Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl görünüyor sizce? Kullanışlı olur mu ?

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
962
Yakın zamanda düğünüm olacak.Bu yatak odası takımını almayı düşünüyorum.Ben beğendim fakat dışardan nasıl görünüyor merak ediyorum.Sizce kullanış ve görsellik bakımından nasıl ?

Eklentiler

• A84F46E2-C1D3-4913-BB93-D2CD11F2D683.jpeg
    A84F46E2-C1D3-4913-BB93-D2CD11F2D683.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 323
  • CB25DD58-869F-4685-97D8-670FEC19504A.jpeg
    CB25DD58-869F-4685-97D8-670FEC19504A.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 336
  • 6CA616AA-A5FE-4A1A-BFF7-A34B6EEB681D.jpeg
    6CA616AA-A5FE-4A1A-BFF7-A34B6EEB681D.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 342
  • 839CE428-DBBB-4471-9C75-9AA98F79C41A.jpeg
    839CE428-DBBB-4471-9C75-9AA98F79C41A.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 311
Merhabalar, mutluluklar sizinle olsun. Benim hiç tarzım değil ama yatak başı hem kapitone hem çok açık renk temizlik açısından sizi zorlayabilir diye düşündüm :KK51:
Teşekkür ederim :) Bu takım olmasa bile başka bir country tarzda takım alırım kesinlikle.Çünkü daha spor geliyor bana country takımlar.Ama yatak başlığını temizlik açısından hiç düşünmemiştim dikkatli olmam gerek bu konuda teşekkür ederim :)

Çok güzel görünüyor 😍 sadece boy aynası yok o biraz sıkıntı. Bide X gibi şeyler var ya dolapta o kısmı çabuk tozlanacak yani ekstradan işin olacak :) temizlik düşkünüysen sorun yok benim gibi tembelsen sorun :)
ama genel bakıldığında güzel seçim bence. Şimdiden hayırlı olsun. Allah mesut etsin ❤️

Çok güzel görünüyor 😍 sadece boy aynası yok o biraz sıkıntı. Bide X gibi şeyler var ya dolapta o kısmı çabuk tozlanacak yani ekstradan işin olacak :) temizlik düşkünüysen sorun yok benim gibi tembelsen sorun :)
ama genel bakıldığında güzel seçim bence. Şimdiden hayırlı olsun. Allah mesut etsin ❤
Teşekkür ederim :) takımda yok ama boy aynasını aynı renkten takıma uygun bir model almayı düşünüyorum :) Temizliği severim ama çok çok aşırı bir düşkünlüğüm yok umarım sıkıntı yaratmaz :)

Teşekkür ederim :) Bu takım olmasa bile başka bir country tarzda takım alırım kesinlikle.Çünkü daha spor geliyor bana country takımlar.Ama yatak başlığını temizlik açısından hiç düşünmemiştim dikkatli olmam gerek bu konuda teşekkür ederim :)
Bende spor seviyorum daha kullanışlı oluyor, bana biraz farklı geldi sanırım takım ama temizlik açısından zorlayacaktır bence :)

Teşekkür ederim :) takımda yok ama boy aynasını aynı renkten takıma uygun bir model almayı düşünüyorum :) Temizliği severim ama çok çok aşırı bir düşkünlüğüm yok umarım sıkıntı yaratmaz :)

Rengini çok sevdim takımın. Yatak odasına beyaz değil bu renk çok yakışıyor :)
Ama arkadaşın da dediği gibi yatak başlığı da çok zorlar seni. Kumaşı lekelenecek türden. Benim yatak başlığım deri olduğu için toz beziyle rahat temizleniyor.

Rengini çok sevdim takımın. Yatak odasına beyaz değil bu renk çok yakışıyor :)
Ama arkadaşın da dediği gibi yatak başlığı da çok zorlar seni. Kumaşı lekelenecek türden. Benim yatak başlığım deri olduğu için toz beziyle rahat temizleniyor.
Bende çok beğendim rengini.Başlık konusu benimde kafama takıldı şimdi.Bazı yerlerde istek üzerine başlığı değiştirebiliyorlar diye biliyorum bu konuyu konuşmam gerek alacağım yerle. :)

Bende çok beğendim rengini.Başlık konusu benimde kafama takıldı şimdi.Bazı yerlerde istek üzerine başlığı değiştirebiliyorlar diye biliyorum bu konuyu konuşmam gerek alacağım yerle. :)
Benim koltuklarım böyle, yani sadece sırt kısımları o deliklerin içi çok kötü toz oluyor hele ki açık renkse

Eğer değiştirebiliyorsan sadece kumaşını farklı yaptır yani deri kumaş olursa rahat olur senin için.

Öncelikle hayırlı olsun
Görünüş olarak tarzım olmasa da güzel ama
Bi kere komidinleri tek çekmeceli benim için o olumsuz ayrıca ben görünüşünden çok dolabın iç kullanımına bakarım.ayaklarinin yüksek olması temizliğin kolay olması demektir bu olumlu yanı . Alırken altları ya tamamen kapalı yere sıfır ya da temizlenecek kadar yüksek olmasına dikkat edin.simdi sadece görünüşe bakıyorsunuz ama kullanisina bakın derim

Öncelikle hayırlı olsun
Görünüş olarak tarzım olmasa da güzel ama
Bi kere komidinleri tek çekmeceli benim için o olumsuz ayrıca ben görünüşünden çok dolabın iç kullanımına bakarım.ayaklarinin yüksek olması temizliğin kolay olması demektir bu olumlu yanı . Alırken altları ya tamamen kapalı yere sıfır ya da temizlenecek kadar yüksek olmasına dikkat edin.simdi sadece görünüşe bakıyorsunuz ama kullanisina bakın derim
Evet haklısınız ilk defa alınacağı için şuan görünüşe daha önem veriyorum :) dolabın içini gösteren fotoğrafı eklemeyi unutmuşum ama içi de kullanışlı geldi bana.Ayaklı mobilyaları her zaman daha şık ve kullanışlı bulurum:)

Güzel 👍 boy aynasi almazsan daha iyi olur illa alacaksan gardirobun içine koydur yatak odasinda ayna olmasi pek iyi değil .
Bir de yatak başlığın benimkine benziyor,benim düğmelerin oldugu yerde taşlar var ve başlık altın sarısı. Temizligi zor olmuyor.

Güzel 👍 boy aynasi almazsan daha iyi olur illa alacaksan gardirobun içine koydur yatak odasinda ayna olmasi pek iyi değil .
Bir de yatak başlığın benimkine benziyor,benim düğmelerin oldugu yerde taşlar var ve başlık altın sarısı. Temizligi zor olmuyor.
Niye iyi değil ki ? Merakımdan soruyorum:) gardrobun içine koydurursam sadeliği bozulur diye düşünmüştüm o yüzden boy aynası düşündüm. Temizliğinin zor olmamasına sevindim :)

Kapağın icine koyarsan neden bozulsun ki canim? Disardan da gözükmez hem. Fenk shui felsefesine göre iyi değil 🤣🤣🤣 yatak odasinda 2 kisi varken ayna ile 4 kisi oluyor ve bu aldatilma vs oluyormuş ciftler arasında.
yani bana kalırsa televizyon da iyi değil yatak odasinda bu hem fenk shuiye gore hem de biliyorsun tv de guzel seyler yok
Kan teror cinayet tecavuz siddet entrika vs dinlenme odasinda bu tip selerin duyulmasina dinlenilmesine gerek yok.
Benim yatakta boyle altina vileda giriyor cok rahat temizliyorum.
Ayni sekilde.komidinlerde is görüyor carsaf falan koydum ben.

bana göre fazla avangard kalıyor, hiç tarzım değil ama sizin tarzınız olduğu için beğenmişsiniz demek ki. ama hiç boy aynası yok. o açıdan kullanışsız bence.

İçine sindiyse ben de beğendim ayakları yüksek altı kolay temizlenir, yatak başlığı benim vinlex saçlardan yağ oluyor kolay temizleniyor, gardrop kapaklı en sevdiğim benimki sürgülü her açtığımda sayıyorum :sinirli: hiç kullanışlı değil, inşallah iyi günlerde Güle güle kullan :KK68:

X