Hiç-bir zaman siyah lacivert ve kahverengi. giyinmem.
Yazın dar kot giyinmem.
Canlı ve parlak renkleri severim . Ama renkleri birbirine uydurmam (çok abartılı olmamak şartıyla). Mesela mor ile kırmızı giyerim.
Sarı ile kırmızı, mavi ile sarı ya da kırmızı, pembe ile yeşil kombinleri severim.
Yazın geniş pantolonlar giyerim. Bilekten az üstte biten pantolonlar. Ve topuklu sandaletler tercih ederim.
Kollari fakir kol olan bluzlar ve tişörtler giyerim. Ama bunların düz model ve desensiz olmasını tercih ederim. Yazın dar giyinmem. En çok beyaz severim.
Kışın dar kotlar giyerim. Yine desensiz , fakir kol trikolar giyerim. Kalça kısminı daima kapatırım. Çok Basenliyim.
V yaka asla giyinmem . Hiç sevmem. Boynuma aksesuar takmayı severim. Şal, fular ya da uzun kolyelerle birlikte en basit bir kombin bile zengin görünüyor.
Şalım da daima canlı renkli olur.
Havuc kesim pantolonlari da seviyorum. Kendime aldım ama basenlerimden ötürü pek iyi taşıyamıyorum maalesef. Uzun boylu kızlarda daha şık duruyor.
Saatimi bilekligimi daima takarim.
Bot mont boğazlı kazak gibi kışlıklar giymem. Ilık bi iklimdeyim zaten. Hiç-bir zaman donmuyoruz. Mont giyince fenalik geliyor bana. Mont yerine tüylu yelekler tercih ediyorum.
Ayak ve kol bileklerim 4 mevsim açık olmalıdır. Aksi halde daraliyorum.
Benimle alışveriş yapmak zordur
Çünkü kesin cizgilerim vardır.
O yüzden rastladikca alirim . Özel olarak üst baş almaya çıkmam. Zaten çok pahali her şey.