- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Şu an tayt giymeye ikna oldum resmen.
Dışarıdan bakınca rahatsız duruyor, gerçekten o kadar rahat mıymış ya?
+1Çooook hem de
Tayta geçtiğimdir (7 yıl) hiç kot giymedim
Üzerine tunik giyinince mis gibi olur benceAçık olsam full tayt giyerdim rahatlıkta son nokta
Ay ben de böyleyim. Biseyi cok beğendiysem en az 3 rengini alırım. Ürün tek renkse 4 adet alırımHiç fikir veremiycem takıntılıyım bir elbiseyi beğendiysem aynı renk aynı model 4-5 tane yemin ederim abartmıyorum alır sürekli onu giyerim alış veriş canavarıyım mağaza açacak kıyafetlerim vardır ama ben yinede neye taktıysam onu giyerimama tarzım elbise kemer kalın yüksek topuktur
Ayy ben de az once gogislerime baktim ve nerdeyse gobegime inecek o kadar canim sikldi ki, kafama koydum bayram sonu diyetisyene basliyorum,surekli bu konuyu konusiyorum sanirim esim de once psikolojik destek mi alsan acaba kilodan baska birsey konusmaz oldun diyor daha yeni dogum yaptin sayilir bu kadar kafaya takma diyor ama nasil takmam kendimi cok cirkin hissediyorum resmen ozguvenim gittiAl
Al Benden de o kadar. Suan 4 kilo fazlam var ama hamile kalmadan once de vardi biraz fazla o yuzden alisveris yapmak filan istemiyorum. Gecenlerde sütyen almaya gittim görevli kız abla toparlayici vereyim mi baya sarkmış dedi o an orada kendimi çok kötü hissettim. 80 neden göğsüm şimdi 90 95 neden olmuş çok sinir bozucu
Hiç giyinmem siyah. Annemle babam da giyinmez. Babam turkuaz mavisi pantolonlar giyer.Kızlar ben siyahı çok çok seviyorum ama ne zaman siyah giysem yaşça büyük iş arkadaşlarım eleştiriyor yaşın ilerleyine zaten siyah giyincen, az renkli giyin diye. Siyahı sevmek suç mu siyah bir renk değil mi kafamda deli sorular
bir gün herkes tayt mevzilerime gelecek ben işte o günü bekliyorumpantolon sıkmıyo mu bu milletin poposunu ya bende mi sıkıntı var
Vay be.Çooook hem de
Tayta geçtiğimdir (7 yıl) hiç kot giymedim
Ciddiye alinmanim giyimle alakali oldugunu sanmiyorum ben hep spor giyerim ama simdiye kadar ciddiye alinmamak gibi bir problemle karsilasmadim bence o kisinn tavriyla, konusmasiyla alakali hii bazen lakayt insanlar olmuyor mu oluyor ama burda hemen tavrimİnsanlar tarafından ciddiye alınmak için ciddi giyiniyorum. Klasik saatler, minimal takılar, kumaş pantolonlar, gömlekler, sade ama şık ayakkabılar.. genelde uniseks görünümlü şeyler tercih ediyorum( bir parçanın güllü dallı olanı yerine düz olanını alıyorum) ama bazen de sade elbiseler ve a kesim kısa etek giydiğim de oluyor. Göğüs/sırt kısmı dekoltesinden hoşlanmıyorum, bunlara kıyasla kısa kıyafetlere daha sıcak bakıyorum.
Bence keyfine bak, benim calistigim yerde de var yeni baslayan genc arkadaslar o kadar sikir sikir giyiniyorlar ki ozeniyorum dogum yapmadan kilo almadan once ben de giyinirdim diyorum onlara ama kiskanarak degil, giyinin gezin tadini cikarin diyorum oyle insanlar gormek hosuma gidiyor eski zamanlarimi hatrlatiyor tekrar oyle olmaya gayret ediyorumBen de bi kadin olarak giyinmeyi seviyorum.yoneticiyim.stilettolar elbiseler seviyorum.lakin calistigim ortamdaki kadinlarin geneli ozensiz hanimlar.ne giydiklerine pek dikkat etmedikleri icin ben fazla dikkat cekiyorum.hatta topuklu ayakkabi giyme rahat edemezsin diyen bile oldu.ben rahatim deyince ben de giyerdim eskiden dogum yapinca giyemiyorum falan dedi.sanki ben aldim ayagindan ayakkabiyi.bi de garip bakislara maruz kaliyorum.kadinlar sanki dis biliyor gibi.ilginc bir yerdeyim.ortama uyayim mi uymayayim mi kararsizim.aman 3 gunluk dunya bosver ne halleri varsa gorsun diyorum.bi yandan is iliskimiz etkileniyo sanki.ben de bilemiyorum.bilen varsa yazsin
kolaya kaçmıycam. bi trailer buldum salı squat ağırlık mekik allah ne verdiyse başlıyorumtayt konusunda bilir kişi olarak eğer çok büyük sorununuz yoksa hani hafif bir karnınız varsa calzediona toparlayıcı taytlar efsane duruyor herkeste. :)
bana kalsa hepimiz spor yapıp güzelce büstiyerimizi giyelim derim ama toparlayıcı taytlar da çok kurtarıyor kaliteli oldukça tavsiye ederim.
Yokuspokus ben de seninle benzer tarzda giyiniyorum, kış mevsiminde ya jean pantolon salaş kazaklar, ya eşofman altı sweatshirt ve bu iki kombin altına mutlak spor ayakkabı veya postal :)))
Şöyle bir tayt kombini
Eki Görüntüle 2273194
Yaz gelmişse çoğunlukla jean şort askılı ve olmazsa olmazım parmak arası terliklerim :)))))
Eki Görüntüle 2273196 Eki Görüntüle 2273197 Eki Görüntüle 2273198
Canım çoook elbise giymek istemişse şu tip bir elbise, olmadı halter yaka elbise
Eki Görüntüle 2273195
Yalnız bunlar çok rahat, ben severek giyiyorum, bu yaştan sonra stil değiştirmeye niyetim yok, başka kıyafetler içinde çok kasılıyorum ben gibi olmuyorum.
Doğum yapalı ne kadar olduAyy ben de az once gogislerime baktim ve nerdeyse gobegime inecek o kadar canim sikldi ki, kafama koydum bayram sonu diyetisyene basliyorum,surekli bu konuyu konusiyorum sanirim esim de once psikolojik destek mi alsan acaba kilodan baska birsey konusmaz oldun diyor daha yeni dogum yaptin sayilir bu kadar kafaya takma diyor ama nasil takmam kendimi cok cirkin hissediyorum resmen ozguvenim gitti
5 ay oldu ve hala tam olarak veremedim kilolarimiDoğum yapalı ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?