- Konu Sahibi dangerousangel
-
Ben 2 defa kazak alma hatasına düştüm oradan. Xs bedeni bile aşırı boldu ve hemen tüylendi kazaklar. Memnun kalmadım yani.oraya bakiyorum aslinda ama daha once hic almadim bedenleri nasil onu bilemedigim icin alamiyorum
Nasil mutluysaniz oyle devam edin , kimse icin kendinizden taviz vermeyinBen de bi kadin olarak giyinmeyi seviyorum.yoneticiyim.stilettolar elbiseler seviyorum.lakin calistigim ortamdaki kadinlarin geneli ozensiz hanimlar.ne giydiklerine pek dikkat etmedikleri icin ben fazla dikkat cekiyorum.hatta topuklu ayakkabi giyme rahat edemezsin diyen bile oldu.ben rahatim deyince ben de giyerdim eskiden dogum yapinca giyemiyorum falan dedi.sanki ben aldim ayagindan ayakkabiyi.bi de garip bakislara maruz kaliyorum.kadinlar sanki dis biliyor gibi.ilginc bir yerdeyim.ortama uyayim mi uymayayim mi kararsizim.aman 3 gunluk dunya bosver ne halleri varsa gorsun diyorum.bi yandan is iliskimiz etkileniyo sanki.ben de bilemiyorum.bilen varsa yazsin
Aynen bende çok ucuk kaçık değil ama Yaşımdan da büyük gösterecek şeyler giymek istemiyorum.ağırbaşlı görünmek istiyorum ama asla yaşlı ve içi geçik değil :)Kişiliğiniz nasıl, dışarıya nasıl bir intiba vermek istiyorsunuz ? Giyim bana göre kimliği yansıtan bir şey.İnsanlar kişiliklerine göre tarz belirliyorlar ya da ben öyle yapıyorum.Üzerimde hayal edemediğim bir şeyi almam.Kıyafetin kişilik analizini yaparım çoğunlukla ve ona göre kendime uygun hissediyorsam alırım.Hediye paketi gibi kıyafetlerden hoşlanmıyorum mesela, ya da beni çok çılgın, uçuk gösterecek şeyleri almıyorum.Mağazalarda çok istediğim şeyleri bulamıyorum zaten, nadir olarak beğendiğim varsa dolaşırken alırım ama genelde bir kaç net mağazası var oralardan bakıyorum kafamdaki kıyafetlere.İsterseniz isim veririm ama zaten çoğumuzun bildiği yerlerdir sanırım.
Bu gomlek sizin yasiniza gore degil , bankada calisiyorsaniz , avukatsaniz vs tamam isyerinde giyin ama gunluk hayat icin olmazAz önce şöyle bi gömlek aldım mesela
O acayip karşılamak değil bence apaçık kıskanıyorlar benim çevremdeki hanımlarda öyle birde üstünüze yakışıyorsa giydiğiniz kıskançlık ve gizli gizli süzen bakışları yakalıyorsunuz benim hoşuma gidiyor ama bir kadın özenmeli giyimine ve her zaman bakımlı olmalıYa buna çok katılıyorum.
Hani spor giyinir, çok takmıyordur vs kendi bileceği iş.
Ama ben çok özenirim, süslenip püslenirim, her gün makyaj falan yaparım.
O yüzden bazen insanlar acayip karşılayabiliyorlar ama ben kendime bakıp aynada beğenirsem mutlu oluyorum :)
O acayip karşılamak değil bence apaçık kıskanıyorlar benim çevremdeki hanımlarda öyle birde üstünüze yakışıyorsa giydiğiniz kıskançlık ve gizli gizli süzen bakışları yakalıyorsunuz benim hoşuma gidiyor ama bir kadın özenmeli giyimine ve her zaman bakımlı olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?