Nasıl giyiniyorsunuz?

dangerousangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
307
116
103
Merhaba ben 24 yasında açık bir bayanım.sorunum şu ki giyecek bir şey bulanıyorum.mesela bir sürü pantolonum var ama hepsi aynı tarz kot renkleri farklı sadece.üstlerim de aynı tarz sıfır kollu vs.zaten eskiden baya açık alırdım kıyafet şimdi usturuplu olmaya çalışıyorum biraz daha.mağazalarda da güzel şeyler hiç bulamıyorum.maddi takıntım abartı olmamak şartıyla yok.stil önerisi olan güzel parça paylaşacak olan var mi ?

Benim de kotlar hep aynı model ve yakın tonlar
Bluz olarak da döküntülü saçıntılı şeyleri seviyorum dekoltesiz ama rahat
Nette daha çok çeşit var bende mağazalarda bulamıyorum pek

Keske biraz acsaydiniz :) okuyor musunuz calisiyor musunuz nasil bir ortamdasiniz ona gore yazsardik

Ben tamamen nereye gittigime bagli olarak giyiniyorum.
Kot genel olarak sevmiyorum.

Fazla alisveris yapmiyorum. Modayi pek takip etmedigim icin standart kiyafetler aliyorum. Herkeste olan modelleri ve markalari tercih etmiyorum. Bence az ve oz parcalardan alin. Dolabiniz dopdolu olmasin,sade olsun,sadece ise yaradigini dusundugunuz kiyafetleri alin, çer çöple doldurmayin ,ucuz diye almayin

Bugün mağazaları gezdim. Fiyatlar aşırı yükselmiş. İstediğim tarz bir şeyler bulamadım veya bulduklarımda çok yüksek fiyat. Gerçekten olabilecek kıyafete denk gelmek zor. Yani bir parça buluyorsun ama kombin yapacak şeyi bulamıyorsun. Ben kapalı oldugum için tunik pantolon hep. Ama yaz geliyor elbiseler çok güzel oluyor bulabilirsem alacağım veya etek üstü ince gömlek tişörtler filan.

Havuç pantolon alabilirsiniz çeşit çeşit renk renk, üzerine de arkası uzun önü kısa tshirt bluz veya sıfır kol gömlek alabilirsiniz.
Heryerde mis gibi kullanılıyor günlük spor ayakkabı sandaletle daha şık bir yerde altına bir stiletto işi çözüyor.
Bir dolapla bulunması gereken parçalardan biri siyah ve beyaz havuç pantolon, ten rengi stiletto bana göre.

Jean dişinda dizimin hemen uzerinde pilili etek veya kelam etekler giyerim. Ama 2 parca kombinlemektense elbise kombinlemek daha kolay bu yuzden elbisem daha coktur hem yine hafif diz ustu spor elbiseler, hem de uzun yirtmacli ucuş elbiseler giyerim. Üst olarak omuzlari acik birakan ya da omuz oyuntulu kiyafetleri cokca tercih ediyorum.

Yaz kis elbise favorim. Kadina da en cok yakisan kiyafet elbise bence. Yuruyuse ciktiysam tayt tisort de giyerim. Hamilelikten once strec kotlara bayiliyordum bir daha ne zaman giyebilirim bilmiyorum

Hep aynı tarz jeanler yerine farklı tarz ve renklerde pantolonlara yönelebilirsiniz. Camel, ekru, siyah, lacivert tonlarda pantolonlar olmazsa olmaz. Basic parçalar tercih edip Üzerine güzel kimono tarzı şeylerle renklendirebilirsiniz. Ben artık kıyafetlerde sadelikle, güzel bir ayakkabı çanta kombinini çok beğeniyorum. Ara boy renkli eteklerle düz basic tişörtler de kombinleyebilirsiniz. Aslında hiç yoktan tazınıza uyan bir markanın shop sayfasındaki kombinelere bile bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.

çok pantolon farklı giyinmenizi sağlamaz. temel renk ve şekillerde birkaç pantolon alıp üstleri çeşitli tutmanız lazım. usturuplu giyinmek nasıl oluyor bilmiyorum; artık kolsuz giymeyeceğim diyorsanız kısa ya da uzun kollu üstlere bakacaksınız. üst giyime çok bütçe ayırmak da gerekli değil. pazarlarda outletler'de çeşit çeşit ucuz ucuz yığınla üst var. kareli çiçekli düz fistolu ipeğimsi akışkan kumaşlardan... bluzun tarzına göre aksesuarlarla çeşitlendiriyorum ben. mesela bohem salaş bir üst giydiysem uzun şıngırtılı küpeler takıyorum. ya da kareli daha rock-chic bir üst giydiysem küçük metal küpeleri fazla fazla takıp deri bilekliğimi takıyorum filan.

valla bende artik duz basic bulamiyorum hep salas hep yazili yerini bilen varsa banada soylesin

İnce narin bir yapınız varsa Mango ya gitmenizi öneririm. .Çok şeker pantolonlar,elbiseler, bol dökümlü pantolonlar gömlekler var, günlük sade şık elbiseler var..

Kombinelerine bakıp kendinize göre ayarlama yapabilirsiniz.

Adl koton mango indirimlerini katip et guzel parcalar var tarzda pantalon mesela hep ayni sitil ama havuc bol paca bilekten de olsun mutlaka dolabinda kumas pantalon ve etekte olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…