Nasıl itaatkar bir bayan olunur?

Bu yastan sonra degisemezsin. Insanin karakteridir bu. Simdiye kadar dik kafali olmus biri birden itaatkar olamaz. Turk erkeginden daha geri kafali bir "yabanci" bulmussunuz, tebrikler.

Kadinlar erkekleri idare eder erkekler degil.itaatkar gorunun ama dizginler sizde olsun o farkina varmadan avcunuza alin onu

İtaatkar kadınmı şakamısınız siz yani boynuna tasmasını geçirecek sözünü dinlicek sİzde bunu kabul ediyosunuz yapmayın kadında tıpki erkekler gibi bir bireydir ve bireysel kararları olur bu dominatlık değil kendi kişiliği olan özgüvenli bi kadındır lütfen böyle erkekler için değişmeyi aklınızdan bile geçirmeyin yanlış tercihleriniz doğrultusunda kendi özgüveninizi yıkmayın lütfen

Kadın dedigin itaat etmez, ettirir.Femme fatale olmayi ogrenin
O halde sizde Hz. Ali nin şu sözünü öğrenin...
"Akılsız kadınlar kocalarını köle yaparlar
Ve kölenin karısı olurlar. Akıllı kadınlar ise kocalarını kral yaparlar ve kraliçe olurlar. "
Ne kadar güzel bir söz ...

Yalnız kadın tek başına Kraliçe olmuyor. Onu yapacak adam da bulunmuyor sizin dediğiniz söz eskide kalmış şimdi ki adamları Kral yaparsak bizi soytaridan beter yaparlar.

Bende Trabzonluyum. Kökeniniz mi farklı acaba onlardan farklıyım dediğinize göre Trabzonluları tanıyorsunuz

Yoo gayet trabzonda doğdum büyüdüm. Ankarada okudum 6 yıl sonra tekrar döndüm. Evet bu şehrin insanından farklıyım aile yetiştirmesiyle alakalı herhalde anlaşamıyorum pek memleketlilerimle

Atamızın kemikleri sızlayacak bizki dünyada seçme seçilme hakkını elde etmiş ilk kadınlarız...
kendinize gelin siz onurlu gururlu başı dik Türk kadinisiniz.

Söylediğiniz şeyler bir fantezi olsa hadi neyse..yorumlardan anladigim kadarıyla ciddi ciddi bunu istiyorsunuz.
Sevgilinizi terkedin ve oz sayginizi geliştirecek terapi alın..

kendinize gelin...

Öncelikle kafandaki beyni yavaşça yere bırak..

Herşeye susacaksın taviz vereceksin sinirlenmeyeceksin tabi sen sen olmayacaksın o yüzden bir daha düşün

itaatkar olunmaz, doğulur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…