ya da diyetisyene gidicem mutlaka

Stres çok etkiliyor bunu biliyor musunuz bilmiyorum herşeyi baskiladigi gibi.Mesela gebe kalmayan birisi nasıl stres altında kalmıyorsa sizde sürekli onu düşündüğünüz için kilo almanızı da engelliyor.Muhtemelen her yediğiniz şeyi kilo alma düşüncesi ile yiyorsunuz bunu çıkarmanız lazım aklınızdan bosverince muhtemelen almaya başlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…