Dünyaya bir kez gelsin kadın, kompleksli bir adamın dediklerini yaparak kendi istek ve arzularından vazgeçmek zorunda kalsın! Bu adil mi sizce? Eşler birbirine kendi dediğini yaptırmaya çalışacağına o hayatı en iyi şekilde yaşama konusunda destek olmalılar. Adamın kıskanç olması normal bir şey mi yani? İyi olmuş boşanmaları. Hiç olmazsa herkes istediği gibi biriyle birlikte olma şansını yakalar.
Ama kadin bosanmak istemediki adami cok seviyordu cok agladi uzuldu.
Benim ankarali kiz arkadasim var ve cevresinden dolayi ozgur rahat yasamis biri denize gidip bikinisini giyen biri. Sabahlara kadar disarda olan biri. Baya erkek ortaminda olan biri. Ve trabzondan erkek arkadasi edindi. Ve cocuk dediki ben kiskancim, acik giydiremem seni dedi boyle ozgurce gece hayati falanda bekleme dedi. Cocuk bastan herseyi dedi. Ve kiz kabul etti cocuk icin. Biz o arakadasimizdan oyle bir seyi kabul etcegini dusunmemistik. Hatta hep ben ozgurum bana kocam karisamaz falan derdi, ama karsisina cikti biri dusunceleri degisti. Denize giderken bile hasemayla giriyor. Kapinmayi bile dusunuyor cok hevesli suan. O zaman o kiz kole mi olmus oldu. Konusup anlastilar sonucta. Cocuguda cok seviyor.
Mesela kadinlarda kiskanc. Kadin kocasina sosyal hesaplarini kapattiriyor. Adamin giyimine karisiyor. Adam dicek mesela ben arkadas grubum var kadin erkek karisik oraya gitcem. Bi kadin kolay kolay gonderirmi o ortama peki? O zaman adam da kole olmus oluyor kadinin lafini dinleyipte gitmezse. Adam Da diyebilir ben ozgurum ,bireyim bende istedigim ortama girerim diyebilir o zaman.