- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arap mi diye sorcaktimda sormiim demistim: (Adam arap baştan yer yapıyor itaat fln ayağına giriyor, 2. 3. Eş muhabbeti nikahtan sonra sen tamamen robota dönüştüğünde başlar.
Itaat nedir ? Nasıl yapılır ?
Itaatkarmis gibi davran ama olmaMerhaba
Evet nasıl itaatkar olunacağını öğrenmem gerekiyor. Aranızda mutlaka eşi ondan itaat etmesini bekleyen ve onlara itaat eden mutlu bayanlar vardır diye düşünüyorum. Belki bana birkaç tavsiyeniz olur.
Erkek arkadaşım yabancı ve benimle evlenmek istiyor (Benim öyle bir niyetim yok ama onunla birlikte olduğum için mutluyum) ve tek şartı benim ona karşı itaatkar olmam, ona karşı gelmemem ve benimle ilgili yaptığı tavsiyelerde sözünü dinlemem.
Açıkçası ben de itaatkar olmak istiyorum. Çünkü her ilişkimde sorun yaşıyorum. Fazla dominant dik kafalı isyankar biriyim biraz kaktus gibiyim
Ama beni en fazla zorlayan şey mesela onu sorgulamamak benimle değilken ne yaptığıyla ilgili veya bir yalanını yakaladığımda inanmış gibi yapmak ya da aldatıyor mu acaba diye çok kavga çıkarıyorum. Siz nasıl sabırlı davranıyorsunuz bu gibi durumlarda? ve kıyafetime falan karışmak istiyor ben okulda bile hep ceza alan biriydim kıyafetim okulun istedigi gibi değil diye düşünün ne zor haldeyimm![]()
Benimde karar verdiğim bu. Itaatkar görünüp aptal olmamak. Başka çözümü yok galibaItaatkarmis gibi davran ama olma
Evlenmek gibi bir düşüncem yok benim. En azından suan için ama onu kaybetmek istemiyorum hayatımda olsun istiyorum. Galiba aşık oldum aşırı kıskanıyorum benden ayrılsa başka bir kızla olursa diye kendimi yiyorumevlenmek isteyen o, bir de şart koşan o. mantığı anlayamadım. baya baya dalga geçtiğinizi sanıyorsunuz.
şurdan başlayabilirsiniz, bence çok zorluk çekmezsiniz zaten
madde 1. Beynini kullanma
N nilayblt ve @Ekim094 size fikir verebilirler.Merhaba
Evet nasıl itaatkar olunacağını öğrenmem gerekiyor. Aranızda mutlaka eşi ondan itaat etmesini bekleyen ve onlara itaat eden mutlu bayanlar vardır diye düşünüyorum. Belki bana birkaç tavsiyeniz olur.
Erkek arkadaşım yabancı ve benimle evlenmek istiyor (Benim öyle bir niyetim yok ama onunla birlikte olduğum için mutluyum) ve tek şartı benim ona karşı itaatkar olmam, ona karşı gelmemem ve benimle ilgili yaptığı tavsiyelerde sözünü dinlemem.
Açıkçası ben de itaatkar olmak istiyorum. Çünkü her ilişkimde sorun yaşıyorum. Fazla dominant dik kafalı isyankar biriyim biraz kaktus gibiyim
Ama beni en fazla zorlayan şey mesela onu sorgulamamak benimle değilken ne yaptığıyla ilgili veya bir yalanını yakaladığımda inanmış gibi yapmak ya da aldatıyor mu acaba diye çok kavga çıkarıyorum. Siz nasıl sabırlı davranıyorsunuz bu gibi durumlarda? ve kıyafetime falan karışmak istiyor ben okulda bile hep ceza alan biriydim kıyafetim okulun istedigi gibi değil diye düşünün ne zor haldeyimm![]()
Baska yolu yokki. Benim evliligimi ayakta tutan tek olunlu yanim sadece sadakatliyim. Onum disinda her seyim gostermelik.ben yolu boyle buldumBenimde karar verdiğim bu. Itaatkar görünüp aptal olmamak. Başka çözümü yok galiba
Dubaili Arapla sevgili olan hostes siz misiniz?herşey için istiyor. evet arap
maaşım yok neysekiİtaatten kasıt eğer eş tarafından mesela şunu giymeni istemiyorum veya şuraya gitmeni istemiyorum gibi şeylerden sözü dinlenilcekse evet itaat edilir. Sonuçta eşime yanlış gelen bir davranışı uygulamak istemem.
Ama eğerki köle niyetinde işte demin biri yazdı maaş kartın bende durcak yok yemek yapcaksın öyle böyle emir niyetindeyse ona kimse itaat etmez.
Hayır değilimDubaili Arapla sevgili olan hostes siz misiniz?
Obey me Obey me deyip duruyor. Başka anlam çıkaramadım ben
O hostes evlenmişti sanırım ya. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Hatta sonradan konu açmıştı diye hatırlıyorum. Tüm sülale aynı evde yaşıyorlardı geçici bir süre filan. Kocası sabahlara kadar play station oynuyordu vs gibi bir konu vardı.Dubaili Arapla sevgili olan hostes siz misiniz?
maaşım yok neyseki
Saf biri değilim çok şükür hep olumlu ve olumsuz taraflarını düşünürüm herşeyin tartarım olumsuz tarafı fazlaysa asla durmam. Ama onun hayatımda olmaması düşüncesi bana daha dayanılmaz geliyor itaat etmekten...