Nasil is buldunuz

Aaa meslektaşım ve yaşıtım :))
Bende yeni mezunum ve okurken çalışıyodum mezun olduktan sonra çıktım şu an iş arıyorum çoook sıkıldım

Aaa meslektaşım ve yaşıtım :))
Bende yeni mezunum ve okurken çalışıyodum mezun olduktan sonra çıktım şu an iş arıyorum çoook sıkıldım
Ben de olurken hiç çalışmadım işi de çok zor buldum açıkçası, bayan olunca bizim sektör acımıyor almıyor işe valla sen neredensin?

Ben de olurken hiç çalışmadım işi de çok zor buldum açıkçası, bayan olunca bizim sektör acımıyor almıyor işe valla sen neredensin?
Ben Konyadayım Selçuk mezunuyum. Burda öyle büyük proje ofisleri falan yok görüşmeye gittiğim yerlerin çoğu saha mühendisi arıyor. Şantiye benim biraz gözümü korkuttuğu için kabul edemedim. Bende diyorum acaba İstanbulda mı iş arasam sen ne dersin tavsiye eder misin?

Arayabilirsin canım inan burda da zor ama seçeneklerin çok olması daha iyi bir bakıma. Ben 8 ay sonra buldum ama gerçekten iyi biryerde buldum:)

Arayabilirsin canım inan burda da zor ama seçeneklerin çok olması daha iyi bir bakıma. Ben 8 ay sonra buldum ama gerçekten iyi biryerde buldum:)
Sevindim senin adına canım ama 1500 alıyorum demişsin orası İstanbul sonuçta nasıl geçiniyosun o parayla, ailenle mi yaşıyosun? Burda da yeni mezunlara 1500-1750 civarı veriyolar. İstanbul da daha yüksektir diye dşünmüştüm

tüylerim diken diken oldu ne kadar doğru yazdıklarınızı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…