Nasıl giyiniyorsunuz?

Yalnız konu içinde, giyimimin şunlardan ibaret olduğunu fark ettim:

Yazın:
%70 böyle (Kemersiz)

Bu ve bunun beyaz tişört+kot şort versiyonu

Kalanı böyle (Sandalet-dolgu topuklarla):

Kışın:
%80 böyle (Arada renkli kaşkol alırım)

Kalanı da yukarıdakinin, altı şort+opak çorap kombini.

Dümdüzüm la ben :/
Bana da bir ara bi el atın, hallerim gelince konu açayım da.

Açık elbiselere aşığım ama giyemiyorum eğer giyebilseydim mutlaka kısa elbiseler giderdim bütün yaz, neyseki şimdilik giydiklerim yüksek belli kot kemer sade tişörtler gömlekler spor ayyakabılar aksesuar olarak halka küpe gold kolye Arada tayt vs.

Ay ben de böyleyim. Biseyi cok beğendiysem en az 3 rengini alırım. Ürün tek renkse 4 adet alırım

Ayy ben de az once gogislerime baktim ve nerdeyse gobegime inecek o kadar canim sikldi ki, kafama koydum bayram sonu diyetisyene basliyorum,surekli bu konuyu konusiyorum sanirim esim de once psikolojik destek mi alsan acaba kilodan baska birsey konusmaz oldun diyor daha yeni dogum yaptin sayilir bu kadar kafaya takma diyor ama nasil takmam kendimi cok cirkin hissediyorum resmen ozguvenim gitti

Hiç giyinmem siyah. Annemle babam da giyinmez. Babam turkuaz mavisi pantolonlar giyer.

Annemin esaprları da öyle cıvıl cibildir.

Ben de koyi renk giyinmem. Gencim renkli giyinecegim :)

Yokuspokus ben de seninle benzer tarzda giyiniyorum, kış mevsiminde ya jean pantolon salaş kazaklar, ya eşofman altı sweatshirt ve bu iki kombin altına mutlak spor ayakkabı veya postal :)))

Şöyle bir tayt kombini

Yaz gelmişse çoğunlukla jean şort askılı ve olmazsa olmazım parmak arası terliklerim :)))))

Canım çoook elbise giymek istemişse şu tip bir elbise, olmadı halter yaka elbise

Yalnız bunlar çok rahat, ben severek giyiyorum, bu yaştan sonra stil değiştirmeye niyetim yok, başka kıyafetler içinde çok kasılıyorum ben gibi olmuyorum.

Ciddiye alinmanim giyimle alakali oldugunu sanmiyorum ben hep spor giyerim ama simdiye kadar ciddiye alinmamak gibi bir problemle karsilasmadim bence o kisinn tavriyla, konusmasiyla alakali hii bazen lakayt insanlar olmuyor mu oluyor ama burda hemen tavrim
Bence keyfine bak, benim calistigim yerde de var yeni baslayan genc arkadaslar o kadar sikir sikir giyiniyorlar ki ozeniyorum dogum yapmadan kilo almadan once ben de giyinirdim diyorum onlara ama kiskanarak degil, giyinin gezin tadini cikarin diyorum oyle insanlar gormek hosuma gidiyor eski zamanlarimi hatrlatiyor tekrar oyle olmaya gayret ediyorum

kolaya kaçmıycam. bi trailer buldum salı squat ağırlık mekik allah ne verdiyse başlıyorum

Ben de başkalarında görünce hepsine bayılırım, kendime gelince yakıştıramam; giysem rahat edemem.
Geçen yaz, şuna oldukça benzeyen, yeşili biraz daha koyu bir elbise aldım, hadi dedim şeytanın bacağını kır:

2 kere giydimse iyi yani, 3.yü giyememişimdir. Sorun ne dersen "Fazla desenli olması"... Üzerimde parlak şeylere, çiçek deseni de dahil her türlü desene katlanamıyorum, ama giymeyi istiyorum.
İşte çubuk desen elbiseler de bir yere kadar.
Dolabımda yatanlardan biri de bunun aynısının tıpkısı bir şey:

İlk moda olduğu zaman aldım, sonra kaç kere giydim, giymedim bilmiyorum, çizgileri rahatsız eder oldu.
Kuzenimin yaklaşan düğünü için konu açmıştım hatırlarsın;
O gün kendimi aştım, o şıkır şıkır görüntüm içinde rahatsız olmadım hiç ve kendimi güzel/çekici de hissettim.
Ama sonra geçti, yine kendimi en rahat hissettiğim limana geri döndüm "Düzlük diyarı"

En çok giydiğim elbisem gri ve beyaz düz renklerde belden büzgülü iki penye elbise ve beli olmayan dümdüz beyaz şilebezi birkaç elbise, birkaç da akşam çıkmalık siyah, ortamına göre elbise o kadar.
Onlar da sıcaktan, işte mecburiyetten filan yoksa, şort-tişört-sandalet tamam bitti benim giyim.

Cidden takıp takıştıran, yakıştıranlara imreniyorum, takabildiğim tek takı, yazın halhal, tek aksesuar güneş gözlüğü, düz siyah lastik tokalarım.

Bi de ince bir zincir nazar boncuğu bilekliğim var, o da 5-6 sene önce beğenerek aldığım ve takıp "Bunu unut, çıkarma diğerlerinin yanına koyup kaldırma" diye kendime zorla tembihlediğim bir şey. Yoksa alyansımı da, diğer yüzüklerimi de, her türlü kolyeyi de takamıyorum, parmağımı, boynumu sıkıyor, kemer kullanamıyorum fenalık geliyor, şapka-bere takamıyorum, taksam bir yerden sonra kaşıntı tutuyor çıkarıyorum. :)))

Psikolojik midir nedir bilmiyorum ama bu kadar düz olmayı gerçekten istemiyorum, düz olmadan da rahat edemiyorum.

Yokuspokus
senin aksine çiçek desenli şeyleri severim, ben de çubuklu şeyler giyemem, hele enine çubuk cıkss olmaz çünkü boy yok, 1,5 metre kadınım enine çubuk desenler iyice pigme yapar, uzun çok güzel elbiseler oluyor, onları da yine boy nedeniyle giyemiyorum
Takı tarzımızda benzeşiyor, kolye ancak gümüş olursa veya deri zincirli olanları takabiliyorum diğerleri zaten alerji yapıyor, halhal, hızma, güneş gözlüğü bir de renkli mika bilezik takarım veya deri bileklik.

Saçlarımı hep topluyordum çünkü kuru ve uçlarında ihtiyarlıktan bir cılızlaşma vardı :))) haliyle sürekli tepemde bir maşa toka oluyordu, ki saçlarım dalgalı yer yer buklelidir, yani şekil versem bir şeye benzer ama kim uğraşacak onunla deyip tepeye topluyordum, bu sene kendimi aşıp doğum günüm sonrası hacimli gösteren bir model kestirdim maşa tokamla vedalaştım, yıkıyorum kendi halinde kuruyunca şekillendirilmiş gibi duruyor.

Sende saçlarında değişikliğe gidebilirsin, ben ki neredeyse 15 senedir aynı saç modelinde istikrarlıyken kestirdiysem sen haydi haydi kestirirsin.

Ama giyim konusunda valla sıkamıyorum kendimi, annem beni jeanle doğurmuş olabilir, başka stil denedim ama hiç yakışmıyor, kasılıyorum bir kere, ben stiletto kadını değilim, yakışana yakışıyor kalem etekler ipek saten bluzlar özenle yapılmış makyaj ama ben ince topuk üstünde ördek gibi yürüyorum, bluzlar kaşındırıyor, makyaj desen saniye geçmez ruju yerim :)))
Özel günlerde ne yapıyorsun dersen inan abiye giymem şartsa spor abiyelere yöneliyorum.

Doğum yapalı ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…