Nasıl giyiniyorsunuz?

Ay o değil de ben baya ikinci el sitelerinden giyinmeye başladım.. vay anasını sayın seyirciler.. 30 liraya elbise, 40 liraya ayakkabı. Ayakkabı sıfır diyordu satıcı. Elbise bir kez giyilmiş sözde bakalım. Durumlar bu şekilde. Farklı bir açıdan ele aldım konuyu 😁

Son birkaç yıldır paso tayt giyiyorum. Yaz kış giyiyorum. Kilo versem de üzerime oluyor, alsam da oluyor. Hiç öyle küçük geldi, büyük geldi derdi yok. Asker deseninden tut, sade renklere, allı güllü desenlere varana kadar bir sürü taytım oldu. Üstüne tişört. Valla rahatlık buymuş. Kot pantolon ara sıra giyiyorum yine. Yazın elbise de giyerim çok. Ayaklara sandalet veya terlik. Moda falan bilmem, ne rahatsa bana moda odur. Renkleri uysun yeter.
Açık olsam full tayt giyerdim rahatlıkta son nokta

Son birkaç yıldır paso tayt giyiyorum. Yaz kış giyiyorum. Kilo versem de üzerime oluyor, alsam da oluyor. Hiç öyle küçük geldi, büyük geldi derdi yok. Asker deseninden tut, sade renklere, allı güllü desenlere varana kadar bir sürü taytım oldu. Üstüne tişört. Valla rahatlık buymuş. Kot pantolon ara sıra giyiyorum yine. Yazın elbise de giyerim çok. Ayaklara sandalet veya terlik. Moda falan bilmem, ne rahatsa bana moda odur. Renkleri uysun yeter.

bir gün herkes tayt mevzilerime gelecek ben işte o günü bekliyorum ;) pantolon sıkmıyo mu bu milletin poposunu ya bende mi sıkıntı var :D

bir gün herkes tayt mevzilerime gelecek ben işte o günü bekliyorum :KK66: pantolon sıkmıyo mu bu milletin poposunu ya bende mi sıkıntı var :KK70:

En iyisi tayt ve şortlar. Dahasını tanımam. Bi de efil efil elbise, püfür püfür alttan, Antalya sıcağında tayt bir yere kadar tabi. :)

Kesimini begendigim birkac marka var, indirimlerini takip ederim. O senenin modasi neyse o tarz bir iki parca bir sey alirim. Mesela bu sene bol pantolonlar moda, bir de beyaz pantolon. Gerisi senin zevkine kalmis.

bu kadar havuç pantolon önerisi gelince şoka girdim. özellikle alt beden giyiminde kesin net kesimli parçalar giyip silüeti vurgulamak gerekir. kim alt bedeni havuç gibi görünsün ister anlayamıyorum. ne ince ne de kalın bacaklara yakışmayan bir kesim. spor dışında tayt giymek için de zayıf olmak da yetmez bayaa fit olmak lazım. ben mesela tayt giysem karın bölgemi kapatmam lazım yani uzun tişört giyicem çok özensiz durur. tayt büstiyer giyebilen taş arkadaşlara hayranlık duyuyorum ama onun dışında hiçbir tayt kombini özenli gelmiyor bana

bu kadar havuç pantolon önerisi gelince şoka girdim. özellikle alt beden giyiminde kesin net kesimli parçalar giyip silüeti vurgulamak gerekir. kim alt bedeni havuç gibi görünsün ister anlayamıyorum. ne ince ne de kalın bacaklara yakışmayan bir kesim. spor dışında tayt giymek için de zayıf olmak da yetmez bayaa fit olmak lazım. ben mesela tayt giysem karın bölgemi kapatmam lazım yani uzun tişört giyicem çok özensiz durur. tayt büstiyer giyebilen taş arkadaşlara hayranlık duyuyorum ama onun dışında hiçbir tayt kombini özenli gelmiyor bana
Tayt bende pek sevemiyorum tayt giyip işe alışverişe kahve içmeye gidemem mesela anca kuaföre bakkala giderim.ama kışın uzun kazak ve çizmeyle hoş oluyor

Hiç-bir zaman siyah lacivert ve kahverengi. giyinmem.

Yazın dar kot giyinmem.

Canlı ve parlak renkleri severim . Ama renkleri birbirine uydurmam (çok abartılı olmamak şartıyla). Mesela mor ile kırmızı giyerim.

Sarı ile kırmızı, mavi ile sarı ya da kırmızı, pembe ile yeşil kombinleri severim.

Yazın geniş pantolonlar giyerim. Bilekten az üstte biten pantolonlar. Ve topuklu sandaletler tercih ederim.

Kollari fakir kol olan bluzlar ve tişörtler giyerim. Ama bunların düz model ve desensiz olmasını tercih ederim. Yazın dar giyinmem. En çok beyaz severim.

Kışın dar kotlar giyerim. Yine desensiz , fakir kol trikolar giyerim. Kalça kısminı daima kapatırım. Çok Basenliyim.

V yaka asla giyinmem . Hiç sevmem. Boynuma aksesuar takmayı severim. Şal, fular ya da uzun kolyelerle birlikte en basit bir kombin bile zengin görünüyor.

Şalım da daima canlı renkli olur.

Havuc kesim pantolonlari da seviyorum. Kendime aldım ama basenlerimden ötürü pek iyi taşıyamıyorum maalesef. Uzun boylu kızlarda daha şık duruyor.

Saatimi bilekligimi daima takarim.

Bot mont boğazlı kazak gibi kışlıklar giymem. Ilık bi iklimdeyim zaten. Hiç-bir zaman donmuyoruz. Mont giyince fenalik geliyor bana. Mont yerine tüylu yelekler tercih ediyorum.

Ayak ve kol bileklerim 4 mevsim açık olmalıdır. Aksi halde daraliyorum.

Benimle alışveriş yapmak zordur
Çünkü kesin cizgilerim vardır.

O yüzden rastladikca alirim . Özel olarak üst baş almaya çıkmam. Zaten çok pahali her şey.

Yapmayın ya eğer tesettürlü değilseniz dünya kadar kıyafet var trendyoldan veya instagramda cidden güzel kıyafetler satan butiklerden hem ucuz hem de şık giyinebilirsiniz. Benim elbise her zaman tercihimdir süper elbiseler var bakın derim

tayt konusunda bilir kişi olarak eğer çok büyük sorununuz yoksa hani hafif bir karnınız varsa calzediona toparlayıcı taytlar efsane duruyor herkeste. :)

bana kalsa hepimiz spor yapıp güzelce büstiyerimizi giyelim derim ama toparlayıcı taytlar da çok kurtarıyor kaliteli oldukça tavsiye ederim.

Hiç-bir zaman siyah lacivert ve kahverengi. giyinmem.

Yazın dar kot giyinmem.

Canlı ve parlak renkleri severim . Ama renkleri birbirine uydurmam (çok abartılı olmamak şartıyla). Mesela mor ile kırmızı giyerim.

Sarı ile kırmızı, mavi ile sarı ya da kırmızı, pembe ile yeşil kombinleri severim.

Yazın geniş pantolonlar giyerim. Bilekten az üstte biten pantolonlar. Ve topuklu sandaletler tercih ederim.

Kollari fakir kol olan bluzlar ve tişörtler giyerim. Ama bunların düz model ve desensiz olmasını tercih ederim. Yazın dar giyinmem. En çok beyaz severim.

Kışın dar kotlar giyerim. Yine desensiz , fakir kol trikolar giyerim. Kalça kısminı daima kapatırım. Çok Basenliyim.

V yaka asla giyinmem . Hiç sevmem. Boynuma aksesuar takmayı severim. Şal, fular ya da uzun kolyelerle birlikte en basit bir kombin bile zengin görünüyor.

Şalım da daima canlı renkli olur.

Havuc kesim pantolonlari da seviyorum. Kendime aldım ama basenlerimden ötürü pek iyi taşıyamıyorum maalesef. Uzun boylu kızlarda daha şık duruyor.

Saatimi bilekligimi daima takarim.

Bot mont boğazlı kazak gibi kışlıklar giymem. Ilık bi iklimdeyim zaten. Hiç-bir zaman donmuyoruz. Mont giyince fenalik geliyor bana. Mont yerine tüylu yelekler tercih ediyorum.

Ayak ve kol bileklerim 4 mevsim açık olmalıdır. Aksi halde daraliyorum.

Benimle alışveriş yapmak zordur
Çünkü kesin cizgilerim vardır.

O yüzden rastladikca alirim . Özel olarak üst baş almaya çıkmam. Zaten çok pahali her şey.
Bol pantolon yazın bende bayılıyorum sandaletle.güzel bulduğunuz varsa bu sezon paylaşır mısınjz

Gunluk hayatta spor giyinmeyi seviyorum. Ancak is yerinde spor kiyafet olmuyor. Pantolon gomlek de giyiniyorum is yerinde ama daha cok tek parca giyinmeyi sevdigimden elbiseyi tercih ediyorum.

Ben yuksek bel kotlarla ask yasiyorum 1 yıldır
Onun haricinde askılı,crop,straplez ustler vs bilindik
Elbise pek tarzim degil
etek ve şort tercihim

Hiç fikir veremiycem takıntılıyım bir elbiseyi beğendiysem aynı renk aynı model 4-5 tane yemin ederim abartmıyorum alır sürekli onu giyerim alış veriş canavarıyım mağaza açacak kıyafetlerim vardır ama ben yinede neye taktıysam onu giyerim:(ama tarzım elbise kemer kalın yüksek topuktur

Kızlar ben siyahı çok çok seviyorum ama ne zaman siyah giysem yaşça büyük iş arkadaşlarım eleştiriyor yaşın ilerleyine zaten siyah giyincen, az renkli giyin diye. Siyahı sevmek suç mu siyah bir renk değil mi kafamda deli sorular 😁

Back
X