- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
-
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
bu sorularına sen cvp versende bizde fikir söylesek.Sana Ne lazımdı demek geldi içimdenevet kk nin guzel bayanlari sorum bu nasil is buldunuz?
Soru 1 hangi okulu ve hangi bolumu bitirdiniz?
Soru 2 ne is yapiyorsunuz
Soru 3 isinizi ne kadar surede buldunuz kolaymi oldu zormu
Soru 4 isinize tanidik vasitasiyla yada bir sekilde torpille mi girdiniz yoksa kendi hakkinizlami
Soru 5 maasiniz Ne kadar
Son olarak herkese tsimdiden tesekkurler cevaplar icin. Konum calisan herkese acik is arayip bulamayanlarada onlarda dertlerini anlatabilirler. Akliniza gelen baska seyler olursa ekleyin hanimlar
Katilimlarinizi bekliyorum
Allah banada nasip etsinBen geleyim hemen
Tekstil muhendisiyim
Bursa uludag universitesi mezunuyum
Mezun olduktan iki ay sonra kendiliginden is teklifi aldim ve az maasa aldirmadan kabul ettim
Torpil vs gerek kalmadi
Ilk isimde 4,5 yil calistim sonra dinlenmek icin 5ayligina baska bir yerde sozlesmeli ve gecici olarak calistim
Sonrasinda 8 ay calismadim
Sonra yeniden baska bir firmada ise basladim ve simdi 2yil 2 aydir buradayim
Uc tane dil biliyorum ikisi ana dili seviyesinde
Maasim hala az 2500lira ama meslegimi coooook seviyorum
Yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim
Amin canim bulursun insallahAllah banada nasip etsin
kabalaşma mıBen issizim is ariyorum merak ettim konu actim canin istemiyosa yazmazsin izmirlikiz kabalasma
Meslek Yüksek Okulu büro yönetimi bitirdimevet kk nin guzel bayanlari sorum bu nasil is buldunuz?
Soru 4 isinize tanidik vasitasiyla yada bir sekilde torpille mi girdiniz yoksa kendi hakkinizlami
Soru 5 maasiniz Ne kadar
Son olarak herkese tsimdiden tesekkurler cevaplar icin. Konum calisan herkese acik is arayip bulamayanlarada onlarda dertlerini anlatabilirler. Akliniza gelen baska seyler olursa ekleyin hanimlar
Sağolasın.Amin canim bulursun insallah
Eger tecruben yoksa secici davranma
O isi yapmam bu maasa calismam deme
Kucuk bir firma sec adim adim yukselirsin
Bir bakmissin ki firmanin en tepesindeki insan sen olmussun
O zaman patronla rahat rahat pazarligini yaparsin isteklerini soylersin kabul ettirirsin
Buyuk firmalarda yukselmen hem cok zaman alir hem de patrona asla yaklasamazsin
evet kk nin guzel bayanlari sorum bu nasil is buldunuz?
Soru 5 maasiniz Ne kadar
valla ifşa olduk ama neyse hadi gizli saklı bişey değilUu ifşa var, çekirdeğimi aldım bekliyom.
Ehueh, yok ya, devlette çalışıyorum fln deyince öyle fazla bi ifşa yok ama ben çalıştığım yeri belirtemem mesela, fazla spesifik çünkü.valla ifşa olduk ama neyse hadi gizli saklı bişey değil