-
- Konu Sahibi M-e-s-e2911
Kurbandan başkalarına dağıtmıyor musunuz ?Kurban kesiyoruz buzljkta 3-5 ay yetiyor az az harcayinca hiç kavurma yapmayinca
Bol bol kaynanama gidiyoruz onlar etsin durmaz kp emeklisiylekemik alıyoruz sık sık burda kasaplarda denk gelirse bedava oluyor sık sık kemik suyuna yaparım yemekleri
Kasaptan bedava kemik isteyenlere kuaför diyorsunuznasıl soğumuyorsunuz içiniz alıyor böyle birini en çok o kısmı merak ettim açıkçası.
yaşıyorum demek için nefes almak yeterli değil ki.
para olmasa idare edilir elbet. e varken mahrum edilmeye boyun eğmek niye?
çocuklarınızla dışarı çıkmıyormusunuz hiç?
ailece tatile?
kuaför vs ?
akşam dışarda yemek?
Iste bizim cocuklarimiz bizim gibi olmasin diye ugrasmaliyiz, siz de esinizle bikmadan usanmadan konusun anlatin, bu boyle gitmez diyin. Cocuklariniz bebekler, simdi ne versen onu yerler onu giyerler ama biraz buyunce bir suru sey isteyecekler, alamazsaniz uzulursunuz. Birikim, gelecegi dusunmek guzel sey, ama bizim de tek canimiz var. Esinizle guzel guzel konusun, bir anlamaz iki anlamaz ama sonra vicdana gelir bence.Tam olarak böyle hir çocukluk geçirdim
O kadar sık bedava kemik istediği için kasap da bi hayvansever falan sanıyordur konu sahibini. Böyle tiplerin nasıl zengin olduğu şimdi anlaşılıyor.Evin arabanın içinde gözünü seveyim bedava kemik alıp onun suyuna yemek yapmak ne demek ? Gerekirse rest cekin bosanmak için
DurUmunuz iyiyken çalışmak istemiyor musunuz?Iki tane meleğim var ve emziriyorum adam gibi mesleğim de yok en fazla asgariyyle is bulurum çocuklarımi kimseye güvenip bırakmam durumumuz iyiyken calismk da istemiyorum açıkçası çocukların her anını yaşayıp görmek hayat yaşamaktan daha değerli geliyor bana
Ben anlamadim arkadaslar, biz cok et yeriz. Haftada 4-5 yeriz ama ben yani kemaik aldim, suyunu cikartirim saglikli diye. Niye herkes kucumsemiz anlamadim?