Nasil is buldunuz

Amin canim
Hic uzulme kimse assiz ekmeksiz kalmaz calismaya niyeti olan eninde sonunda bulur sabir sadece biraz daha sabir

kendiliğinden nasıl iş teklifi aldınız? ortalama mı :)

ooo tam benlik bi konu. Öğrenciyken çok rahat iş bulup çalışmaya başlamıştım uzattığım sene, mezun olduktan sonra orayı beğenmeyip daha iyi bi iş bulma umuduyla çıktım. Çıkmaz olaydım 2 aydır işsizim bunalıma girdim resmen. Ama istediğim gibi bi iş bulamadım hiç bi yere girmedim. Sanırım istanbula taşınacağım aklımda öyle bişeyler var. İnşaat mühendisiyim bu arada

sizin mesleğiniz neydi?

Uludağ üniversitesi çeko bitirdim
Kamuda çalışıyorum
Son sınıfta hem özel sektörde çalıştım hemde KPSS çalıştım ve atandım
Torpilsiz atandım kendi Hakkımla girdim
2750 maaşım var

iktisat okudum
muhasebecilik yaptım
calıstıgım yere gore maasım degıstı

ılk ıs tecrubemde aklımda calısmak bıle yokken evde otururken tanıdıgım tarafından bana teklıf edıldı
dershanede halkla ılıskıler ve muhasebe hoca gelmedıgınde ıse joker gıbı bos derslere vekıl ogretmen olarak gırıyodum
maasım asgarı ucrettı ve sıgorta

sonra okul bıtttı bende musahebe ısını sevınce
malı musavırın yanına staja gırdım
ogrendımkı ön muhasebe-sırket muhasebesıyle genel muhasebe bambaska seylermıs ve genel muhasebeyı daha cok sevdım maasım asgarı ucret + mukellef buldukca primdi

sonra ıs yaptıgımız calıstıgımız bankanın muduru bana ıs teklıfınde bulundu
sozlu mulakata gırdım bankaya gectım bankada 1500 alıyordum baslangıc ve sıgorta
banka da kredı ıslerı cookk zormus gerı eskı yerıme dondum fakat bı farkla ortak olarak fakat muhasebe ısı zor ıs kafa gerek

200 mukellefle ılgılenmek her ısını takıp etmek zor...

kafamda notere gırmek vardı tuzel kısılık de calısmak ıstedım
noter personelı olmak zor cunku calısan sayısı az kolay kolay katupler ısten cıkmaz da cıkarılmazda
ya ıclerınden bırını kacırıp bı yere hapsedıcektım mazeretsız ıse gelmemekten kovulacaktı
ya hakkın rahmetıne kavusacaktı falan
hergun notere gıttım oturdum sabahdan aksama 10 gun boyunca
ıllakı benı ıse alıcaksınız dedım
yerımız yok masa pc yok dedı
masamı kendım alırım stajyer olarak gosterın dedım
resmen tacız ettım
sonunda benı ıse aldılar
katıp adayı ıken 2.ayda yazım katıbı oldum 5.ayda kıdem yukseltıldım vezneye gectım 6.ayda 1.dereceden ımzaya yetkılı katıp ılan edıldım gıttım adlıyede yemın ettım

3.senemde baskatıp usulsuzlukten ısten cıkarılınca onun yerıne ben gectım

en sonunda noterımız degıstı emeklı oldu kendı ekıbıyle baska sehırden geldı hepımız ısten cıkarıldık
bende evlendım
suan ev kedisiyim

ooff ne konustum be

Özel bir üniversitede araştırma görevlisiyim.
Mezun olduktan sonra bütünleşik doktora programına başladım, 2 ay sonra boş kadro açıldı, başvurdum ve kabul edildim.
Not ortalamamı yüksek tuttum, ALES, YDS gibi sınavlara girdim ve yüksek puanlar aldım, bir yandan lisans döneminden beri aynı hocayla proje yapıyor olmam şans oldu benim için. Çünkü ar.gör.kadrolarında öyp değilse öncelik kendi öğrencilerinde olur, yazılı olmasa da düzen böyle ilerler.

Masallah.cidden bolumunuze gore cok iyi bi yerdesiniz.

Selcuk unv resim is ogretmenligi mezunuyum.okulum biter bitmez ucretli ogretmenlik yaptim 2 yil.700 tl kadar maas aldim......kesintileri saymazssak...o sure zarfinda sinav gozetmenligi yaptim acikogretim sinavlarinda.

Sonra bir koleje kadrolu girdim.1250 maasla.30 saat ders.8.00_16.30 calisma saatleri...ama cok cok yogundu harap oldum.

Simdi ise evlenip sehir degistirdim.son 2 yildir kpss ye calisiyorum atanmak ugruna.....

Masallah.cidden bolumunuze gore cok iyi bi yerdesiniz.
Şükürler olsun. Ben iş konusunun şans olduğunu düşünenlerdenim. İlk atandığımda maaşı duyduğumda kulaklarıma inanamamıştım. Benim üstlerim cok cok daha fazla alıyor ve biz atom parçalamıyoruz.

Rabbim kimseye aratmasın inşallah

Bende sizin gibi dusunuyorum.benim esimde meslek yuksek okulu mezunuydu.sonra iki yil aciktan 4 yilliga tamamladi..kpss ye girdi olmadi..bu sure zarfinda belediyede basit ve cok dusuk bi konumda calisiyordu.
Sonra nisanlanmamiza 1 ay kala ne yapacagiz ne edecegiz diye dusunurken(ben kolejde ogretmendim o sira ve evlenip esimin yasadigi sehre gidip kpssye hazirlanacaktim)
1200 esimin maasiydi o zamanlar.ne kendine ait bir ev var nede dugun yapacak para.
Derken yasa cikti ve belediye de tekniker mezunlarini memur yaptilar hemde adaylik olmadan.esim suan 3.500 bin civari maas aliyor.tipki sizin gibi sok gecirmistik.esim o kadar yil ugrasti didindi ama nasip iste rabbim daha iyisini nasip etti ona...
Sizde cekmissinizki nasibinizi almissiniz.
Simdi ise ben..yas 27 olacak.cocuk yapamiyorum.atanamiyorum..dilerim bigun herkesin emekleri karsiligini bulur.

Çalışma ekonomistiyim.

Haziran 2008de dereceyle mezun olup, mart 2010 da müfettiş olarak atandım.

Kpssden de derece yaptım, nolur nolmaz diye torpil de buldum en kralından:)

Turneye göre 4000-6000 arası değişen maaşım var. Türkiyeyi geziyor, işimi çok seviyorum :)

2014 Fen edebiyat fakultesi Tarih Bolumu mezunuyum. Okulum biterbitmez evlendim. Ozelde is buldum birkac yerde ama eşim izin vermedi. Simdide hamileyim bos bos okumus olmak cok zoruma gidiyor goz gore göre hemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…